• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    GREW
    GREW --- ---
    TUILE: A nejenom konicky, jako je prave siti, modelareni apod. Ale pak taky sberatelstvi, kdy si tam v puberte, nebo driv, bude chtit dat vitrinu s figurkama, nebo zacne cist a bude chtit mi knizky atd...
    TUILE
    TUILE --- ---
    ja to beru tak, ze kdyz mam nakej konicek, kterej jenom trochu vyzaduje prostor, tak ho proste nemas kde delat. do pokoje se s tim nevejdes a ve spolecnejch s tim budes prekazet.
    po dlouhy dobe sem ted vytahla sici stroj. v takovymhle pokoji bych musela pulku preskladat s na noc to zase uklidit, abych v tom mohla aspon trochu pracovat.

ale jasny, pracujes s tim, co mas k dispozici.
    ja bych doma ozelela hostovskej pokoj a radsi mela treba dilnu, nekdo jinej ma jiny priority. obecne mi maly prostory nevyhovujou a v novostavbach s velkou metrazi je uplne nechapu.
    KURE
    KURE --- ---
    JAKE_UP: čert vem děcký pokoje, těch 40m2 na auto je často víc než obývák :D
    A teda ať už má někdo radši auto nebo děti, platit za garáž v domě je celkem milionářskej výstřelek.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JAKE_UP: mám pocit, že jsou dva typy lidí a rodin - zalézací a společenské. Mají to dítě už docela velké (tuším deset, se tam psalo?), tak už asi vědí, jestli je zalézací nebo společenské, a jak jim to vyhovuje, a jaké prostory potřebují pro to, aby se jim žilo pohodlně.
    A dvougaráž mimo jiné znamená, že tam mohou pohodlně uložit spoustu sportovního vybavení a dalších věcí, které tak nějak inherentně přijdou s chovatelstvím dětí v rodinném domě :-)
    (my máme oficiálně vedle single garáže přístřešek pro druhé auto, ale děti už to překřtily na kolárnu, protože auto je bez šance, když tam aktuálně stojí devět kol (teď jsme pořizovali třema starším nová, ale nechtějí se vzdát ani těch malých), dvě odrážedla, tři koloběžky a dvě pidimotorky, které taky nesmíme dát pryč :-)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    TRISSIE: S tím souhlasím, jako otec dvou fockerů vím, že dětský pokoj je místo, kde se dítě zásadně nevyskytuje. Přesto mi přijde vědomě a plánovaně na dětské pokoje vyčlenit 24 m2 a na garáž přes 40 m2 trošku jako debilní.

ENDER: Láska k dětem se dá vyjádřit celou škálou věcí a to, že před nimi neupřednostním auto, může být jednou z nich.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    Jako chovatel většího počtu dětí, které mají pokoje různých velikostí - dokud jsou malé a potřebují prostor, tak v tom pokoji stejně tráví jen minimum času, protože jsou stejně furt tam, kde jsou rodiče, a když jsou velké, tak jim stačí mít si kam položit notebook :-)
    Velká podlahová plocha v pokoji našich dvojčat akorát dává větší množství prostoru, kde můžou mít bordel. Syn má menší pokoj a nutí ho to si tam uklízet :-)
    GECKO
    GECKO --- ---
    PISTA1: Jen aby ses krutě nepletl (pokud teda neplánuješ nějak záhy se zabít).

GREW: Jsou to vizualizace... takhle to vypadat nebude...
    GREW
    GREW --- ---
    Hlavne, kolik by asi tak stalo v projektu pridat detskymu pokoji par metru navic?
    JAKE_UP: Jak si ptal na kombinaci detsky pokoj a pokoj pro hosty, tak sem to prave myslel tak, ze je prostor na pokoj pro hosty, ale detskej pokoj je kamrlik... To mi nedava moc smysl, kdo tam pravdepodobne bude castejc - dite, nebo navsteva? komu by opravdu mel stacit jenom kamrlik na prespani a kdo by mel mit normlane velkej pokoj, aby nemusel lezt pres bici do postele...?
    KURE
    KURE --- ---
    ENDER: pokud se řídí(š) heslem děti jsou na chvíli, auta napořád, něco to ukazuje.
    ENDER
    ENDER --- ---
    JAKE_UP: laska k detem se da vyjadrit prostorem jejich pokoju? Nemohl bys mi to prepocitat na fabie prosim?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    PISTA1: To je jasný, někdo má holt radši svoje děti, někdo zase auta.
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    JAKE_UP: No jistě že, děti za pár let vypadnou a zbydou ti nevyužitý místnosti. Ale auta budeš mít po zbytek života tak proč by mělo jedno stát na dešti venku.
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    TUILE: Je naprosto běžný, že rodiče v domech dělají dětem pokoje 10-12 m2. Ale pak mají garáž na dvě auta. Nechápu to.
    TUILE
    TUILE --- ---
    lepsi malej nez zadnej, ale kdyz uz stavim novej dum, tak bych teda chtela pro dite (pro sebe) spis vetsi prostor.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Dětský pokoj může být klidně malý. Voni z něj stejně lezou ven, bez ohledu na velikost.
    GECKO
    GECKO --- ---
    WATTEVILLE:
    77WHITE: Aha.. dík. Na tom FB jsou ty obrázky o dost větší. No, jestli to dobře chápu, tak ještě nekopli... tak přeju mnoho štěstí. Exteriéru vedle domu a bazénu je vlastně hned betonová zeď a další barák... na druhý straně to není jasný.... ehmmmm... no nic.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    GECKO: vsechno rendery, navic kamerou s hrozne silenou cockou, proto ten prostor pusobi tak vytahle, to aby zaber renderu byl co nejsirsi a tak to pusobilo prostorne. Uzky prostory jinak vlastne moc nevyrenderujes.
    GECKO
    GECKO --- ---
    JAKE_UP:
    GENTIANA: TVL koukám na to poněkolikátý a pořád se nemůžu rozhodnout, jestli obrázky ineriéru jsou fotky reálu nebo vizualizace návrhu.... venkovní terasa a fotky exteriéru jsou vizualizace celkem jasně... Jestli to je celý z kompu, tak proč proboha někdo publikuje, jak bude vypadat jeho barák, až bude hotovej? Napadaj mě dva ddůvody... jednak takhle vypadat nebude a druhý, že těch dukátů asi na dokončení není dost a je potřeba prodat příběh do novin, aby bylo aspoň na IKEA...

Jo a pak mi na jedný fotce přišlo, že vzdálenost hajzlpapíru od mísy je na ruku orangutana....
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KURE: možná to fakt dělají ty vizualizace a v reálu to bude prostornější.
    Jen ty hovězí kůže vážně nepochopím v jakémkoliv interiéru, ale Číňani je teď taky rádi, tak asi nový trend.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam