• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    FRENNET: No mamka si to udelala v byte a mit troubu ve vysi oci je uplna lahoda :). Kdyby to tak slo u me, udelam si to taky, lec moje kuchyn je malinka. Komfort se fakt zvysil nekolikanasobne.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Hlavně v troubě mívám věci, které jsou široké, těžké, neskladné... a horké. Potřebuju to vyndat a co nejdřív někam položit na povrch, který snese vysokou teplotu.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MOODYCAT: jo a proc nema troubu u varne desky. Asi varim proti proudu, ale kolikrat davam maso v hrnci ze sporaku do trouby nebo opacne. Chodit s tim po kuchyni je na rozbiti huby a vyliti obsahu na dite/psa/kocku.
    A ted to tak praskaj vsude! Chapes?! Vsude!!
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    FRENNET: Jakoze proc si nekdo neda doprostred kuchyne vysokou obri skrin jako krava? Sacuju, ze to proste nevypada pekne. Kus linky - bum skrin - kus linky.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MOODYCAT: no ano, ale proc?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    FRENNET: Ja to videla zatim jenom u trouby, co se dava vysoko, a tam je to celkem logicky, protoze ta vysoka skrin byva vetsinou nekde na kraji, uprostred linky asi nebude.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Mam dotaz. Proc jsou ted trouby v kuchynich umistovany na uplne jinem konci nez varna mista? Trouba na jednom konci, trouba na druhem. Ma to nejaky bonus? Za mne je to peklo, chodit s rozpalenym hrncem po kuchyni.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: ještě jsem si vzpomněl na tohle z polskich humoru tady na nyxu od ID STANIIIK...

GECKO
    GECKO --- ---
    FRENNET:
    PLOMBDENTIST:
    MAR_TINA: On je tam vidět na fotkách plot... končí to skoro hned pod trampolínou. 1000 m2 není na první pohled málo, ale s takhle rozlehlým domem to zase kdovíjaká výhra není. Pod tím jsou další dvě 100m parcely jiných vlastníků a ty horní navíc mají zapsaná věcná břemena chůze a jízdy a vedení, takže z těch 1000m2 ubíráj docela podstatný kus protože je tak evidentně řešený přístup k těm spodním... Jen ta louka za tím (vlevo) zatím nevypadá, že by se plánoval zastavět, ale pod tím vzniká další satelitní městečko.

Jinak mě se líbí barák a pozemek vedle (vpravo).
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MEJLA77: "snadno jej otrete houbickou". Hm. Mozna by to chtelo potah na potah?
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    [IF_ @ VEGETA NÁRODA aneb Kurva, komu máš věřit, než své mámě!] - ve vegetě je krásná interiérová vychytávka - potah na pračku...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    PLOMBDENTIST: aha! Po tehle informaci mira nadseni klesa!
    MAR_TINA: ja tam taky vidim Plocha zahrady:1002 m2, jako zas tak marne to nebude, neco vykosis, neco das na zahonky, zbytek minisad. No ja myslim, ze tam fakt nikdo nebydli a tohle tam narval dizajner a je to na oko, ne na bydleni. V te jedne koupelne je nedodelany sprchac. A kdyby za to nechteli takovou dardu, tak bych to brala
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PLOMBDENTIST: a to není špatná velikost. Nejspíš pod ním ještě něco postaví.
    Když k tomu připočteme dobrou orientaci domu a možnost předělat příčky, právě proto, že jsou z ytongu, dům se mi líbí.

prezenční fotky teda ukazují pěkné peklíčko. Nedostavěný dům zakydaný ozdobička, které přivezla realiťačka. Možná by byla pěkná zábava hledat na fotkách z jedné realitky stejné předměty v různých stavbách.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PLOMBDENTIST: ale můžeš si vyškrábat kružítkem poličky, kde chceš.

FRENNET: částečně souhlasím, ten dům má potenciál. Ale bojím se, že zahrady k němu patří jen co je v růžovém ráměčku na fotce.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MOIRAIN: ja jsem asi divná, ale mně se to líbi tak jak to je. Vadí mi ta montažní pěna a v jednom pokoji nedodelaný obklad ze sádroše a pak samozrejme špinavej bazén.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PLOMBDENTIST: ty kolektory mi vadej na roubence teda vic nez ta parabola, ty bych si ani nevsiml. Hlavne, pokud ma clovek chalupu nekde in the middle of nowhere, tak tam vetsinou kabel nevede. Zkurvit si strechu zasranejma kolektorama je ale na takovym baraku zlocin
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SULTHAN: no a ono je to pak o neco estetictejsi, nebo co?
    SULTHAN
    SULTHAN --- ---
    ETERNITY: wifi anténa není satelit.
    KURE
    KURE --- ---
    ETERNITY: tak ono spojení s bohem je fajn, ale internet je internet ;)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    SITH: tohle je ovsem dneska na kazde druhe chalupe.
    A pak je tu kostel v Tisku. Kostel v Tisku strci vsechny chalupy do kapsy.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam