• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    VLT: ten strakatej pokoj v podkrovi je epesni, skoda ze tam nenechali nabytek
    ne vazne, ja myslim, ze v necem podobnym na vesnicich zije tak polovina cely populace
    AZA_
    AZA_ --- ---
    VLT: Což zařízení - to vyhodíš, výmalbu přemaluješ. Hrůza je hlavně to, že ta rekonstrukce proběhla úplně diletantsky - praskliny, plíseň, vlhko, který smrdí i z fotk. Novej majitel to bude muset obrat až na cihly...
    VLT
    VLT --- ---
    Zemědělská usedlost na prodej.
    Jak to bývá, zažila lepší časy, ale zvenku se dá ještě rozeznat původní stavba s hezkými proporcemi. První místnost - říkám si, že zařízení děsné, ale mohlo by být hůř...kliknu na další obrázky a JE hůř!

Opravdu mezi námi žijí lidé, kteří dobrovolně spáchají něco jako je tohle?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    TOMKOLARIK: rozdelene skrine spolubydlicich :-D
    TOMKOLARIK
    TOMKOLARIK --- ---
    A vlastně proč ne! :)

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    RESTINPEACE: tříská se tam moc vzorů - na tapetě, na sedačce, na polštářích a zespod toho stolku.
    APRILMOUSE: ty dveře si vymyslel nějaký milovník dračího doupěte, žejo?

Tohle takové to:
    Prohledáme místnost.
    Nic tam není.
    Prohledáme ji ještě jednou.
    Našli jste tajné dveře!
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    APRILMOUSE: na tomhle je jediny peklo ten gauc, kdyby se misto nej dala nejaka pekna sedacka, tak to muze byt naopak vkusny retro. Treba neco podobnyho jako tohle, i kdyz mi to neprijde moc pohodlny. Jeste bych do toho kouta dal nejakou dominantni kytku a ne takovy kostata a vypadalo by to uplne jinak.
    Nerikam, ze jsem toho priznivcem, ale tohle ma do pekla daleko.
    DAGLU
    DAGLU --- ---
    APRILMOUSE: Obyvak se mi svym zpusobem libi, je to lepsi nez fialova a bily leskly nabytek a dokorace “love a sweet home” nebo vsudepritomna “provance”
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Krása, pronájem luxusně zrekonstruovaného bytu 2+1 - jen z toho obýváku bych nejspíš dostala epileptický záchvat..

A vchodový dveře se taky dost povedly :D

https://www.facebook.com/...89646994596641/permalink/2227247047503297/?sale_post_id=2227247047503297
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MEJLA77: "Wouldn't surprise me if that was human meat" Tenhle komentář to vystihuje.
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    MEJLA77: z toho mi vstávaly všechny chlupy dřív, než uběhlo prvních 30 vteřin. Po minutě jsem to vypnula a děsivé sny budu mít do konce života. Nedík.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ZUZKAOU: ale to mi připomnělo hoarders a jednoho z nich, který dělá videa, ve kterých asi radí lidem, jak (ne)vařit... ono se to blbě vysvětluje, asi je to lepší vidět...

https://youtu.be/rdnQ0nO3AcY - ten člověk má nejspíš psychickou poruchu, nicméně fakt nevím, proč točí tenhle typ videí...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK: no to je snímek z důkazního materiálu vůči vařičům pervitinu ;-) Teda ne ten roztomilý vymalovaný byteček, to je zjevně hnízdečko lásky a čvachtání.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: bluargh
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: a co z toho je PO?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: ještě je možnost, že ona dostává pravidelně už v předsíni přes hubu, až jí teče červená, a proto je potřeba maskování na zdi. Což by vysvětlovalo i tu červenou zeď hanby v obýváku.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    TRISSIE: Jestli držej děti jenom v předsíni, mohla by ta teorie obstát.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SALVATOR: možná maj děti, co kreslí na zeď, a nechtějí, aby to bylo hned vidět?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    CNV: Nebyl by lepší oheň?

Jen by mě zajímalo, co stojí za tímhle umčem. Jestli jim docházela barva, chuť do díla, nebo obojí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam