• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    TUILE
    TUILE --- ---
    DISONANCE: jednou sem byla na navsteve u kamarada, kterej mel maminku malickou a tatinka velkyho.
    sporak meli nizko (pro me az neprijemne nizko), jednu pracovni plochu ve stejne vysi, druhou pracovni pochu vejs (pro me az skoro neprijemne vysoko).
    tam sem to naprosto chapala. kdyz sou rodice od sebe pul metru, tak i dve pracovni plochy v ruznejch vejskach davaj smysl.
    GREW
    GREW --- ---
    DISONANCE:
    TRISSIE: A co ze presne u toho za problem? Me to prijde celkem prakticky.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DISONANCE: to byl jednu dobu děsnej hit, v kuchyňském studiu mi to taky cpali, že dřez výš, a sporák naopak níž.
    jenže takhle to pak dopadá...
    DISONANCE
    DISONANCE --- ---
    Když se nemůžete rozhodnout, v jaké výšce chcete mít kuchyňskou linku, použijte všechny 3 nabízené!
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/3+1/frydek-mistek-frydek-pekarska/1153052252#img=2&fullscreen=false

TEKKET
    TEKKET --- ---
    ALENNAI: Z toho bytu se mi zvedá kufr a z neznámého důvodu mi to asociuje zápach čerstvě přivezené TOI.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ALENNAI: BTW všiml si někdo vzkazu z 24.3.2017 na fotce 5?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ALENNAI: Barevne podsvicene wc... omg
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ty veee:
    Fotogalerie: Zpěvák France málem uhořel, jako jeho soused. Propadl se mu strop
    https://www.idnes.cz/...i-slavnych-bezdomovec.A200414_120007_dum_osobnosti_web/foto/nejprohlizenejsi
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Tohle jeste nebylo? Proc, proboh,a s necim takovym jde do bulvaru?
    Fotogalerie: Jarek Šimek bydlí 30 let v garsonce. Svých 28 metrů čtverečních má rád
    https://www.idnes.cz/...elak-bydleni-slavnych.A200420_134134_dum_osobnosti_web/foto/nejprohlizenejsi
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MAR_TINA: Zrovna tam to vždycky v létě pěkně smrdělo :D. Takže luxus leda pro neználky.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Foto 14/14 Týnuš Třešničková byla v září popálena na 35 procentech těla. Probouzí se zase ve mně ta zrůda, která si představuje fotoreportáž z nějakého plesu celebrit v roce 2028 a u fota s Týnuš Třešničkovou popisek: "Týnuš Třešničková, která byla v září 2018 popálena na 35 procentech těla, si róbu sama navrhovala."
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KCE: Ty popisky, to si snad zcela nepokrytě dělají prdel, ne? Jinak jsem tedy zklamána - čekala jsem, že po ledničce Týnuš Třešničkové a kuchyni Týnuš Třešničkové bude "záchodová místa Týnuš Třešničkové", a ono nic.
    Jo, a k popisku "Týnuš Třešničková má krásný výhled na Holešovice" omylem dali fotku parkoviště a řady hnusných paneláků, to by si měli opravit.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Mně šlo především právě o tu šílenou prezentaci ve smyslu Týnuš ma luxusní byt a proti tomu pidi kuchyň, lamino na podlaze atd. Jestli je to mimo téma, smažu to.
    KCE
    KCE --- ---
    za me je nejvetsi peklo text a popisky u fotek
    z interieru je tam minimum, to sou fotky z inzeratu prazdnyho bytu ne?:)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JAKE_UP: že byt je hroznej je jasný, ale ještě tam to peklíčko ani nenastěhovala :)
    By mě zajímalo, jestli se na tu luxusní Holešovickou čtvrť začne nahlížet jako na špinavý věžáky v bejvalým přístavu dřív, než budou mít vlastníci splacenou půlku hypotéky.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    JAKE_UP: Ty popisky by si nezadaly se 14 porady Jaromira Soukupa :-D
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Luxusní bydlení Týnuš Třešničkové.
    Luxusní bydlení Týnuš Třešničkové: Z pražského bytu má nádhernývýhled – eXtra.cz
    https://www.extra.cz/luxusni-bydleni-tynus-tresnickove-z-prazskeho-bytu-ma-nadherny-vyhled
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    LUCIASHECK: Cena je včetně provize + 4% Daň z nabití nemovitosti - jo, nabít a vystřelit... z kanónu... do černé díry :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: podle toho, kolik potřebují mít rozdělaných sirupů, si prostě kupují od všeho alespoň jeden kus a limonády se už nevešly
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: Asi by se tam i vešly, ale už by tam toho bylo moc.
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    SWATKA: PASTEL: děkuju, že jste mi tenhle inzerát po pár dnech zase oživili. Na dvou fotkách jsou v kuchyni na zemi dvě lahve s pitím - myslíte, že je to tím, že na lince už bylo tolik věcí, že se tam nevešly?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    SWATKA: Na lince jsou crocsy ;-)
    KURE
    KURE --- ---
    LUCIASHECK: budu za blázna, ale vyjma podlahy v kuchyni, se mi to nejakým zvráceným způsobem líbí. Trvale bych v tom být nemohl, ale dovedu si v tom představit prodloužený víkend spojený s filmovým festivalem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam