• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GECKO
    GECKO --- ---
    LUIS_: meluzína?
    LUIS_
    LUIS_ --- ---
    Občas by mě zajímalo, co se některým lidem honí hlavou.

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MEZZANA: :)))

Ale o tom zde již dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho!
    https://www.youtube.com/watch?v=prEVzshXY6A
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    MADIETTA: A není to bidet?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Plot twist: záchod je ozdobený mušličkama z Chorvatska.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    Úplně to vidím...

Hele, Pepo, tady máme dva záchody a ten jeden je stejně divnej, ani splachování nemá. Tak já ho aspoň ozdobím...

A Pepo, máme tam taky dvě umyvadla. Jedno nám přece stačí...

Zbyly mi ještě nějaký kamínky s hezky vyladěnou aurou a máme dvě děti, tak já bych...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DEB: máš pravdu, teď mi to došlo, že nevidím žádný splachování. Tak to je cajk v tom případě! :D
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    To je proti vodnímu kameni.
    DEB
    DEB --- ---
    MADIETTA: ne ze by to zmenilo fakt jak hrozny to je, ale neni to zachod, je to bidet, mozna ze zachod maji normalni
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    MADIETTA: to vypadá jako kdyby to obložili svými vlastními "produkty"....
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MADIETTA: Co sedět, ale mejt to :-D
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    MADIETTA: To je krystalicky čistý peklo, ve všech směrech...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Kamenožroutova koupelna. Na tom záchodě se musí dobře sedět, člověk má i masáž zadních partií.

ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    _ANT_: no s vlasní zkušenosti vim, ze je to většinou tak ze mi lidi řeknou “smarja vy jste drahej, to si to radši udělám sám” a výsledky bejvají takové...ale je pravda ze remeslnik si taky říká kde jakej Lojza.
    DEB
    DEB --- ---
    MADIETTA: prvních x fotografii je to docela libive, pak uz to zacnu být jen divné a nejlepší je ten trun na tom hajzlu
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    Problém s řemeslníkem aneb katastrofy českých bytů - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...remeslnik-stavebni-inspekce-opravy-svepomoci.A180426_120553_rekonstrukce_web
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ANNONKA: byt hezkej a pokud to prodavaji I s tim vybavenim, tak prodejen pseudobaroka a picicanek se vrati cast kupni ceny.
    GREW
    GREW --- ---
    LEPEK: Na zacatku byla asi byla romanticka predstava srpchovani s vyhledem, ale pak nekoho prestalo bavit, jak na nej cumej houbari (v americe teda spis outdooristi, lovci a rednekove) a hlavne mejt ty okna od zachlyho vodniho kamene.
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    nevím, jestli to je sledováním zdejšího a některých podobných obskurních auditek, ale občas na mě z reklamy vyskakují fakt dost divný věci
    Kusový koberec BASTIA SPECIAL
    https://www.mujkoberec.cz/bastia-special/2772-kusovy-koberec-bastia-special-101175-.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam