Moc díky za komentáře. Neuvěřitelně konstruktivní a moc pomáhají! O rána přemýšlíme tom, co jste psali,až se nám nám z toho vaří hlava. :D Ten samotnej barák je hrozně velkej a pak ten menší ještě. To uklidit bude hrozný peklo. A pak ta velká zahrada, kde bude hodně práce. Je tam velkej rozpor: Na jednu stranu to bude hodně práce v domě a okolo, na druhou stranu za ty peníze mi to přijde výhodný a mohla by to být dobrá investice.
Máme z toho upřímně strach, že toho na nás bude moc. Takže nad tím spíš přemýšlím směrem, jestli to za ty peníze není dobrá investice. Jestli to prostě na pár let nezkusit. Ceny baráků nějak tipuju, že půjdou dlouhobě pořád nahoru, tak kdybychom za 5 let řekli: "to byla ale blbost", tak bychom vlastně nepřišli o nic než tu práci a nervy okolo. Co myslíte? Jak moc je tohle blbej nápad? :)
PLOMBDENTIST: Taky bychom asi chtěli menší ideálně. Tenhle je na relativně dobrým místě, ale zase menší domy na podobných místech se nabízejí ještě dráž. Díky!
FRENNET: Skvělý postřehy, díky za ně! Asi to nebude na stáří. Bylo by to moc práce a schodů. A i na to stáří to chce bydlet někde vedle Kauflandu. :D Žena řídí a dojede kam potřebuje, ale samozřejmě chceme ty přejezdy minimalizovat.
FRENNET: Jo takhle to vlastně má táta v baráku. Pro brambory (nebo spíš pro pivo) běhají o patro níž a docela se naběhaj. :)
ETERNITY: Já jsem vyrůstal ve dvou barácích, jeden jsme každý víkend rekonstruovali a rodiče pořád žijou v baráku. Že to je mraky práce vím, ale mozoly na rukou z té práce na domě rodičů už mám dávno zahojený. Žena je paneláková od malička, takže jí teď pořád otravuju s tím, že to není jednoduchý. :D Takže ten aktuální pohled je určitě zkreslenej a sám bych nás nazval panelákovýma rozmazlencema. :D Moc díky za takhle konkrétní seznam toho, co se může stát!
KATIA: Děkuju! Takže i s blbejma schodama můžou děti přežít? Vyřídím! :D
DOBYTEK: Tohle by mohla být cesta! Díky!
GECKO: Možná ty úpravy, které by znamenaly míň práce do budoucna jsou ta cesta. I za cenu toho, že to tam nebude tak útulný jak v časopise o bydlení. Děkuju moc!
MAR_TINA:
GECKO:
Jestli do toho půjdem, tak se tyhle prioritizace budeme muset naučit. Nebo nám z toho hrábne.