• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    KURE
    KURE --- ---
    MOIRAIN: sochy = peklo?
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    NIGHTFURY: peklo, zas někdo, kdo myslí, že vždycky bude pohyblivý, stačí blbej zlomenej kotník a člověk bude měsíc spát na gauči v přízemí
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    TRISSIE: je to už delší dobu, ale byt v mém rodném domě, jen o patro výš a navlas stejný, 3+1 a kamrlíček pro služku, tu jedno velmi známé nyxí ID inzerovalo jako 4 až 5+1; když jsem se zeptala, kde to sebral, tak argumentovalo, že je tam přece velká hala (velikost bych musela dohledat, ale 15 m2 mít mohla) a ten kamrlíček pro služku za kuchyní, velký tak na postel a skříň, balkon a lodžie
    KURE
    KURE --- ---
    NIGHTFURY: vím že jsem divnej, ale tohle by stačilo vyhodit pár nejblbějších kusů nábytku a koberec, eventuelně vymalovat.
    NIGHTFURY: uložných prostor to má málo, ale nenazval bych to peklem.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    A tohle je taky dům snů, okna jako v garáži, úložné prostory 0. Schválně si všimněte, že na fotkách pro jistotu není, že ty divné křivé schody končí přesně na úrovni futra vstupních dveří, je to vidět jen ve vizualizaci.

https://www.sreality.cz/...odej/dum/rodinny/prezletice-prezletice-/524528988#img=23&fullscreen=false
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Když chcete mít dojem, že jste na tripu, ale neutrácet za drogy :D

https://www.sreality.cz/...e-zelene-predmesti-nabrezi-zavodu-miru/1950641244#img=16&fullscreen=false
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: 4 kola + rezerva. Ne zrovna místností, ale počet sedí!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jinak jak jsem si stěžovala, že fiktry na realitkách mi dávají divné výsledky, tak dneska se překonaly - místo chalupy o 5 a více místnostech mi nabízí karavan. Pravda, aspoň je zaparkovaný v mnou vybrané lokalitě :-)
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    CERNAAMODRA: jj 3+1+sklep+komora, 84m2 za stejnou cenu za jakou byl nabizen onen 2+kk.
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    ERRTU: A sechnali jste nakonec?
    ERRTU
    ERRTU --- ---
    JAKE_UP: pres dekadu normal, kdyz jsme pred 12 lety schaneli byt, setkavali jsme se s tim ze do vymery byl zapocitan i sklep, spolecna pavlac atd. uchvatne kuriozni byl 40m2 kumbal evedeny jako 3+1. samozrejme slo o 2+kk (kuchyn v chodbe fakt nepocitam jako +1) a jedna ze tech cca 17 metrovych mistnosti byla rozdelena uprostred japonskou papirovou pruhlednou stenou kterou bych pri vetsi ryme prokychl nazkrz...
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    LUCIASHECK: není to srovnatelné, ale úplně se mi vrátily vzpomínky na babiččin záchod s prkýnkem potaženým leskimem a panenkou s ručně pletenou sukní která fungovala coby držák na hajzlpapír. A do toho ten nezaměnitelný pach cigaret nasáklý do tapet
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ATUARFIK: zkus taxidermy furniture

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MATHEA: Byla jsem inspirována, ale k mému překvapení jsou výsledky hledání "taxidermy coffee table" docela ubohý. Tohle je asi tak to nejlepší, co Google nabídl, leopard tam nebyl žádný.

MATHEA
    MATHEA --- ---
    Ja nasla neco, co sem najit nikdy nechtela.

Skleněný konferenční stolek Bold Monkey Dope As Hell 90 x 40 cm s motivem pantera - Designový Nábytek
    https://www.designovynabytek.cz/...z&glamivoucher=GLAMI&gci=a431fd24d2e32e03f30bcee378338cbeb1150bf7

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    KAIAFOX: takový barák s námi sousedí, chtěli jsme koupit jen tu zahradu...no bylo to za nesmysl :D
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    ANNONKA: Ano. A ty "schůdky" končí čtvrtým schodem (s glóbusem), leda by to pokračovalo žebříkem. Ve skutečnosti je to hodně speciální šuplíková skříň. Pastelky v nose speciální, stejně jako zbytek vybavení.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KAIAFOX: já zrovna včera koukala na chalupu, co byly dvě za cenu jedné - jedna 2+1 a druhá 2+kk, přes dvůr.
    Ale svým zvráceným způsobem, právě kvůli tomu, že máme děti, se mi to líbí!
    Jen teda ta lokalita je nepoužitelná, takže nic.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRISSIE: Tak chalupy jsou samo o sobě.. ležim v tom přes rok a nepotkala jsem zhola nic použitelnýho.. Nejvíc pobavil dům, kterej měl zahradu přes silnici. To fakt chceš, navíc s malejma dětma :D. Ani se nestyděli si za to říct pár mil. :D.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam