• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    REDDAY8: nic jineho si ty baraky ani nezaslouzi.
    A lehce to pryc uplne nejde, vetsina techhle mrdek je samolepici a zvlast v panelaku nikdy nezapomenu na skrabani az na dren. Stejne se to nejak vpilo a dotedka (i po dvojim malovani) to pri blbem uhlu hazi prasatka.
    REDDAY8
    REDDAY8 --- ---
    ETERNITY: stropni panely das aspon lehce pryč... Kousek od nasich z podobneho domu právě delaji kostku...
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Po delsi dobe sedeho prumeru tu mame adepta na oceneni rekonstrukce roku.
    Boze... jak ja nesnasim stropni panely...
    https://www.sreality.cz/...j/dum/vila/ostrava-radvanice-staresinska/289398364#img=0&fullscreen=false
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BERUSKA_CA: aha, to nejsou zvratky.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MAR_TINA:
    MOODYCAT: už nevím kde jsem to četla, ale prý staroslovanské národy měly vymalována obydlí uvnitř buď bílou nebo červenou barvou. Vždycky když vidím rudý interiér, napadne mě něco o kmenech a primárních pudech...
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    ATUARFIK: Ja bych to do vesmiru rada vystrelila, ale obavam se, ze by se to mohlo vratit den predem a dvakrat.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BERUSKA_CA: To bude ochranná izolace proti přímému slunečnímu záření, takhle nějak přece vypadají věci, co se pohybují ve vesmíru.
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    BERUSKA_CA: fuj tyvole, ja nesnasim leskly volany. Tahle mistnost by pro me byla idealni na unikovku. Dostan se ven driv, nez te panicka ataka sezere a uvezni ve sprchaci.
    BERUSKA_CA
    BERUSKA_CA --- ---
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOODYCAT: u mě vítězí fialový nábytek nebo doplňky. Ovšem v kombinaci...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    JASMINOVA: Ja nejvic zboznuju posedlost touhle zelenou barvou. To je vsude. Nevim, co tam dat - prask, jedna stena zelena. To je snad castejsi nez ciste bily zdi.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    LADY_MYSKA: Tipuju vkusný korálkový závěs.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Ja porad premyslim, jake dvere tam prijdou. Pac na klasiku neni okolo dostatek mista a to neni ani na posuvne ( leda, jak se shrnuji na x dilu)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    JAKE_UP: Mne to fascinuje. Načinčáno, včetně variace na medvěda Mášu na doprzněné terase a pak všude chybí futra a dveře :D
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    JASMINOVA: Tady je to ale docela přeháňka. Ta postel vypadá, jak když v ní spí obr Koloděj. Absence obložek mě nepobuřuje, asi už nebyly fondy.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    JAKE_UP: Tyhle kamrliky jinak nez necim typu rybi oko nenafotis...
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JASMINOVA: no co, přiznaná cihla :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    JASMINOVA: Co to používají za sklo, že to tak deformuje prostor?
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    IVUS_KA: Sice asi nikdy nepochopím, proč někdo přetváří byty v tohle, ale na druhou stranu bych řekl, že tady je to, aspoň na rozdíl od jiných realizací, poměrně zdařilé. Být tentýž interiér ve vhodném objektu, tak tomu i zatleskám.
    FONTAN
    FONTAN --- ---
    NIKDAS: "jdi se vycurat do musle" ziskava zcela novy rozmer
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam