• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KULA
    KULA --- ---
    TRISSIE: všimněte si prosím jak nad televizí je ještě jedna CCTV se zaběrem do .....
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    i když ne, ještě se s vámi musím podělit o tohle:

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    a ještě jeden pohled od vstupních dveří do domu a jdu dělat něco užitečného:

ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    TRISSIE: Tohle je docela běžný v historický architektuře. Uznávám, že u novýho domu je to divný, ale svoji logiku to má.
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    TRISSIE: jako je to konstrukcne debilni... Ale nemuze to bejt kvuli tomu aby to drzelo nejakou vnejsi vizaz? Treba s dalsima domama v rade nebo tak?
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    TRISSIE: tvl, krome toho, ze to nefunguje, bych si taky este postupne ukopla uplne vsechny prsty na nohou!
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    tohle je zčásti construction fail:

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mámo, v OBI měli slevu na dekorační lišty!

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    když chcete trůnit ve velkém stylu:

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    mám páteční prokrastinační náladu, tak budou zase obrázky...

GREW
    GREW --- ---
    TAPINA: Byt 4+1 a 3 deti budou mit jeden spolecnej pokoj, protoze z dispozice vic nevytriskate? Notaak :D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GECKO: na současným přehřátým trhu ještě může prodávající chtít dát přednost tomu, kdo to koupí za cash, ale nechává si otevřenou možnost, kdyby to za kešíček nikdo nechtěl. Ale samozřejmě to nebude případ téhle nemovitosti.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nekdo me tu kdysi naucil pouzivat vyraz "souboudi". Tady to myslim docela sedi.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    GECKO: nikdo to nechce, tak blufujou. Prodava se to uz snad dva roky.
    GECKO
    GECKO --- ---
    ETERNITY: Hmm... no zvenčí to je trochu divoký a to schodiště za skřítkem se jako lomí ve dvou sklonech, nebo to jen tak vypadá?

Jinak tahle formulace "Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií." znamená, že se vlastně draží a prodá se tomu, kdo dá víc, nebo to je teď nějak povinný uvádět nebo jak?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    STARE_CASY: Mno jo, ale kdyz na realitnich serverech nepribyvaji inzeraty (viz situace vedle), dost blbe se nejake nove peklo hleda.

Tak treba tady me vydesil domaci skritek. Ale peklo je to teda hlavne stavebni/exterierove.

Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/ostrava-poruba-/3550476892#img=2&fullscreen=false
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    STARE_CASY: Pěkně jsi to shrnul, kolego.
    TABBY
    TABBY --- ---
    Známá z Hongkongu vyrostla v jednopokojovém bytě (tamní standard). S dvěma rodičí a dvěma sestrami. Představuju si to nějak takhle:

STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    ETERNITY: s tím naprosto souhlasím. Metry nedůvěru neřeší a vice versa. Měl jsem na rodiče štěstí, někteří spolužáci a kamarádi moc ne.

Ale právě proto, co jsem sám zažil a u jiných viděl, tak prostě když už možnost mám, dám dětem rád víc než je nezbytně nutné. Všude. I u toho pokoje. A o tom to celé je - možnost udělat pokoj větší tu byla, ale stejně dost lidí obhajuje, že nudle je ok. Tak jsem chtěl vědět proč. Že ta možnost často není, je jasný. Ale když možnost je a stejně pro své dítě neudělají víc, tak to nechápu.

Ale za mne už dost pátečního tématu, už jsem to zaplevelil dost :)
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    JAKE_UP: Máme 4+1 v lokalitě, ve které chceme setrvat. Větší byty tu nejsou. Naše děti mají hodně věcí a možností, které my jsme neměli, myslím, že ten opruz s náma přežijou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam