• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    MIST: nikdy nefotím Pepičku, když vypadá jako prase :-P Ale jinak souhlas, akorát nevím, zda jsou horší rádoby profi fotky nebo ty domácí momentky. Obávám se ale, že těch vlastních fotografií ubývá, jelikož kdo by ses tím vyvolával, takže začíná převažovat to, o čem si lidé myslí, že je umění a co jim vyfotí nějaký jako že ateliér.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MIST: polaroid je dobrý médium, tam se ztratí hodně ;)
    MIST
    MIST --- ---
    BLOWUP: dobry, ale z 99% domacnosti tam visi bud aranzovane trapne kyce z radoby profesionalniho studia a nebo naopak rozostrene domado fotky, jak si nase Pepicka pomazala oblicej nanukem.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MIST: Tak ono prijde na to.
    Driv jsem hodne fotil na polaroid, nejenom rodinny prislusniky. Ty fotky - takova smes vseho moznyho vcetne backstage mejch fotografickejch projektu - mi visela jako takova matrix normalne pripinackama na zdi. Polaroid je specialni medium, a byl hlavni duvod to vubec delat.

Pozdeji polaroid nahradily pokud mozno mirne bizarni obrazky typu instagram. Nejzajimavejsi na tom je pozorovat jak se ta matrix vyviji jako takovej velkej organismus. Co prevazuje za motivy (ted zrovna upskirty mejch navstev ponevadz jsem z nich delal knihu), jaky barevny posuny casem nastanou a tak.
    Takze nejde ani tak abych nezapomnel jak vypadaj moje deti, pritelkyne nebo modelky, spis o zajimavy momenty, kompozice. Je to takovej koncept art ;)
    MIST
    MIST --- ---
    KUBIIK: ja tomu nemuzu prijit na chut, je to jak panoptikum. Osobne to mam na na screen pc, fajn, muzu to zaklapnout, pokochala jsem se tim az dost. Na zdi je to furt na ocich.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    ZUZKAOU: Tyjo, nejsem si jistá, jestli by mě rodinní příslušníci v ložnici neznervozňovali víc než zrcadla :-D
    KUBIIK
    KUBIIK --- ---
    Imho se rodinný fotky vyznačujou tím, že většina z nich je esteticky nepovedenej paskvil a v čb provedení to akorát tolik nebije do očí. Kdyby byly kvalitní, můžou být klidně barevný.

MIST
    MIST --- ---
    ZUZKAOU: ted jsi na to kapla....b&w, to je jediny, co bych si asi snesla, ve velmi omezenem mnozstvi.
    Zrovna nedavno se nekdo u nas doma divil, ze nikde nemame vystavene nase fotky. No, nemame, nejak nechapu, proc bych ty lidi, co tu se mnou zijou, mela mit jeste povesene na zdi. A furt dokola koukat na stejne obliceje, z toho by mi asi brzo siblo.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    ZUZKAOU: Ach, tys tak frý, kůl a yn. Asi tě obdivuju.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MEANKITTY11: fakjů?
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    ZUZKAOU: Prosímtě, nepiš už vůbec žádný anglický slova. Nebo si nejdřív vyhledej, jak se píšou.
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    BLOWUP: tak mi šlo o ten princip, ne o provedení. Taky mi tam ty velké věci přijdou trochu těžkopádné, ale pointa z toho snad vychází nedotčena ;)
    AMAZONKAAA: taky se mi ten byt líbí, hlavně lustr v kuchyni mě zaujal :) ale jak říkáš, škoda, že by to v paneláku vypadalo blbě :(
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    HUDOUS_ML: tak tenhle zpusob s tim provesenim mi u velkejch obrazu prijde hodne nestastnej
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    HUDOUS_ML: On celej ten byt vypadá hezky. Škoda, že v paneláku by to bylo jako pěst na oko :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    SEDELAVLOKALE: praktikuju to stejne. Mam na zdi v kuchyni napnuty dve ocelovy lanka, vesim na to uplne vsechno.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SEDELAVLOKALE: cooming out - já mám takhle nalepené na úzkém, vysokém zrcadle (imho tak 30x100) na šatní skříni starý rodinný fotky. Hlavní účel je, že jsem v pronajatém bytě a zrcadlo v ložnici mě krom obyčejně sere a potřebovala jsem ho nečím zakrýt. Zrcadlo patří do předsíně, ne vedle postele. Varianta na strop nad postel je něco jiného ;-)

Fotky jsou tam nalípané takvou tou lepicí žvejkačkou a vzájemě se překrývaj a teda některé rovně, některé našikmo, tak aby to tak nějak vycházelo. Tím jak jsou černobílé, případně do sépiova, tak to vypadá přijatelně.

Fotku nedodám, bo jsem teď na tři týdny pryč.
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    CNV: No to je teda mazec, ci udělá šest písmenek.
    CNV
    CNV --- ---
    ZUZKAOU: Myslím, že jsem to rozlouskla. I normální nápad "navěsíme si na zeď fotky" se dá zkurvit pouhým jedním kouzelným slovíčkem: Family!

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Kamaradka nevedela, co se zdi kolem schodiste, tak tam nahodne v prubehu par let povesila, co ji prislo pod ruku...i pohledy ode me z cest, vykresy deti a ruzne dalsi blbosti. Noa vysledek (ktery stejne neni finalni) je tak genialne bizarni a vsechny to hrozne bavi. S tou kamaradkou se ridime heslem "hlavne se z toho neposrat"...kdyby se tim ridily i bydleny, mozna by si nezasiraly byt kravinama, nad kteryma by ale jistojiste holky z mimace bledly provans-home zavisti...
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Dejte si ty fotky na nástěnku nebo magnetickou tabuli :-P
    NEJVICLEF
    NEJVICLEF --- ---
    AMAZONKAAA: sit je fajn a jeste jsem si vzpomnela na tohle:

Umbra Foto Display Hang It | design3000.de
    https://www.design-3000.de/Foto+Display+Hang+It.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam