• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GECKO
    GECKO --- ---
    COURT: Tak nevim, ale IMHO jedinej fakt opruznej zvuk je kuchynsky robot michajici testo. Digestor i rychlovarka jsou celkem OK... a ten robot se nastesti zas tak casto nepouziva.

BLONDYNKA: No... to IMHO neni uplne spravne.. .Ja treba nerikam, ze integrovana kuchyn a obyvak je jedine spravne reseni. Je to podle me ale archetyp svetnice, proste zivotniho prostoru v dome, kde se zije.. vari, ji, povida atd vsehcno dohromady. Chapu, ze nekomu to muze vyhovovat jinak, i kdyz dost casto tu padaj varianty velky kuchyne s jidelnim koutem, kde navsteva nasledne stejne sedi... a to uz mi neprijde prakticky mit velkou kuchyn, kde se i ji a sedi a k tomu jeste "fajnovej" obyvak, kam se chodi jen v nedeli.. ale kazdyho vec. Ale argument se smradem z vareni mi prijde fakt dementni... veci co mi smrdi vetsinou nezeru...
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    COURT: na nyxu je zábavné, jak se vždy najde někdo, kdo zaručeně podá nevyžádanou radu s dojmem, že jeho způsob je ten správný a vyhovující pro všechny.
    COURT
    COURT --- ---
    jo teď mě napadlo, že horší než digestoř je imho rychlovarná konvice...ale zas - je to pár vteřin, tak se film stopne a je to.
    COURT
    COURT --- ---
    GENTIANA: to jsem psala jen pro případ, kdy by někomu hrozilo že mu unikne důležitá věta z Ulice nebo Ordinace... jak říkám, my většinou u tv nesedíme a jsme bud na pc, nebo pustíme si k vaření hudbu (tam digestoř překvapivě neva) a na film koukáme až když všechno spí a jsme po jídle, no..
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    COURT: Jo, tak to je situace, kdy bych za deset vteřin skučela bolestí a vyhrožovala vraždou tomu dementovi, co to vymyslel. Ale to už jsem si všimla dávno, že většina lidí je nahluchlých a podle toho svět vypadá.
    COURT
    COURT --- ---
    ANNAWA: kolem osmé
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    COURT: a v kolik tak večeříte?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    COURT: je to OT, ale zasmala jsem se myslence, ze by cokoliv z toho fungovalo u mas doma
    COURT
    COURT --- ---
    TRAMIN: vařit společně/ jeden vaří, druhý uspává děti, večeřet spolu a pak si pustit film? Děláme my Kuchyn naproti televizi a je to ok. digestoř řve, ale to pustíme na plný koule na tu chvíli zvuk...na tu chvilku to stačí. vývar večer nevyvařuju a večeře máme rádi rychlý..
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    AZA_: A mohla bych ji vidět? (Mimochodem, tady se hlásí digestoř, vedle v Módním pekle zuby.)
    AZA_
    AZA_ --- ---
    my taky máme digestoř

zajímá vás to?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    GENTIANA: to bude hodne zalezet na zivotnim stylu. My mame obyvak spojeny s kuchyni devet let a nikdy jsme nenarazili na problem. Ale dovedu si představit, ze nekomu to vyhovovat nebude.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    GENTIANA: Jsou mezi nima veliky rozdily, jak v hlasitosti, tak ve vykonu.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    REDDAY8: No, zrovna takovou jsem ještě nezažila.
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    GENTIANA: naše digestoř nejde skoro vůbec slyšet...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    OMNIHASH: Zkus dvě hodiny stát pod digestoří puštěnou na plné pecky.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BLONDYNKA: na to nemusíš být tyran, stačí jeden nahluchlý a jeden, co si furt vaří vodu na čaj v rychlovarce :)

máme kucyň a na ni navazující jídlenu a za jídlenou z části oddělený a z části otevřený obývák. je to příjemně vzdušné a světlé, což naprosto vyvažuje těch pár chvil, co potřebuju ticho a klid a ono není. Až se to převáží, nechám udělat posuvné prosklené dveře přes celý den stavební otvor.

Stavět nový dům, volila bych velkou kuchyň s jídlenou a gaučíkem a malý klidný obývák-pracovnu někde stranou. Rozhodně nemám a nikdy bych nechtěla mít knihovnu blízko ke kuchyňské lince.
    BLONDYNKA
    BLONDYNKA --- ---
    TRAMIN: ideální věc pro takové ty prudiče, kteří furt něco dělají a chtějí v ostatních vzbudit pocit viny za to, že oni zrovna sedí/odpočívají/nepomáhají. Když prudič bude dostatečně třískat nádobím, zaručeně televizi znechutí všem okolo. Napadá mě hned několik tyranů z mého okolí, kteří by z toho byli nadšeni.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    OMNIHASH: lidstvo vymyslelo poradnou naprosto tichou? ze bych si napsala pod stromecek.
    klasika vecer - jeden kouka na film, druhy ho sere umyvanim nadobi nebo prskanim oleje. kdyz das telku nahlas, tak se probudi mimino...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    GENTIANA: a přesně proto lidstvo vymyslelo digestoře... to že si u nás 80% z nich koupí aušusovou, co to nezvládne odsát, je už jinej smutnej příběh
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam