• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---

nejdriv me zaujal ten krasne viditelnej kohout ale hlavne ta predstena bez geberitu.
    AZA_
    AZA_ --- ---
    FLOE: Pořád nevím, jestli mi to připomíná jatka, vězení, nebo rovnou příbytek sadomaso vraha, kterej tam vězní svoji příští oběť.
    BOYLER
    BOYLER --- ---
    FLOE: tak tohle už je vyšší level v pekle něco jako úroveň za propastí pro zrádce dle stupnice pana Danteho,))))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    FLOE: vynechalan jsi ovšem ten kouzelný detail, že ta koupelna je od ložnice oddělena skleněnou stěnou.
    Takže pokud se tam někdo posral, tak to budou mít ostatní v přímém přenosu.

ostatně, máloco tak nažhaví k sexu, jako když z postele pozorujete partnera, jak se ksichtí na záchodové míse, případně partnerku, jak si nípe obličej před zrcadlem...
    FLOE
    FLOE --- ---
    Tak tohle se mi nedari rozdejchat. Ostatni byty v loikalite 20+mio, neverim, ze tohle bude jinak. "Dyzajner" a clovek co to povazoval za super napad se dost posrali.

https://www.sreality.cz/...rodej/byt/4+kk/praha-stare-mesto-dusni/1061536092#img=30&fullscreen=false

NTR23
    NTR23 --- ---
    MONROE: v tom fakt někdo žije dobrovolně?
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Jedna tvorilkovska loznice...aneb spete v pokoji:)
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    Nevím jak to s tím pachem je... dědovi je 90, používá Adama a myju ho jen tuhým mýdlem. Doma nemáme žádné úklidové prostředky - jen ekologickou alternativu jaru, prací sliz, ocet a kys.citronovou. Na záchodě žádný osvěžovač, myju to několikrát denně podle potřeby. Děda chce koupat maximálně ob den a je cukrovkář s víc než 10 léky denně. Když má problémy s močí a pod, vykoupu ho častěji. Plastové oblečení jsem mu natvrdo vyházela (do charity) a už nosí jen čistou bavlnu. Nesmrdí. Ale v pokoji to má lehce zatuchlé ať větrám jak chci. Drží se to v šedesát let starém koberci, který odmítá vyhodit. Šatník má nacpaný levandulí a denně několikrát větrám. Tam je ale úplně jiný vzduch než ve zbytku domu..
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MAR_TINA: obcas delam u starych lidi. Jednak byva problem ... ach, nevermind, problili byste se.
    CNV
    CNV --- ---
    Ty jo, tak naftalín beru zpátky, ono to má skutečnou objektivní chemickou příčinu :D https://en.wikipedia.org/wiki/Old_person_smell
    CNV
    CNV --- ---
    TAPINA: Vždycky jsem si myslela, že za ten pach může naftalín, možná ještě tak nevětranost. Moje babička č. 1 bydlí na Vysočině uprostřed přírody, pořád má otevřeno, její dům nepáchne, ale v jednom pokojíku má skříň plnou starého oblečení a naftalínu, plus nějaká ta plíseň z vlhka, a ta teda po otevření smrdí řádně zatuchle.
    Babička č. 2 bydlela v paneláku a taky tam nic nesmrdělo. Větrala, uklízela, myla se, nemělo co.
    WERKA
    WERKA --- ---
    ANNIKA: Jé, tu jsme měli taky :-)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    GALE: myslim,ze tak funguje spousta lidi. babicka dodnes upozornuje dedu,ze ta polyesterova kosile je v provozu uz tyden a on se haji,ze jeste neni spinava.
    proc by se do dnes prodaval pitralon a adam. ti lidi jedou furt svoje uz 50 let. vrchol posh sveta je nivea.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Takový ten typický stařecký pach je ale něco úplně jiného než pach moči, léků, nemytého těla... těžko říct, co za tím je. Změna složení potu nebo kožního mazu? Nebo člověk jednoduše po zestárnutí přijde o většinu pohlavních hormonů a s nimi spojených feromonů, které nám ostatním dávají iluzi, že lidé nesmrdí, a pak začínáme vnímat realitu :D
    GALE
    GALE --- ---
    PHRASE: Tak léky z člověka nesmrdí. Masti smrdí dle toho, co jsou zač. Mast tvé babičky smrděla, Ibalgin mast ani Voltaren (ano, není ibalgin) nesmrdí. Použití stejně, cena někde jinde. Velký díl na tom má základní hygiena. Např. jeden můj vyvdaný příbuzný se myje 2x-3x týdně, protože to tak dělal celý život. A náš bývalý soused uklízí nějakým smradlavým sajrajtem, oblíbeným za totáče, co nevím, jak se jmenuje. Ono se to naskládá samo a orálně užívané léky v tom hrají pramalou roli.
    ANNIKA
    ANNIKA --- ---
    My máme v obýváku komunistický Interprogram, o deset let starší, než jsme sami :-)

interprogram stěna - Hledat Googlem
    https://www.google.cz/...JoKHdc4A3QQ_AUICSgB&biw=360&bih=526#imgrc=fcpv0r2iAwyttM:&spf=1503050340150

Je bez skel a hodně polic zaskrinovanych, na vystavky si nepotrpim. Dost lidí si myslí, že je to nový nábytek, to mě fakt dostává :-D

A je v něm zhruba to, co už tu padlo - knihy, hračky, nářadí, papíry, bar, uterky, moje fimo a příslušenství, sklad mrtvejch elektronickejch negru... Prostě všechno, co musíte někam narvat, když máte málo úložného prostoru. Výstavky s picicmundickama nevedu.

Až zrenovujeme, chci zase stěnu, řešení sem tam police je sice hezký, ale neprakticky.
    PHRASE
    PHRASE --- ---
    MAR_TINA: Já myslím, že to jsou i ty prášky, ketrýma se rvou a pak je z nich ta horda chemky cítit a je z toho onen stařecký smrádek. Moje prababička se hojně mazala ibuprofenovou mastí a bylo to cítit i v bytě. Do toho 50 let staré oblečení z umělohmotného materiálu. Méně se koupou, protože se už třeba bojí / nemůžou vlézt do vany...a tak. To je jedno s druhým.

GALE
    GALE --- ---
    GALE: Moje babička tvrdila, že ten pach vzniká močí. Taky se úzkostlivě snažila, aby to u ní tak nedopadlo. A povedlo se jí to. Dokud byla doma, ne v nemocnici, nic jsem nikdy necítila. Používala běžně dostupné kosmetické a úklidové prostředky střední a vyšší kvality dostupné v drogerii. Tím myslím deodorant Fa, Pantene šampon, sprchový gel Dove, prala v Arielu a Silanu, závěsné vonítko do záchodu, takové to automatické stříkátko Brise. Nic extra na dnešní standard, ale v jejím bytě nikdy nic starobou cítit nebylo. Musím ale dodat, že nikdy neměla běžné stařecné choroby. Umřela předloni v 79 letech během jednoho roku na stařeckou demenci. Ještě dodám, že celý život kouřila a i tak nesmrděla jako zatuchlý důchodce.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GALE: čím ten pach vzniká? Bojím se, že se mi to stane taky :/ Nechci smrdět jako stará bába. Jo a u mojí babičky to nesmrdělo, nebo si to neuvědomuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam