• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ILLUZE: no uplnej Gaudí...
    ALI
    ALI --- ---
    ILLUZE: prej spiderman — gaudí by zavidel!
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    ILLUZE: Spiderman - Homecoming
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    via Inspirace bydlení...

AIJA
    AIJA --- ---
    FLOE:
    Došly prachy...:-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    TRISSIE: hele, když už vůbec přišla, tak to asi dá:o)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KATIA: a pak i s těma nudlema odejít? :-)
    KATIA
    KATIA --- ---
    TRISSIE: kde je problém? si můžeš zatím v kuchyni ohřívat take-away nudle ;-)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    R4BB1T: tohle nechápu. Kde je problém?

FLOE: Tohle by se mi celkem líbilo v místnostech, kde nepotřebuju umývat zdi. Ne v kuchyni a na záchodě. Tam je to fail tisíc.
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---

nejdriv me zaujal ten krasne viditelnej kohout ale hlavne ta predstena bez geberitu.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    FLOE: Pořád nevím, jestli mi to připomíná jatka, vězení, nebo rovnou příbytek sadomaso vraha, kterej tam vězní svoji příští oběť.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    FLOE: tak tohle už je vyšší level v pekle něco jako úroveň za propastí pro zrádce dle stupnice pana Danteho,))))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FLOE: vynechalan jsi ovšem ten kouzelný detail, že ta koupelna je od ložnice oddělena skleněnou stěnou.
    Takže pokud se tam někdo posral, tak to budou mít ostatní v přímém přenosu.

ostatně, máloco tak nažhaví k sexu, jako když z postele pozorujete partnera, jak se ksichtí na záchodové míse, případně partnerku, jak si nípe obličej před zrcadlem...
    FLOE
    FLOE --- ---
    Tak tohle se mi nedari rozdejchat. Ostatni byty v loikalite 20+mio, neverim, ze tohle bude jinak. "Dyzajner" a clovek co to povazoval za super napad se dost posrali.

https://www.sreality.cz/...rodej/byt/4+kk/praha-stare-mesto-dusni/1061536092#img=30&fullscreen=false

NTR23
    NTR23 --- ---
    MONROE: v tom fakt někdo žije dobrovolně?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Jedna tvorilkovska loznice...aneb spete v pokoji:)
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Nevím jak to s tím pachem je... dědovi je 90, používá Adama a myju ho jen tuhým mýdlem. Doma nemáme žádné úklidové prostředky - jen ekologickou alternativu jaru, prací sliz, ocet a kys.citronovou. Na záchodě žádný osvěžovač, myju to několikrát denně podle potřeby. Děda chce koupat maximálně ob den a je cukrovkář s víc než 10 léky denně. Když má problémy s močí a pod, vykoupu ho častěji. Plastové oblečení jsem mu natvrdo vyházela (do charity) a už nosí jen čistou bavlnu. Nesmrdí. Ale v pokoji to má lehce zatuchlé ať větrám jak chci. Drží se to v šedesát let starém koberci, který odmítá vyhodit. Šatník má nacpaný levandulí a denně několikrát větrám. Tam je ale úplně jiný vzduch než ve zbytku domu..
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: obcas delam u starych lidi. Jednak byva problem ... ach, nevermind, problili byste se.
    CNV
    CNV --- ---
    Ty jo, tak naftalín beru zpátky, ono to má skutečnou objektivní chemickou příčinu :D https://en.wikipedia.org/wiki/Old_person_smell
    CNV
    CNV --- ---
    TAPINA: Vždycky jsem si myslela, že za ten pach může naftalín, možná ještě tak nevětranost. Moje babička č. 1 bydlí na Vysočině uprostřed přírody, pořád má otevřeno, její dům nepáchne, ale v jednom pokojíku má skříň plnou starého oblečení a naftalínu, plus nějaká ta plíseň z vlhka, a ta teda po otevření smrdí řádně zatuchle.
    Babička č. 2 bydlela v paneláku a taky tam nic nesmrdělo. Větrala, uklízela, myla se, nemělo co.
    WERKA
    WERKA --- ---
    ANNIKA: Jé, tu jsme měli taky :-)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    GALE: myslim,ze tak funguje spousta lidi. babicka dodnes upozornuje dedu,ze ta polyesterova kosile je v provozu uz tyden a on se haji,ze jeste neni spinava.
    proc by se do dnes prodaval pitralon a adam. ti lidi jedou furt svoje uz 50 let. vrchol posh sveta je nivea.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam