• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SULTHAN: no a ono je to pak o neco estetictejsi, nebo co?
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ETERNITY: wifi anténa není satelit.
    KURE
    KURE --- ---
    ETERNITY: tak ono spojení s bohem je fajn, ale internet je internet ;)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SITH: tohle je ovsem dneska na kazde druhe chalupe.
    A pak je tu kostel v Tisku. Kostel v Tisku strci vsechny chalupy do kapsy.

AMANT
    AMANT --- ---
    MOIRAIN: „Hledal regiment?“ řekl, „to je pěkná túra. Tábor, Milevsko, Květov, Vráž, Malčín, Čížová, Sedlec, Horažďovice, Radomyšl, Putim, Štěkno, Strakonice, Volyň, Dub, Vodňany, Protivín, Putim, Písek, Budějovice. Trnitá cesta. I vy zítra k regimentsraportu? Bratře, na popravišti se tedy sejdeme."
    SITH
    SITH --- ---
    si takhle jdu pokrkonoším a v tom vidím jemné spojení historie a moderních technologií

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MOIRAIN: wow :-)
    Ty obklady, to je dobrej trigger na zachvat epilepsie. Nejdriv jsem chtel napsat ze kdyby se necim oblozilo to OSB mezi tema tramama na strope udelaly hezky podlahy a vyhazel ten prisernej nabytek, tak by to nebylo tak zly, ale pak se objevil ten bizarni pudorys a ty ostatni "prostory". Pustit plyn a rozsvitit, imho.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nakazena nyxem premyslim, jestli maji dohodu se sconetm/ikeou/bonami/hrackarstvim o vystaveni vyrobku a nezapomneli si napsat na FB o spolupraci. Samozrejme to se vsemi firmami nevyslo a vynadali si do vylizanych pic.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    vypada to ze obednavka interieru dorazila, jen stavebni firma se na to ve dvou tretinach vybodla....nebo po obednani a zaplaceni nabytku uz nezbylo na fasadniky a spol :) super jsou ty stropni detaily s montazni penou
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Líbí se mi, jak tam zaškrtli, že dům má bazén.
    GECKO
    GECKO --- ---
    MOIRAIN: TVL... jsem netušil, že je možný si vypůjčit kompletně obchoďák IKEA. I když v lockdownu asi bylo možný lecos a na Zličín to není daleko.

Jo, ty nízký okna vysoko ve zdi dětských pokojů mě taky zaujaly. Ale jinak.... po dostavění by to mohl být i hezký barák, pokud k němu patří komplet pozemek, co je na fotkách ze vzduchu.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MOIRAIN: Nejde o zařízení, ale o tu představu, že někdo udělá v novostavbě dětský pokoj, který působí jako sklep na kolejích Strahov. Nebo na to jen pomyslí :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MOIRAIN: Tomu říkám staging par excellence!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    JASMINOVA: žádné děti neexistují a a tím domě nikdo nebydlí 😉
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MOIRAIN: na mě to působí jako průmyslový objekt - sklad nebo dílna, kterou na poslední chvíli předělali na "bungalov"
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MOIRAIN: Tam někdo strašně nenáviděl ta děcka.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    ze spřáteleného klubu na Okounu
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/vraz-vraz-pod-hajem/3438684764#img=20&fullscreen=false
    homestaging level...
    GECKO
    GECKO --- ---
    MLUKS: To IMHo musí být ještě hnusnější, než netěsnit vůbec. Leda by byly k dispozici nějaké úzké pásky, co by se nalepily skutečně těsně podle tý hrany.
    MLUKS
    MLUKS --- ---
    GECKO: prostor pod sklem se těsní silikonem. Měsíc zpět jsem podobnou instalaci lividoval...
    GECKO
    GECKO --- ---
    JAKE_UP:
    SULTHAN: To sklo má od pohledu fazetu, tak by to nemuselo být tak dramatický. Horší IMHO je, že prostor pod sklem těžko bude utěsněný a tak se nedá zabránit tomu, aby se tam ukládal binec, který ale nelze odstranit jinak, než demontáží kamen a nadzdvižením skla.

Jinak velikost je OK, pro kamna platí 300mm dopředu a 100 mm do stran a dozadu (pokud nejsou určena k vaření). U krbů to je výrazně víc, která varianta to platí pro krbový vložky těžko říct.

Ten obklad je samozřejmě hnusnej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam