• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    WERKA
    WERKA --- ---
    OPI: No jo, máš pravdu. Mně zmátlo to, že ty fotky s postelí jsou výrazně světlejší. Teď jsem koukla líp a ono to vybavení na sebe navazuje...
    LEJIMADA
    LEJIMADA --- ---
    NIKDAS: a jak mají ve váze i kroucené větvičky :)
    BLUMIR
    BLUMIR --- ---
    NIKDAS: Todle je určitě inspirovalo...

Hole in The Wall | Very Funny Episode | Hole in The Wall 100% funny | Japanese Game Show Part - 1
    https://www.youtube.com/watch?v=sHpKiX87X2c
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    OPI
    OPI --- ---
    WERKA: na místnost s postelí přece navazuje kk...taky mi tam chybí druhý pokoj
    WERKA
    WERKA --- ---
    ANNONKA: To je ta s postelí.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    ERRTU: stale jeste mame v panelakovy desetimetrovy kuchyni 'tramovej' strop, protoze asi koliba vole... ostatni drevo uz jsme postupne orvali.
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    SIEGR: to krasne puvodni jadro... no ja mam kolegu ktery mel v panelakovem byte komplet drevene oblozeni aka lovecky salonek na konopisti, tohle je jeste strizlive
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    ANNONKA: Ta tam prosimte muze bejt uplne kdekoli.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    SIEGR: ta druhá cimra tam není? píšou 2+kk
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    PAKOBYLKA: ja jsem prave kdysi dva mesice prebyvala v podobnem byte, kdyz byl rodicu znamy zrovna na cestach. Bylo tam ale daleko min veci a steny kompletne pokryte fotografiemi z cest. Atmosfera ovsem temer identicka :D
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: kdysi dávno kamarádi taky koupili byt, ve kterém prý byl strom :-)
    zeptám se jich, jak vypadal prodávající
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    SIEGR: tohle bude zakladna cestovatele, stareho mladence pres 50 let. Jen to trochu ucesali kvuli foceni :D
    KURE
    KURE --- ---
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    ETERNITY: :D opravdu se snažím představit si původního obyvatele. Ale nějak se mi to nedaří. Můj odhad je chlap s dlouhými vlasy.. chodící bos :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SIEGR: Gimli s Legolasem se stehujou do vetsiho?:)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    EXCITE: Jak jinak tam jako chceš dostat ten luxusní podhled, abys do něj mohl zabudovat bodovky?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    ANNONKA: Och, k tomu bych mela historku...
    Kolegovi tesne pred duchodem syn dovezl dodavku plnou palubek z Hamburku, kde pracoval, na zimu na spaleni. kolega si jimi oblozil cely barak zevnitr (skoda takove pekne drevo spalit) a pozval nas na rozlucku.
    Cerstve palubky se teprve rozjizdely, takze teprve na druhy den to v baraku zacalo byt citit jak v rumariu. Napred byl presvedcen, ze jsme nekde vylili nejakou flasku, doslo na cisteni kobercu, calouneni sedacky....
    Pak si volali se synem a z neho vylezlo, ze palubky byly z beden, ve kterych lode prevazeji rum.
    No... a u kolegy byla dalsi akce - vsechno se to muselo vypacit pryc. Fakt tam byl vzduch, jak kdyby vas zavreli do sudu, nedalo se to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam