• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    ATUARFIK: Vždycky, když si představím, jak ten povlak musí bejt prochcanej,tak je mi z toho špatně....
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: Ale nemají tam ten froté set kompletní.
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    LUCIASHECK: já to vidím jako malý vzdor manžela té bydlenky, která to spáchala :-D
    SHARKIE
    SHARKIE --- ---
    JELLYBEAN: ma to tak rozosmialo, az som sa zakuckala :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LLEENNTTIILLKKA: to na něm stáhli tchoře? :-D
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    JELLYBEAN: ten kobereček to báječně podtrhuje
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    jak zmenit klasicke panelakove jadro - záchod do stylu provance

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CNV: máme to tak už 11 let a na našem sídlišti byla s touto dispozicí postavená většina bytů. Když chtěl člověk kuchyň oddělenou, musel si během stavby říct, že chce dispozici změnit. A přijde mi, že už je to velmi, velmi časté. Máme hlavní místnost 30 m2, do které se zcela nenapchaně a vzdušně vejde solidně velká kuchyňská linka, jídelní stůl pro 4-8 lidí, velká knihovna přes celou zeď, jednoduchá (nerohová) pohovka a piano.

GENTIANA: pokud můžu soudit podle sebe, tak "sednice" je ideál pro lidi, kteří nejsou televizní typy, televizi jako kulisu nepoužívají prakticky nikdy a bedna se pouští pouze cíleně, tedy v okamžiku, kdy se sednice jako kuchyň a jídelna zrovna nevyužívá.

U nás je běžné, že já vařím, jedno dítě si na gauči čte, druhé dítě si na zemi hraje s playmobilem, hraje hudba a všichni jsou spokojení.
    KBN
    KBN --- ---
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SARGO: Já teda soudím, že u lidí je to jako u koček, kolik kusů, tolik hajzlíků, ono se to sice plně využije málokdy, ale když se tím lososem přiotráví všichni, tak to taky všichni ocení.
    ATUARFIK: V kontejneru na elektroodpad.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ETERNITY: na 175 m2 je to neuvěřitelně malý, máme necelejch sto a přijde mi to větší.
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    mám dvě a neběží ani jedna, tak já nevím teda
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    ETERNITY: tak určitě tomu neprospělo to nafotit všechno z výšky, takhle jak je to vyfocený to stejně nikdo nikdy neuvidí, je to zvláštní a že je to poněkud vybydlené, to mi nepřijde blbý
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Navrhuji přizvat diskutující z "Před a po" a pouvažovat o tom, KDE v by té obytné kuchyni měla být televize. :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nebo neodolatelne zatisi s parozim a ludvikovskou posteli (za 4 mega mimochodem, parkovat se tam pri nejlepsi vuli neda)
    https://www.sreality.cz/...yt/4+1/ostrava-moravska-ostrava-postovni/713023836#img=0&fullscreen=false
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nono, tak radsi trochu toho pekla. Co takhle vkusna rekonstrukce s bojlerem a paletou?
    https://www.sreality.cz/...yt/2+kk/ostrava-moravska-ostrava-jirska/3929071964#img=0&fullscreen=false
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    AOTEAROA: Hoho, my vsichni ostatni? Koho tim presne myslis? A jak to vis, kdo vsechno vy vsichni ostatni jste? Kazdopadne, Taby do mnoziny vas vsech ostatnich evidentne nepatri, a protoze si evidentne nedovedla predstavit jak muze neco co je pro vas vsechny ostatni tak bezny fungovat, a nikdo z vas vsech ostatnich se nemel k tomu ji vyvest z jeji krute nejistoty, prokazal jsem ji tu sluzbu ja. Je to jednoduchy princip diskusniho serveru: otazka - odpoved. O co presne se snazi tvuj prispevek mi ovsem unika. Nebo bych mel psat "prispevek vas vsech ostatnich"? ;)
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    BLOWUP:
    1. my ostatní to tak taky děláme, ale nemusíme o tom psát román na internet.
    2. člověk se přátelí s takovými lidmi, kteří mají podobné hodnoty, názory atd., takže je logické, že lidé v tvém okolí dělají věci podobně.

uzavřeme to prosím s tím, že si to každý udělá, jak mu to vyhovuje, a když na to nemá, tak si to tak neudělá a bude o tom snít?
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    VON_GILOTINE: To ted budu interpretovat jako kompliment, ocividne ti pripada ze jsem skvelej. Nicmene, takhle nebo podobne zije v mym okoli vetsina lidi ktery znam.
    Ale zase treba nemam televizi ktera by diky syceni papinaku nebyla slyset, tak kdo vi jestli me muzes brat vubec vazne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam