• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    KURE
    KURE --- ---
    TABBY: ten chlapík by jí mohl ale přebrat manžela, na to bacha. :D
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    TABBY: :D Já to nemyslím nijak uštěpačně, fakt mě zajímá, jak se to řeší, včetně přeskakování rámu. Plus u takové velké prosklené plochy je velká pravděpodobnost častého nárazu ptáků do skel, a to jednak zanechá stopy, takže bude třeba mýt, a druhak to budou muset nějak řešit, pokud mají trochu lásky ke zvířatům - buď polepem, ačkoli tady by možná fungoval onen monstrozní blyštivý lustr. Ale třetí možnost, role play s manželem je asi nejlepší řešení :D
    GECKO
    GECKO --- ---
    TABBY: a ten frajer tam umí vyletět?
    TABBY
    TABBY --- ---
    GECKO
    GECKO --- ---
    TABBY: A umí to i přelítnout o okno výš a přeskočit rám?
    TABBY
    TABBY --- ---
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    GECKO: Jak se myjí tahle monstrózní vysoko umístěná okna? Existuje na to šplhací mycí robot nebo paní bude viset na lanech?
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    KAIAFOX: Tak tohle se mi teda hrozně líbí :D
    Pojďme to rozklíčovat, co si architekt myslel, čeho chtěl dosáhnout a co na který fotce vidím?
    Foto č.2 Zimní zahrada? Přes léto vytápěč celého domu, díky čemuž neklesne teplota v objektu pod 30°C?
    Foto č.4 Chyba v matrixu? Propadnul jsem se skrze texturu?
    Foto č.7 Vnitřní vířivka? Plac pro pořádání kohoutích zápasů?
    Foto č.8 Otvor pro repasovaný megateleskop z observatoře na Hawaii?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KAIAFOX: to je hodne 90s stabva :) Ale ta strecha je teda fkt "majestatni" :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    OMNIHASH: Ale jen do doby, nez to oprsi a zapada bordelem:)
    GECKO
    GECKO --- ---
    KAIAFOX: Tak to je taky zdařilý... navíc precizní práce stavitelů z těch fotek přímo křičí (o pomoc)...

GECKO: Ehm.. o 50 - 100% víc, další částky míněny v milionech...
    GECKO
    GECKO --- ---
    JAKE_UP: Já na to fascinovaně koukám... a pořád mi to není jasný. Z meziřádků na svepomoci jsem to pochopil tak, že hypotékou financovali už ten pozemek... a tahle stavba musí stát děsnou raketu. Netuším, jaký mají rozpočet a jak mají to financování nastavený, zato mám vlastní zkušenost, ověřenou i u jiných lidí, které říká, že nakonec ta stavba stojí o 50 - 1005 víc proti původnímu rozpočtu. Jenže se líp řeši, když ke dvoum potřebuješ dalšího třičtvrtě, než když k šesti potřebuješ ještě další štyry... A oni mají pořád jen hrubou stavbu, toje ta rychlejší a levnější část.... Já si to prostě bookmarknu, tohle chci vidět, jak dopadne. Jen nevím, jestli se udržím a nenapíšu jim k tomu nějakej komentář.

JAKE_UP: Tak já to pochopil tak, že se naopak na tý akci aktivně podílí...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JAKE_UP: ten skleník místo střechy je naprosto epickej, to musel bejt nějakej astronom, nebo tripař, nikdo jinej ještě nebyl ochotnej zaplatit za výhled 10x10 metrů do nebe...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KAIAFOX: Plocha pozemku 928 m2, zastavěná plocha 255 m2. Hrubá stavba majestátního domu s nejlevnějšími plastovými okny za 17 mega , do toho bych hned skočil.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JAKE_UP: To je jak moje segra pres kopirak.
    A muzu te ujistit, ze je natolik inteligentni, ze uz nehodla v zivote pracovat.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    JAKE_UP: Není to neobvyklé, že je pak v nabídce realit rozestavěná hrůza za astronomickou cenu.

Třeba tohle... no nekup to, když je to tak výhodný :D.
    https://bit.ly/2QawBaf
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    PLOMBDENTIST: Tady paní neustále zmiňuje při výběru materiálů, jak to musí být dokonalé, vše ladit, nechává si poslat tuny vzorků od střešních tašek po kusy kamenů a neustále zmiňuje, jak nehodlá dělat kompromisy. To si vždycky v duchu říkám: "tak hlavně aby sis na to taky vydělala, ty pindo!".
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MAR_TINA: To jsem si taky říkal, ale co jsem pochopil, tak spolu bydlí přes deset let, takže pán už asi víc, co má doma.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JAKE_UP: nebo dojde k tradiční situaci jeden víc vymýšlí, jeden (na to) víc vydělává a rozvod nastane dřív než kolaudace.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GECKO: "Krok po kroku spějeme k vysněnému hradnímu interiéru s moderními prvky"

Podle mě jim prostě musejí dojít prachy. Nebo to bude ratejna s veškerým interiérem z Hornbachu.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MAR_TINA: tak vis jak, za tri litry to bude urcite odflaknuty. Je treba najit agenta s teplou vodou, co jim to proda za 50 i s pohadkou (a najme nekoho za ty tri litry).
    GECKO
    GECKO --- ---
    BASIK:
    ETERNITY: By mě zajímalo, jestli tyhle plánované do toho jejich megasídla https://www.instagram.com/p/CMP-t4ILhq6/ budou taky PUR. Obrázky jsou jen vizualizace. Jestli mají 24x26cm, tak to jsou děsný baga a na to, že jsou taky falešný, protože konstrukce vlastní střechy bude skrytá to je taky pěkná pakárna. A ty dva sklony, co vymyslel její úžasnej manža by ve mě teda při každým pohledu vyvolávaly děs, že se ta šílená střecha, co si navrhli sami začala hroutit...

BTW, až včera jsem dočetl na svepomocí, že nenašli architekta, tak si to navrhli sami, pak to pro SP nechali překreslit někomu, kdo to neustále dodával s chybama, co oni sami údajně odhalili, nicméně přesto všechno podle takovýho projektu následně začali stavět a mají tak skvělýho a levnýho stavbyvedoucího a dozora, že nejdřív postaví zeď a vylejou ji betonem a až pak je napadne, že to nějak vejškově nesedí a začnou řešit co s tím... to je prostě karma.. ona si to zaslouží... tak nějak čekám, že pokud jim nedojdou peníze, tak to aspoň před kolaudací do základů vyhoří nebo tak něco...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam