Sice mi tu stojí tuny práce, ale co bych si trošku nepodebatil o vizualizaci baráku druhořadýho muzikanta, na který mi absolutně nesejde, že jo.
GREW:
- Muzikant/skladatel může mít klidně klavíc i v pracovně, to ale nevíme, klidně může skládat v obýváku. Tos nikdy neviděl Dva a půl chlapa? Nejspíš v tom obýváku ale nikdy stát nebude.
- Malý dětský pokoj zmiňuju sám, nicméně na některých obrázcích vypadá širší než na jiných, takže možná jen zkreslení vinou vizualizace. Jak myslíš kombinaci s pokojem pro hosty?
- Vidím úložné prostory pod postelemi, vidím vestavnou skříň v děcáku, vidím komody a knihovčky. Předpokládám šatnu, technickou místnost a garáž, ty ale nevidíme, takže tam můžeme mít pravdu oba.
- Záchod v koupelně je naprosto ok, určitě to nebude jediný záchod ani jediná koupelna.
DOBYTEK: Přeplácané? V ložnici postel+komoda. V obýváku gauč+něco pod televizi. V kuchyni linka+ostrúvek++jídelní stůl. V pokoji pro hosty postel, křesílko a stolek. V děcáku postel, psací stůl, knihovna a úložné prostory. Prádzné místnosti jsou fajn, ale pokud má například ložnice plnit svoji funkci, bez postele se v ní neobejdeš. Čím přesně je to přeplácané? A že je to nevkus? Ten si já osobně představuju teda úplně jinak.
V obou vašich případech bych se moc rád zeptal na to, jak bydlíte vy. Ale byl by to argumentační faul, tak to nechám být, i když bych to chtěl vidět ne proto, abych porovnával co je lepší nebo horší, ale jakou filozofii teda ve svým bydlení vyznáváte.
Disclaimer: Ani Marek Ztracený ani architektka mi nic neplatí.