• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ETERNITY: Ono to mozna bylo "bydleni je hra", mi se ty porady motaj
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    MEJLA77: jeden se opravoval v ramci "jak se stavi sen". Byla to katastrofa k placi, uz se to tu probiralo. Jestli najdes dostatecne stary dil, muzes si udelat druhou exkurzi:)
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: když jsem kolem těch domů denně chodil cestou od vlaku do školy, tak jsem si říkal, že bych někdy rád viděl, jak vypadají uvnitř, tak děkuji za exkurzi :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    AIJA: oukej, ale nemela by pak smysl vanicka? Sazim na to, ze maji vody plnou koupelnu (a ty zasterkovane policky jsou taky hnusne, ale ok, taky jsem si tim prosla:))
    AIJA
    AIJA --- ---
    ETERNITY:
    Udělali si místo na odtok a sifon...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    ETERNITY: mozna kvuli vyspadovani/odpadu? taky jsou kolem toho divne popraskany dlazdicky...
    Ale jinak sem ten byt imho nepatri. Je peknej v peknym baraku
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Já bych furt koumala, jestli v té sedačce není zapíchnutá ta proslavená stříkačka od feťáků.
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    Jako fakt bydlet v tom jako turista, tak jsem nadšená. Natrvalo bych to nedala.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    JASMINOVA: Oceňuju Metro dezert na stolečku!
    VACA
    VACA --- ---
    MACSKA: Jako pro turistu asi dobry, ale jak pises, existovat v tom dyl jak ty tri noci by mi asi hrablo. No, ja jako rodilej prazak co metro bere jako rychlou formu dopravy po velkomeste, ale jinak se mu snazi vyhybat tak, ze kdyz nespecham jedu radeji jakkoli jinak po povrchu, bych se tam teda asi necejtil uplne dobre ani na ty dve noci. (Ta postel ve stylu interieru mhd mi teda prijde uplne ekl desiva btw)
    Jako domov bydlet tam treba rok, to mi prijde uplne sileny uz jen z toho titulu, ze si lide svoje domovy vetsinou nejak zutulnuji. Byt se zlutejma tycema z mhd mi prijde jako uplne pravej opak. Me to teda irituje, ta asociace ty zasyfleny umasteny ohmatany tyce z mhd, a ze z toho mam prakticky udelanou postel, uFf. Hele ja sem trochu bordelar jo, ale zrovna tohle je moc i na me, ta asociace proste nejde vypnout:D
    Nicmene dokazu se na to podivat “externim pohledem” turisty, a ze pro neho to muze byt atrakce, na ty dva dny.. :D Vlastne uznavam ze je to celkem originalni myslenka pro “zimmerfrei”, notabene v suterenu..
    Nejsem si ale vzhledem k vyse zminenemu uplne jestej, jestli bych sam neco takovyho primo vyhledaval, treba pri navsteve berlina nebo tak neco

Kazdopadne jedna vec mi vrta hlavou.. ty dvere se jako fakt oteviraji tim tlacitkem a jsou automaticky?
    MACSKA
    MACSKA --- ---
    JASMINOVA: míval v tom airbnb. Kamarád tu v tom jednou bydlel a přišlo mu to strašlivě cool. Jako na dvě noci dobrý, ale jinak příšerná kobka.
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    ARZA: dřevotříska vypadá jak po photoshopu.
    PRGBEAR
    PRGBEAR --- ---
    APRILMOUSE: Konečná stanice, prosíme vystupte... Pak se zavřou, zhasne světlo a ty budeš 20 minut trčet v depu..
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    PRGBEAR: Ukončete výstup a nástup, dveře se zavírají.... /ne, moje noční můra se právě zhmotnila, na mě nikdo nesmí na onom místě ani promluvit, jinak nemůžu vůbec nic :D /
    PRGBEAR
    PRGBEAR --- ---
    ETERNITY: ale budou se samy od sebe co minutu otevírat
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JASMINOVA: Pecka, ale metro dvere bych dala na zachod, musi dobre tesnit a ja nemam rada "zvuky".
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    JASMINOVA: jakoze... tohle je aspon... zajimavy :) Nerikam ze to neni peklo, ale zvrhly napad se tomu uprit neda :)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    ETERNITY: ARZA: _ANT_: prave jste hrozne zhorsili moje ocd...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam