• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    TRISSIE: jen mi prijde, jestli se deticky pod tou skrini nezasekavaji
    ETERNITY: jo, to byl i muj odhad, zacinaji mi sednout vlasy nad nabidkami, co mi ted chodi, a celkem to hadam tak 1,5m, ale je to hezke.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    DOBYTEK: Od oka tipuju tak pul mega (ceskomoravskeho prumeru, v Praze mozna draz)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TRISSIE: ja nerozporuju kouzlo, ja hledala funkci (ocima dospeleho - treba ukladani veci do skrine asi bude docela oser, ale deti jsou asi uz ve veku si ho ulozit samy)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Je tam nekde cena te rekonstrukce? Docela by me zajimalo, na kolik vysel ten truhlar..
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: dřevěný pult je prostor na výstavku lega. to zas jako asi má svoje kouzlo :-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    VSICHNIMAME: ajo, ona tam zpozarohu tak nejak vykukovala, ze jsem ji nebrala vazne.
    VSICHNIMAME
    VSICHNIMAME --- ---
    ETERNITY: postel je v levém rohu.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Porad nechapu ty detske pokoje. Ten dreveny pult musi byt podle nakresu postel. Jak tedy funguje? Na noc z toho sundavaj desky? Nebo?
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    87HIGHFLYER: dokud nejdes zvracet.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    PALEONTOLOG: a nekdo musi vychazet z toho, co ma za byt, a nerozumovat nad tim, co se pred sto lety pri staveni toho cinzaku ve vrsovicich navrhlo “blbe”? (kuchyn vedle loznice neni blbe, a jestli tvoje deti delaj pri vareni o pulnoci bordel, sou asi uz dost velky aby si mohli najit vlastni bydleni...
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    PALEONTOLOG: než ta kuchyň by mi vadila absence druhého záchodu při tolika lidech, a jestli na to dobře koukám, tak to mají rodiče do koupelny přes celý byt. Ale jinak je to naopak pěkně řešené, ta kuchyně je zrovna moc hezká a oddělení dětí od rodičů chodbou je chytré řešení.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MAR_TINA: člověk musí vycházet z reálný situace a ze svých zkušeností, někomu takový spaní vadit nemusí, já bych to nedal a rozhodně bych doporučil ke zvážení
    a zavřená kuchyně, no tak pokud chci děcka podpořit v podvodech tak to zkusit můžu

jinak stokrát radši budu spát v klidný ložnici s balkónkem každej den, než jednou za týden nechat návštěvu posedět na balkóně. někdo má ty priority prostě jinak :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PALEONTOLOG: v době spánku?
    Moje matka měla pravidlo od X (v jejím případě 20:00) má kuchyň zavříno. A bylo to dobré pravidlo :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREW: v případě dětí nehoráznej bordel
    GREW
    GREW --- ---
    PALEONTOLOG: Tak se zkusim zeptat jeste jednou. Co ocekavas, ze se v ty kuchyni bude dit, aby mi vadilo, ze mam vedle ni loznici?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    o soukromí se tady nedá mluvit ani směrem do ložnice, ani směrem ven
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREW: jenže tohle není byt pro dva, žejo :)
    GREW
    GREW --- ---
    PALEONTOLOG: Abych rek pravdu, tak moc nevim, v cem vidis problem. Co ocekavas ze v ty kuchyni bude dit, aby mi vadilo, ze mam loznici vedle kuchyne? Sam ziju v panelaku, kde mam loznici vedle kuchyne a nikdy s tim nebyl problem, ani kdyz v noci varim, ani kdyz pritelkyne vstava brzo rano, driv nez ja a dela si snidani...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    GREW: tak já to klidně řeknu, mezi koupelnou, záchodem a kuchyní bych nikdy spát nechtěl. jsem rád, že obhajuješ zesílenou stěnu u koupelny, ale neřešíš tu "příčku" u k.linky. nejsi ty jeden z těch lidí, co vychvaluje to, co se mu zrovna hodí ? :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    GLUON: nejvic me prekvapila ta posledni fotka. tak nejak sem cekala, ze ji je aspon petasedmdesat..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam