• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    AMAZONKAAA: neni nad to přiložit si haxny v teplejch fuseklích rovnou do krbu :-D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Tak odtud se bere to zlo!
    Krásné zástěrky, ubrusy či prostírání pro Váš hezký svět. - Hezký svět
    http://www.hezkysvet.cz/cs/kategorie/na-cestach?type=picture&items_per_page=40&page=2
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    YORAKETER: design by Ciolkovskij?
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    RADUZA: nemám odvahu nad tím přemýšlet :-D a podle mě na tom stejně bude cedule, že se to smí prát max na 40, přičemž ručníky peru na 60.
    Já třeba miluju záchodky v ikee, kde mají takový ty papírový bazmeky přes prkýnko :-D
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    TAPINA:
    LLEENNTTIILLKKA:
    Osobne si radsi sednu na normalni prkynko ve ctvrty cenovy, ktery si otru toaletakem, nez abych si sedla na plysovej povlak na hajzlu :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    ROSE_T: Úplně stačí, jak to musí sahat až pod prkýnko, aby to za něco drželo, a jak se to při spláchnutí musí ošplíchnout aerosolem se vším, co se splachuje. To i v těch nejčistších domácnostech, kde si chlapi sedají, děti se vždycky trefí a nikdo netrpí průjmama.
    RADUZA
    RADUZA --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: s čím se to pak asi dává do pračky? S ručníkama nebo s hadrama na podlahu? :-)
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    ROSE_T: no já ho třeba nepoto, ale mám malýho kluka, který se třeba občas zapomene a prkýnko nezvedne, pak čumí kde co lítá a je to. A i kdyby ne, tak prostě tohle mi přijde tak strašně eklovní a nehygienický....blééééé
    ROSE_T
    ROSE_T --- ---
    Jako je to děs, ale co na těch záchodech děláte, že máte prochcaný a dokonce "nejenom prochcaný" prkýnka? :o
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    AMAZONKAAA: že jo a nejenom prochcanej. Moje teta to má, prý jim byla na záchodě zima. Od tý doby jsem se u nich vyčůrat nešla a to ani v těhotenství, kdy jsem byla prakticky zralá na cévku, jak často jsem musela :-D
    CNV
    CNV --- ---
    AMAZONKAAA: Já jsem takovej viděla na vlastní oči a měla jsem co dělat, abych ho ještě nepřizdobila zbytkama oběda.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    ATUARFIK: Vždycky, když si představím, jak ten povlak musí bejt prochcanej,tak je mi z toho špatně....
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: Ale nemají tam ten froté set kompletní.
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    LUCIASHECK: já to vidím jako malý vzdor manžela té bydlenky, která to spáchala :-D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    JELLYBEAN: ma to tak rozosmialo, az som sa zakuckala :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: to na něm stáhli tchoře? :-D
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    JELLYBEAN: ten kobereček to báječně podtrhuje
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    jak zmenit klasicke panelakove jadro - záchod do stylu provance

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CNV: máme to tak už 11 let a na našem sídlišti byla s touto dispozicí postavená většina bytů. Když chtěl člověk kuchyň oddělenou, musel si během stavby říct, že chce dispozici změnit. A přijde mi, že už je to velmi, velmi časté. Máme hlavní místnost 30 m2, do které se zcela nenapchaně a vzdušně vejde solidně velká kuchyňská linka, jídelní stůl pro 4-8 lidí, velká knihovna přes celou zeď, jednoduchá (nerohová) pohovka a piano.

GENTIANA: pokud můžu soudit podle sebe, tak "sednice" je ideál pro lidi, kteří nejsou televizní typy, televizi jako kulisu nepoužívají prakticky nikdy a bedna se pouští pouze cíleně, tedy v okamžiku, kdy se sednice jako kuchyň a jídelna zrovna nevyužívá.

U nás je běžné, že já vařím, jedno dítě si na gauči čte, druhé dítě si na zemi hraje s playmobilem, hraje hudba a všichni jsou spokojení.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam