• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    LUCIASHECK: Jj, tipla jsi správně :-)
    Jen Chýni fakt nebrat...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ILLUZE: nevím, kde přesně je U VÁS, ale Jesenice je U NÁS a vzhledem k dopravní situaci v okolí, absenci vlakovýho spojení atd., tam vážně nikdo příčetnej teď už nemůže chtít... Před těma 20 lety, kdy jsme se tam stěhovali, to vcelku dávalo smysl, teď už vážně ne.

Pokud jseš třeba z opačný strany Prahy-západ (Hostivice, Jeneč, Chýně, atd...), tak ten zájem vcelku chápu. Ale směrem na Benešov bych teď nešla ani za zlatý prase.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    LUCIASHECK: Hele, chce... Před cca 7 lety jsem si yx krát vyslechla, jak tady můžeme žít. Teď i ti kritičtí kecálkové přišli s tím, jestli o něčem tady nevíme...
    Za tu dobu se také vytřídily zajímavější lokality, takže tady u nás kupci rvou ruce (před rokem to tak nebylo) za každý metr, v podobné čtvrti na druhé straně města to stále rotuje, spousta domů zůstává prázdných.
    Navíc, když se jim dům nelíbí, tak ho předělají, což mi také přijde jako úlet / koupit předražený nevyhovující barák, pak vrazit další peníze do přestavby :-/ Navíc pořád blbnou a berou si hypotéky na 30 let.
    Ve 42 letech?! Sousedka vedle...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ILLUZE: taky nestačim poslední dobou zírat, co a za kolik se teď prodává... nejvíc mě asi dostalo zjištění, za kolik se prodávaj byty v prdeli typu Jesenice, kde už snad nikdo příčetnej bydlet nechce :-D
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    OMNIHASH: No hele, poté, co tu vedle prodali typovou řadovku za 8,5 mil. - v út podali inzerát, v sobotu bylo prodáno - mne máloco překvapí...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    CNV: to má bejt doprdele Praha 3

Statistika nemovitostí - Průměrná cena za 1m2 bytu | Reality Mix
    http://realitymix.centrum.cz/statistika-nemovitosti/

CNV
    CNV --- ---
    NELLAS: Padesátimetrovej byt za 4 miliony? Je pod ním ložisko zlata, nebo co to má do prdele bejt?!
    MALATI
    MALATI --- ---
    NELLAS: Známka Steampunku, ne?
    AIJA
    AIJA --- ---
    Kterou rušili fabriku? :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MIST: Ty rukavice mi tam fakt vadí nejméně. Normálně si představuju, jak vstanu, jdu otevřít okno, nakopnu se o šuplíčky s přístrojem, neudržím balanc, spadnu hlavou na naskládané dříví, vyhopkám po jedné noze do předsíně, vyhnu se stoličce u postele, přerazím se o židli... ehm.
    MIST
    MIST --- ---
    NELLAS: industrialni styl, ne?!....vsechno co najdes v garazi vystavis a zaramujes a jsi "in".
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    NELLAS: cywe... fejkový kamna, to sem dlouho neviděl.
    Ale umístit je pod okno a obložit polenama, aby bylo pravdu každýmu jasný, jak to se mnou je, to je velká odvaha.
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    normálně jsem se lekla, že je to byt mého bráchy. Není... ale do poslední chvíle jsem si nebyla jistá :)
    MOGUCAN
    MOGUCAN --- ---
    ETERNITY: ulozeni kola mi v tomhle byte prijde jako dobry napad, ma to sotva 50 m a takhle kolo neprekazi. a je to u vstupu, ne v loznici.
    my treba na kolech jezdime casto a mame je ulozena v byte, na hacich ze stropu a pneumatiky se opiraji o zed se specialni povrchovou upravou. nenapa me, jak to v byte udelat lip.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ta ikeacka postel me v tom vsem haraburdi mlati do oci.
    A samozrjeme nesmi chybet kolo. Kolo do kazde rodiny! I kdyz tohle vypada, ze by se na nem snad dalo i jet (narozdil od predchozich), ten, kdo skutecne jezdi, vi, ze v byte si ho na stenu fakt neodlozi.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NELLAS: vypada to ze jsou...a ukazujou prostrednicky....
    RADUZA
    RADUZA --- ---
    Úplně slyším to noční chroustání červotočů z té spousty starého dřeva. Nejsou uprostřed té hromádky dřeva kamna s kouřovodem vyvedeným po cigánsku dírou po starých vafkách?
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MAR_TINA: Otázky, samé otázky. A proč je v předsíni uprostřed cesty ta židle, když pod tím stolkem není místo na nohy? A proč jsou okolo zrcadel obtočené ty hadice s měřáky i bez? A proč je na nočním stolku ta olejnička? K čemu člověk v ložnici potřebuje mít po ruce kladivo a pilku? A proč takový pidibyt stojí 4 miliony?

To nad postelí jsou podle mě zarámované rukavice.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NELLAS: co je to za zalený stroj mezi postelí a oknem? A proč je tam dřevo? A z čeho je "obraz" nad postelí? Může se někdo doživotně zaseknout v hodině dílen na ZŠ?
    To je hrůza.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    NELLAS: ja jsem ho podedil po babicce ktera ho mela co si pamatuju a ted je nachalupe:) Takze mozna je to sentiment... ale je fakt super :)

a jinak souhlas.. ja sice mam rad jednoduchy, nepreplacany prostory ale thle je trochu zlo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam