• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PLOMBDENTIST: a to není špatná velikost. Nejspíš pod ním ještě něco postaví.
    Když k tomu připočteme dobrou orientaci domu a možnost předělat příčky, právě proto, že jsou z ytongu, dům se mi líbí.

prezenční fotky teda ukazují pěkné peklíčko. Nedostavěný dům zakydaný ozdobička, které přivezla realiťačka. Možná by byla pěkná zábava hledat na fotkách z jedné realitky stejné předměty v různých stavbách.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PLOMBDENTIST: ale můžeš si vyškrábat kružítkem poličky, kde chceš.

FRENNET: částečně souhlasím, ten dům má potenciál. Ale bojím se, že zahrady k němu patří jen co je v růžovém ráměčku na fotce.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MOIRAIN: ja jsem asi divná, ale mně se to líbi tak jak to je. Vadí mi ta montažní pěna a v jednom pokoji nedodelaný obklad ze sádroše a pak samozrejme špinavej bazén.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PLOMBDENTIST: ty kolektory mi vadej na roubence teda vic nez ta parabola, ty bych si ani nevsiml. Hlavne, pokud ma clovek chalupu nekde in the middle of nowhere, tak tam vetsinou kabel nevede. Zkurvit si strechu zasranejma kolektorama je ale na takovym baraku zlocin
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SULTHAN: no a ono je to pak o neco estetictejsi, nebo co?
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ETERNITY: wifi anténa není satelit.
    KURE
    KURE --- ---
    ETERNITY: tak ono spojení s bohem je fajn, ale internet je internet ;)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SITH: tohle je ovsem dneska na kazde druhe chalupe.
    A pak je tu kostel v Tisku. Kostel v Tisku strci vsechny chalupy do kapsy.

AMANT
    AMANT --- ---
    MOIRAIN: „Hledal regiment?“ řekl, „to je pěkná túra. Tábor, Milevsko, Květov, Vráž, Malčín, Čížová, Sedlec, Horažďovice, Radomyšl, Putim, Štěkno, Strakonice, Volyň, Dub, Vodňany, Protivín, Putim, Písek, Budějovice. Trnitá cesta. I vy zítra k regimentsraportu? Bratře, na popravišti se tedy sejdeme."
    SITH
    SITH --- ---
    si takhle jdu pokrkonoším a v tom vidím jemné spojení historie a moderních technologií

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MOIRAIN: wow :-)
    Ty obklady, to je dobrej trigger na zachvat epilepsie. Nejdriv jsem chtel napsat ze kdyby se necim oblozilo to OSB mezi tema tramama na strope udelaly hezky podlahy a vyhazel ten prisernej nabytek, tak by to nebylo tak zly, ale pak se objevil ten bizarni pudorys a ty ostatni "prostory". Pustit plyn a rozsvitit, imho.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Nakazena nyxem premyslim, jestli maji dohodu se sconetm/ikeou/bonami/hrackarstvim o vystaveni vyrobku a nezapomneli si napsat na FB o spolupraci. Samozrejme to se vsemi firmami nevyslo a vynadali si do vylizanych pic.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    vypada to ze obednavka interieru dorazila, jen stavebni firma se na to ve dvou tretinach vybodla....nebo po obednani a zaplaceni nabytku uz nezbylo na fasadniky a spol :) super jsou ty stropni detaily s montazni penou
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    Líbí se mi, jak tam zaškrtli, že dům má bazén.
    GECKO
    GECKO --- ---
    MOIRAIN: TVL... jsem netušil, že je možný si vypůjčit kompletně obchoďák IKEA. I když v lockdownu asi bylo možný lecos a na Zličín to není daleko.

Jo, ty nízký okna vysoko ve zdi dětských pokojů mě taky zaujaly. Ale jinak.... po dostavění by to mohl být i hezký barák, pokud k němu patří komplet pozemek, co je na fotkách ze vzduchu.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MOIRAIN: Nejde o zařízení, ale o tu představu, že někdo udělá v novostavbě dětský pokoj, který působí jako sklep na kolejích Strahov. Nebo na to jen pomyslí :D
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MOIRAIN: Tomu říkám staging par excellence!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    JASMINOVA: žádné děti neexistují a a tím domě nikdo nebydlí 😉
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MOIRAIN: na mě to působí jako průmyslový objekt - sklad nebo dílna, kterou na poslední chvíli předělali na "bungalov"
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MOIRAIN: Tam někdo strašně nenáviděl ta děcka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam