• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Líbí se mi, jak tam zaškrtli, že dům má bazén.
    GECKO
    GECKO --- ---
    MOIRAIN: TVL... jsem netušil, že je možný si vypůjčit kompletně obchoďák IKEA. I když v lockdownu asi bylo možný lecos a na Zličín to není daleko.

Jo, ty nízký okna vysoko ve zdi dětských pokojů mě taky zaujaly. Ale jinak.... po dostavění by to mohl být i hezký barák, pokud k němu patří komplet pozemek, co je na fotkách ze vzduchu.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MOIRAIN: Nejde o zařízení, ale o tu představu, že někdo udělá v novostavbě dětský pokoj, který působí jako sklep na kolejích Strahov. Nebo na to jen pomyslí :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MOIRAIN: Tomu říkám staging par excellence!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    JASMINOVA: žádné děti neexistují a a tím domě nikdo nebydlí 😉
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MOIRAIN: na mě to působí jako průmyslový objekt - sklad nebo dílna, kterou na poslední chvíli předělali na "bungalov"
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MOIRAIN: Tam někdo strašně nenáviděl ta děcka.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ze spřáteleného klubu na Okounu
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/vraz-vraz-pod-hajem/3438684764#img=20&fullscreen=false
    homestaging level...
    GECKO
    GECKO --- ---
    MLUKS: To IMHo musí být ještě hnusnější, než netěsnit vůbec. Leda by byly k dispozici nějaké úzké pásky, co by se nalepily skutečně těsně podle tý hrany.
    MLUKS
    MLUKS --- ---
    GECKO: prostor pod sklem se těsní silikonem. Měsíc zpět jsem podobnou instalaci lividoval...
    GECKO
    GECKO --- ---
    JAKE_UP:
    SULTHAN: To sklo má od pohledu fazetu, tak by to nemuselo být tak dramatický. Horší IMHO je, že prostor pod sklem těžko bude utěsněný a tak se nedá zabránit tomu, aby se tam ukládal binec, který ale nelze odstranit jinak, než demontáží kamen a nadzdvižením skla.

Jinak velikost je OK, pro kamna platí 300mm dopředu a 100 mm do stran a dozadu (pokud nejsou určena k vaření). U krbů to je výrazně víc, která varianta to platí pro krbový vložky těžko říct.

Ten obklad je samozřejmě hnusnej.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    SULTHAN: ja bych to celý zkrátil na jedno velké ..PROČ??!! :))

JAKE_UP: ja cejtim tu fyzickou bolest uz jen z pohledu na to celý..
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    SULTHAN: Já vím, ale prostě ta představa, že na to občas zapomenu, je...bolestivá.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    SULTHAN: n´Nevím jestli proto, že to je SDK. Možná... Já myslím, že to sekundární spalování nemají ty basic krbovky, ne? Nebo už jo?
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    JAKE_UP: Sklo se dává standardně jako ochrana podlahy, která nemá správnou tepelnou odolnost. Osobně mě fascinuje, že to sklo není položené napravo od kamen, kde by mělo být taky. A proč ten obrovský prostor za kamnama? A proč nemají přívod sekundárního vzduchu?
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    ALENNAI: Fyzicky cítím tu bolest, když se o to sklo jebnu do delikátní kůžičky mých chodidel.
    ALENNAI
    ALENNAI --- ---
    Tímhle se chlubí: Stavební deník pohledem ženy
    Markéta Žitníková | Blog
    https://zitnikovamarketa.cz/
    "Jsem máma dvou dětí, která se řízením osudu stala expertkou na vše, co se týká stavby vlastního bydlení. Pomáhám Vám překonat nástrahy a obavy, které plynou ze stavby domu od začátku až do okamžiku, kdy se sen stane skutečností a to vše pohledem ženy."

Chceš mít začátek stavby bez nervů? Dám ti na to návod :-)

Pro mne peklo pekel: nejhorší imitace kamene ever. Snad už všichni ti sádraří a betonáři dodávají rohové díly, tak nepochopím, že na tu nejexponovanější stranu namrdá řezy. Aby bylo echt vidět, že má komín obložený sádrou.

"Komín jsme se rozhodli obložit. Obklad je imitace kamene, která je vhodná do interiéru. Po nalepení se obklad musí přelakovat speciálním lakem, který brání usazování prachu. Tento nátěr by se měl zhruba po 2 letech opakovat. Imitaci kamene jsme si vybrali vzhledem k tomu,že je mnohem lehčí než kámen a vhodná na stěny ze sádrokartonu. V obývacím pokoji to byl doplněk, který roztřelil jen bílé zdi a navozoval krásnou atmosféru u krbových kamen. 🏠🔥😊"
    GREW
    GREW --- ---
    KAIAFOX: Tak mozna je trosku tvrdsi, ale ze by mi to delalo naky problemy nepozoruju, ale jde mi o to, ze bych vodu skoro kdekoliv v cr neoznacil jako nekvalitni, nebo ze ma problemy s kvalitou.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Záclony taky existujou bavlněný (len samozřejmě jen u závěsů). Osobně se mi polyester na textilu do domácnosti ekluje (stejně jako u oblečení), nehledě na to, že se z toho uvolňujou mikrovlákna, která dýcháme (při praní jdou do vodního oběhu), to radši bavlnu ;).
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    GREW: Taky Strašnice :D.. já to pozoruju dost, na varný konvici, koupelně, vlasech a kůži (mám srovnání s vodou na chatě, která má kvalitu kojenecké a to je fakt jiná liga :D). I tak ji teda pijeme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam