• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KURE
    KURE --- ---
    GREW: to řešíme výšku obecně, ne fakt že každý kus je jinak vysoko.
    GREW
    GREW --- ---
    KURE: Protoze takhle u vsech tech cinnosti muzes stat rovne a nemusis k tomu ohejbat?
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KURE: pokud mas dite, tak lepe se dostane k hrncum
    KURE
    KURE --- ---
    GREW: praktičtější než jedna hladká plocha? v čem?
    GREW
    GREW --- ---
    DISONANCE:
    TRISSIE: A co ze presne u toho za problem? Me to prijde celkem prakticky.
    MAKII
    MAKII --- ---
    LUCIASHECK: Hodí se to k člověku, co si vystaví krabičku od jemči..
    MAKII
    MAKII --- ---
    ALENNAI: A koberec má ještě z dětskýho pokoje u mámy?
    KURE
    KURE --- ---
    TRISSIE: jj, pracovníci kuchynských studií, to je kapitola sama pro sebe.
    u Sykory jsem rozplakal slečnu dotazem, jaký výhody mají lakový dvířka (dražší) oproti lamino+hrana.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DISONANCE: to byl jednu dobu děsnej hit, v kuchyňském studiu mi to taky cpali, že dřez výš, a sporák naopak níž.
    jenže takhle to pak dopadá...
    DISONANCE
    DISONANCE --- ---
    Když se nemůžete rozhodnout, v jaké výšce chcete mít kuchyňskou linku, použijte všechny 3 nabízené!
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/3+1/frydek-mistek-frydek-pekarska/1153052252#img=2&fullscreen=false

TEKKET
    TEKKET --- ---
    ALENNAI: Z toho bytu se mi zvedá kufr a z neznámého důvodu mi to asociuje zápach čerstvě přivezené TOI.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ALENNAI: BTW všiml si někdo vzkazu z 24.3.2017 na fotce 5?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ALENNAI: Barevne podsvicene wc... omg
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    ty veee:
    Fotogalerie: Zpěvák France málem uhořel, jako jeho soused. Propadl se mu strop
    https://www.idnes.cz/...i-slavnych-bezdomovec.A200414_120007_dum_osobnosti_web/foto/nejprohlizenejsi
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Tohle jeste nebylo? Proc, proboh,a s necim takovym jde do bulvaru?
    Fotogalerie: Jarek Šimek bydlí 30 let v garsonce. Svých 28 metrů čtverečních má rád
    https://www.idnes.cz/...elak-bydleni-slavnych.A200420_134134_dum_osobnosti_web/foto/nejprohlizenejsi
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MAR_TINA: Zrovna tam to vždycky v létě pěkně smrdělo :D. Takže luxus leda pro neználky.
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Foto 14/14 Týnuš Třešničková byla v září popálena na 35 procentech těla. Probouzí se zase ve mně ta zrůda, která si představuje fotoreportáž z nějakého plesu celebrit v roce 2028 a u fota s Týnuš Třešničkovou popisek: "Týnuš Třešničková, která byla v září 2018 popálena na 35 procentech těla, si róbu sama navrhovala."
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KCE: Ty popisky, to si snad zcela nepokrytě dělají prdel, ne? Jinak jsem tedy zklamána - čekala jsem, že po ledničce Týnuš Třešničkové a kuchyni Týnuš Třešničkové bude "záchodová místa Týnuš Třešničkové", a ono nic.
    Jo, a k popisku "Týnuš Třešničková má krásný výhled na Holešovice" omylem dali fotku parkoviště a řady hnusných paneláků, to by si měli opravit.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    Mně šlo především právě o tu šílenou prezentaci ve smyslu Týnuš ma luxusní byt a proti tomu pidi kuchyň, lamino na podlaze atd. Jestli je to mimo téma, smažu to.
    KCE
    KCE --- ---
    za me je nejvetsi peklo text a popisky u fotek
    z interieru je tam minimum, to sou fotky z inzeratu prazdnyho bytu ne?:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam