• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    V tom pokojíku jak je na stěně kůň tak vedle skříně vedou schůdky a ze skříně "padá" přikrývka či co - z jiných bytů vím, že tam bývá další spaní (po těch schůdcích nahuru), je to úzká místnost, asi to jinak vyfotit nešlo.......................... a když ne tak mě zabte :-))))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: Novosvětská 155, pan Josef Řípa. Auta na fotce v obchodním rejstříku 4 firmy :)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MAR_TINA: LOL, Novosvětská. To sedí...
    GREW
    GREW --- ---
    MAR_TINA: Vkus a rozum si za penize nekoupis?
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MAR_TINA: chci podrobnosti, klidně do zprávy
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ANNONKA: Jaký patro? Dětský pokoj je v přízemí a postel je imho to zelené na zemi pod koněm.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: nedalo mi to spát, musela jsme najít místo a mapě i majitele v obchodním rejstříku
    veselé čtení, odpovídá kulaté fialové kuchyni

KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GIRAFFKA: Díky za poctivou denní dávku smíchu :D.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    JASMINOVA: no ty vole. Jako asi by tomu dost pomohl požár a probourání příček.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    TAPINA: jj je tam jen trouba, varna deska je na druhem konci linky.
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    KAIAFOX: treba jsme jen cely generace chapali blbe uslovi 'kdyz se dva perou, treti se smeje' a ve skutecnosti to ma bejt 'kdyz se dva mejou, treti sere'...
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GIRAFFKA: Tomuhle taky nerozumím, z těch nových běžných dispozic naprosto mizí potřeba soukromí, zřejmě musí moderní rodina sdílet i vylučování :D.. my máme starý dům a ve větších bytech po dvou koupelnách. Se dvěma dětma si to už nedovedu představit jinak.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HOJ_TY_STEDRY: dlažba v obýváku sama o sobě není úplně blbej nápad, má svoje využití, pokud jde o prostor přímo napojený na zahradu... ale dlažba v ložnici ve mně vyvolává takové hodně nepříjemné pocity.

Ale to bude určitě asociace s nějakou detektivkou - chtělo by to zjistit, jestli pod těma koberečkama nejsou odtokové kanálky :-)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MOODYCAT: A do konce života jako žena již nebudeš k ničemu (viz Sto roků samoty).
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TABBY: Ono když tam není varná deska, tak to až tak nevadí. Já vlastně taky lezu do trouby z boku. Ne že bych tam měla schody, ale mám tam koš, takže se tam už nevejdu já a otevřené dveře. Ale vadila by mi nemožnost fláknout ten horký pekáč hned nad to.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    MAR_TINA: Vyborny, zapomenes zasunuty schody, spadnes z patra prdeli na sporak a tvuj manzel podle cichu usoudi, ze dneska bude k veceri neco na slanine :D.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    TABBY: HOJ_TY_STEDRY: podle těch fotek a rozměrů pokojů se mi to nezdálo - no když si to sečtete, tak tam do podlahové plochy počítají i obě terasy, tak je to celé mínus 56m. Do toho se holt kuchyně vejde jen pod schody. Ale zase to musí být dobrý na fyzičku, nosit věci na grilování na terasu z kuchyně dvě patra nahoru :-)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SICKBOY4000: možnost, že na obsluhu trouby zasouvají schody a v tu chvíli se nemohou pohybovat mezi patry, je snad horší než trouba pro klečícího trpaslíka.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    ANNONKA: jake patro? Nevsimla jsem si
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JASMINOVA: to je jasný, když tě v noci přepadne mlsná, nemusíš až do přízemí! V reálu si imho vystavili celej pobyt s tou mikrovlnkou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam