JAKE_UP: Taky máme ČSOB, kdysi sjednáno přes Hypotční dům myslím, utekli jsme při refinancu od Raifky. A tehdy byla podmínka nějaký účet u ČSOB, tak mám nějaký ERA zadarmo a celkem mi to vyhovuje... pravda, v tý době zákon ty splacení a tak neupravoval, tak jsme platili nějakých 0,1 navíc za možýnost předčasných splátek po každých 12 řádných... což mimochodem bylo pěkný, u RB jsme to měli taky, ale tam to brali striktně tak, že právě každou 12 splátku lze mimořádně, ale o měsíc později už ne, je nutné opět čekat 12 měsíců.. u Hypo to bylo že když máš 12 řádných za sebou tak můžeš a začne se počítat dalších 12, což mi přišlo logický. Minulý rok nabízeli ve velkým předstihu něco podobnýho co už jsme měli, což jsem odmítli a když nastal čas, navrhli opět něco podobnýho, my oznámili, že plánujeme mimořádnou splátku asi 3/4 jistiny a na zbytek varhujeme 1,99 a spočítat splátku tak, aby to za dalších 24 měsíců bylo splacený, na což bez keců přistoupili, dál jsem neřešil, zbývá pár korun a asi rok a půl..