• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BERUSKA_CA: To bude ochranná izolace proti přímému slunečnímu záření, takhle nějak přece vypadají věci, co se pohybují ve vesmíru.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    BERUSKA_CA: fuj tyvole, ja nesnasim leskly volany. Tahle mistnost by pro me byla idealni na unikovku. Dostan se ven driv, nez te panicka ataka sezere a uvezni ve sprchaci.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: u mě vítězí fialový nábytek nebo doplňky. Ovšem v kombinaci...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JASMINOVA: Ja nejvic zboznuju posedlost touhle zelenou barvou. To je vsude. Nevim, co tam dat - prask, jedna stena zelena. To je snad castejsi nez ciste bily zdi.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LADY_MYSKA: Tipuju vkusný korálkový závěs.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Ja porad premyslim, jake dvere tam prijdou. Pac na klasiku neni okolo dostatek mista a to neni ani na posuvne ( leda, jak se shrnuji na x dilu)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    JAKE_UP: Mne to fascinuje. Načinčáno, včetně variace na medvěda Mášu na doprzněné terase a pak všude chybí futra a dveře :D
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    JASMINOVA: Tady je to ale docela přeháňka. Ta postel vypadá, jak když v ní spí obr Koloděj. Absence obložek mě nepobuřuje, asi už nebyly fondy.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    JAKE_UP: Tyhle kamrliky jinak nez necim typu rybi oko nenafotis...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JASMINOVA: no co, přiznaná cihla :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    JASMINOVA: Co to používají za sklo, že to tak deformuje prostor?
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    IVUS_KA: Sice asi nikdy nepochopím, proč někdo přetváří byty v tohle, ale na druhou stranu bych řekl, že tady je to, aspoň na rozdíl od jiných realizací, poměrně zdařilé. Být tentýž interiér ve vhodném objektu, tak tomu i zatleskám.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    NIKDAS: "jdi se vycurat do musle" ziskava zcela novy rozmer
    AIJA
    AIJA --- ---
    ATUARFIK:
    Prostě sběratel držáků na toaleťák. Horší teda je, že by ho měl asi i používat. Ty kapky po zemi jsou ekl...:-)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    SILVEIG: To je top shit, udelat to tak, aby to vypadalo, ze ti domu zatejka a muzes si to udelat sam!
    SILVEIG
    SILVEIG --- ---
    Tvořily se věnují netradiční výmalbě:

SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    MEJLA77: vis, proc se delaji prkynka na horke ze dreva? Uz ti nekdy takove prkynko chytlo? Vis, ze podobne kovove trubky se pouzivaji na vedeni plynu? To utrhnes podstatne hure nez plast, ktery se na to bezne pozuiva.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    RAB1T: ok, nejsem elektrikář a mám sklony k maximalizaci bezpečnosti, každopádně mi to přijde hodně nepraktické a myslel jsem si, že staré suché dřevo při prohřátí chytne rychleji než dřevotříska, nicméně pokud budu padat a chytím se té trubky s vedením a utrhnu to ze zdi - jaký je pak další možný vývoj událostí? Opilý básník bloumající ateliérem věšeje se na trubkové rozvody a posléze blikající elektrickými výboji v rytmu 50 Hz je pro mě noční můra :)

Každopádně jsem to tady postnul jako kontrast k tomu klaunovi - který ač je to úlet, tak tam podle mě nejsou takovéto IMO technicky nedobře udělané nebo rizikové věci - shodnu se asi s ID BLONDYNKA ("úžasné, kouzelné místo") - ten klaunův interiér je hravý, vtipný - naproti tomu básníkův mi přijde, že by tu poetiku ještě potřeboval doladit - já bych se tam asi časem pověsil na šňůru... na tento mám jiný názor než ID BLONDYNKA :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam