• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Krása, pronájem luxusně zrekonstruovaného bytu 2+1 - jen z toho obýváku bych nejspíš dostala epileptický záchvat..

A vchodový dveře se taky dost povedly :D

https://www.facebook.com/...89646994596641/permalink/2227247047503297/?sale_post_id=2227247047503297
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MEJLA77: "Wouldn't surprise me if that was human meat" Tenhle komentář to vystihuje.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    MEJLA77: z toho mi vstávaly všechny chlupy dřív, než uběhlo prvních 30 vteřin. Po minutě jsem to vypnula a děsivé sny budu mít do konce života. Nedík.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ZUZKAOU: ale to mi připomnělo hoarders a jednoho z nich, který dělá videa, ve kterých asi radí lidem, jak (ne)vařit... ono se to blbě vysvětluje, asi je to lepší vidět...

https://youtu.be/rdnQ0nO3AcY - ten člověk má nejspíš psychickou poruchu, nicméně fakt nevím, proč točí tenhle typ videí...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK: no to je snímek z důkazního materiálu vůči vařičům pervitinu ;-) Teda ne ten roztomilý vymalovaný byteček, to je zjevně hnízdečko lásky a čvachtání.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: bluargh
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: a co z toho je PO?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: ještě je možnost, že ona dostává pravidelně už v předsíni přes hubu, až jí teče červená, a proto je potřeba maskování na zdi. Což by vysvětlovalo i tu červenou zeď hanby v obýváku.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: Jestli držej děti jenom v předsíni, mohla by ta teorie obstát.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: možná maj děti, co kreslí na zeď, a nechtějí, aby to bylo hned vidět?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CNV: Nebyl by lepší oheň?

Jen by mě zajímalo, co stojí za tímhle umčem. Jestli jim docházela barva, chuť do díla, nebo obojí.
    GRAETAR
    GRAETAR --- ---
    ZUZKAOU: Trochu mi to připomíná žižkovský byt, kam jsem se kdysi nastěhoval. Předtím v něm bydlel DJ Lumiere. Člověk aspoň ušetřil za špatný tripy :)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CNV: to by nebyla ta, ruční práce. A nebylo by hned jasný, že má při dojezdu stíhy...
    CNV
    CNV --- ---
    ZUZKAOU: Nebyla by lepší... tapeta?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Něco podobného se teď ve světě zavádí v péči o pacienty s Alzheimerem.

1950's replica town uses reminiscence therapy for dementia and Alzheimer’s patients
    https://www.youtube.com/watch?v=Xf6t5O8PU8I
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    v tom pripade pred vanocema zkouknete pavilon A vystaviste Flora Olomouc. takova nabidka vynalezu, halenek a dalsiho bizaru za zneni koled se jen tak nevidi
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: Můžu potvrdit, že jsem rovněž viděla letos na Zahradě Čech. Mají tam i takový ty slušivý halenky s různými vzory, co nosí paní na úřadech. Konečně jsem tam dostala odpověď na otázku, kde se takový věci vůbec dají sehnat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ATUARFIK: každoročně navštěvuji Zahradu Čech, nakoupím si cibulky a okouknu bizár přelomu 80. a 90. let. Pořád stejné zboží z Polska : plastové vynálezy, leštidla na auta (zázračná), ručníky s obrazy a tyhle sedačky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam