• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KLERENC: Brr, to je jak od Svankmajera :D. Jinak uz teda vidim, jak si chci utrit ruce po umyti a pokazdy shodim tu susenou kytici s prilehlym zatisim :D.
    KLERENC
    KLERENC --- ---
    Ten držák na toaletní papír na obrázku vpravo mě dost zaujal. ;)
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEANKITTY11: Já myslela, že to zlatý je lustr. Ty skleněné obludnosti napravo od zlaté věci jsem nějak vytěsnila.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    GENTIANA: Myslím tu věc vedle toho, co vypadá jako lustr :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    AMAZONKAAA: pred stejnou tapetou jsem vyfocena jako 8mileta v mikine zelvy ninja. Vzivote to nepujde na inetrnet, jak se za to stydim...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MEANKITTY11: Lustr ze sedmdesátejch. Něco podobného, ale hezčího a na míru máme u nás v okresním divadle.
    AMAZONKAAA
    AMAZONKAAA --- ---
    Tohle si doma udělal kamarád. Jemu se to prostě líbí. Kombinace lesních pramenů a vody z bazénu... Každopádně se mu nesmí upřít, že u toho lepení byl fakt kurevsky přesnej...

LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PHRASE: Da fuq? :-D
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MEANKITTY11: nemam tuseni, ona tak nejak programove neodpovida.
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    3D samolepky na zeď a podlahu - ještě nebylo?

doporucuju hodit do googlu, docela cumim :D
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    FRENNET: Co je ten zlatej sputnik pod stropem, nevíš?
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TOOMIX: To je byvaly Bar u Vratislava a tohle je to nejlepsi, co se mu mohlo stat (byl to desnej pajzlik s prokourenyma kobercema na stenach).. uz se tesim na vylet do Lihomysle :D.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    TOOMIX: viz ETERNITY: . co je na tom peklo?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TOOMIX: mi to neprijde tak zly
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    co to je?

Bar v Litomyšli posprejoval dvanáctiletý kluk. Majitelé jsou nadšeni - iDNES.cz
    http://bydleni.idnes.cz/...-litomysl-copper-0qg-/architektura.aspx?c=A161205_115042_architektura_web
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    TAPINA: ona je celá ta zeď taková šílená, že některé obrázky prostě ani rovně viset nemůžou...je to hodně starý dům a tohle byl nápad...nicméně všem se nám ta zeď moc líbí :D ono to takhle není vidět, ale je mezi tím spoustu takových vtipů a bizárků, různé kresby a tak.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    GALE: to snad.....ne, neni to duchodkyne :D do duchodu ma jeste par dekad.
    GALE
    GALE --- ---
    FRENNET: Můžu se zeptat, jak je stará? Předpokládala jsem, že to je výtvor nějaké pomatené důchodkyně.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    AZA_: Je to moje spoluzacka ze ZS, bydli v rodinnem domku, tak asi ano. Odvahu na tuto otazku vsak nemam.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    SEDELAVLOKALE: A nikdy nedosáhneš toho, aby visely všechny rovně. Někdo půjde, trošku do toho drbne, jeden se o milimetr posune. Kdyby visel sám, tak si toho nikdo nevšimne, ale protože je jima vytapetováno, tak to vypadá tak, jak to vypadá.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    FRENNET: A já se ptám: má obyvatelka toho bytu speciální sklad na všechnu tu rápel, nebo to v lednu vyhodí a koupí novou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam