TAPINA: oblečení, prádlo (ložní a spol.), náhradní deky a věci na šití, nějaké fotověci apod. jsou ve vestavěné skříni v ložnici. Pokud by nestačila, je na místě se zamyslet a přebrat to 4,5 x 2,8 x 0,8 m musí stačit :) Výhoda je, že chodíme spát +/- spolu a vstáváme taky tak, nikdo nechodí na noční apod.
Knihy v knihovně, papíry a dokumenty v psacím stole (mám obří). Pracovní archiv v krabicích v té ložnici (je povinný, nikdy do něj nelezu, po limitu skladovací doby jde do kontáče.) Data na discích a úložišti. Neaktivní počítačové krámy má muž v jedné komodě, volné věci prodává nebo vyhazuje, neskladuje nic roky neb to stárne.
Navíc máme ještě trezor, ale tam já zatím nic nemám, i když se chystám tam šoupnout krabičku zásadních dokumentů.
Vcelku mi přišlo dobré řešení pár nových bytů, které jsem viděla. Měly větší (širší) chodbo-předsíň a tam tu obří vestavnou skříň na vše.
LEJIMADA: ano, skleničky, šálky a konvičky máme v kuchyni, neb tam se vaří káva, čaj a nalévají nápoje. Pamatuji se jasně okamžik v mém děství, kdy matce došlo, jak se to s tím sklem má, půlku přemístila ze stěny do kuchyně a druhou někomu dala a byla šťastná. Ta jejich stěna (tmavý mahagon) měla ještě v 2. patře podivné výklenky na vystavení předmětů a sedání prachu. Peklo.