• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KURE
    KURE --- ---
    TABBY: ten chlapík by jí mohl ale přebrat manžela, na to bacha. :D
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    TABBY: :D Já to nemyslím nijak uštěpačně, fakt mě zajímá, jak se to řeší, včetně přeskakování rámu. Plus u takové velké prosklené plochy je velká pravděpodobnost častého nárazu ptáků do skel, a to jednak zanechá stopy, takže bude třeba mýt, a druhak to budou muset nějak řešit, pokud mají trochu lásky ke zvířatům - buď polepem, ačkoli tady by možná fungoval onen monstrozní blyštivý lustr. Ale třetí možnost, role play s manželem je asi nejlepší řešení :D
    GECKO
    GECKO --- ---
    TABBY: a ten frajer tam umí vyletět?
    TABBY
    TABBY --- ---
    GECKO
    GECKO --- ---
    TABBY: A umí to i přelítnout o okno výš a přeskočit rám?
    TABBY
    TABBY --- ---
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    GECKO: Jak se myjí tahle monstrózní vysoko umístěná okna? Existuje na to šplhací mycí robot nebo paní bude viset na lanech?
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    KAIAFOX: Tak tohle se mi teda hrozně líbí :D
    Pojďme to rozklíčovat, co si architekt myslel, čeho chtěl dosáhnout a co na který fotce vidím?
    Foto č.2 Zimní zahrada? Přes léto vytápěč celého domu, díky čemuž neklesne teplota v objektu pod 30°C?
    Foto č.4 Chyba v matrixu? Propadnul jsem se skrze texturu?
    Foto č.7 Vnitřní vířivka? Plac pro pořádání kohoutích zápasů?
    Foto č.8 Otvor pro repasovaný megateleskop z observatoře na Hawaii?
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    KAIAFOX: to je hodne 90s stabva :) Ale ta strecha je teda fkt "majestatni" :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    OMNIHASH: Ale jen do doby, nez to oprsi a zapada bordelem:)
    GECKO
    GECKO --- ---
    KAIAFOX: Tak to je taky zdařilý... navíc precizní práce stavitelů z těch fotek přímo křičí (o pomoc)...

GECKO: Ehm.. o 50 - 100% víc, další částky míněny v milionech...
    GECKO
    GECKO --- ---
    JAKE_UP: Já na to fascinovaně koukám... a pořád mi to není jasný. Z meziřádků na svepomoci jsem to pochopil tak, že hypotékou financovali už ten pozemek... a tahle stavba musí stát děsnou raketu. Netuším, jaký mají rozpočet a jak mají to financování nastavený, zato mám vlastní zkušenost, ověřenou i u jiných lidí, které říká, že nakonec ta stavba stojí o 50 - 1005 víc proti původnímu rozpočtu. Jenže se líp řeši, když ke dvoum potřebuješ dalšího třičtvrtě, než když k šesti potřebuješ ještě další štyry... A oni mají pořád jen hrubou stavbu, toje ta rychlejší a levnější část.... Já si to prostě bookmarknu, tohle chci vidět, jak dopadne. Jen nevím, jestli se udržím a nenapíšu jim k tomu nějakej komentář.

JAKE_UP: Tak já to pochopil tak, že se naopak na tý akci aktivně podílí...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    JAKE_UP: ten skleník místo střechy je naprosto epickej, to musel bejt nějakej astronom, nebo tripař, nikdo jinej ještě nebyl ochotnej zaplatit za výhled 10x10 metrů do nebe...
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KAIAFOX: Plocha pozemku 928 m2, zastavěná plocha 255 m2. Hrubá stavba majestátního domu s nejlevnějšími plastovými okny za 17 mega , do toho bych hned skočil.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JAKE_UP: To je jak moje segra pres kopirak.
    A muzu te ujistit, ze je natolik inteligentni, ze uz nehodla v zivote pracovat.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    JAKE_UP: Není to neobvyklé, že je pak v nabídce realit rozestavěná hrůza za astronomickou cenu.

Třeba tohle... no nekup to, když je to tak výhodný :D.
    https://bit.ly/2QawBaf
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    PLOMBDENTIST: Tady paní neustále zmiňuje při výběru materiálů, jak to musí být dokonalé, vše ladit, nechává si poslat tuny vzorků od střešních tašek po kusy kamenů a neustále zmiňuje, jak nehodlá dělat kompromisy. To si vždycky v duchu říkám: "tak hlavně aby sis na to taky vydělala, ty pindo!".
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MAR_TINA: To jsem si taky říkal, ale co jsem pochopil, tak spolu bydlí přes deset let, takže pán už asi víc, co má doma.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JAKE_UP: nebo dojde k tradiční situaci jeden víc vymýšlí, jeden (na to) víc vydělává a rozvod nastane dřív než kolaudace.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    GECKO: "Krok po kroku spějeme k vysněnému hradnímu interiéru s moderními prvky"

Podle mě jim prostě musejí dojít prachy. Nebo to bude ratejna s veškerým interiérem z Hornbachu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam