• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MOODYCAT: Achbože, prosimtě, chňapky mám a ty si přečti něco o pečení chleba ;).
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KAIAFOX: Nemas chnapky nebo co, o cem se to tady bavime :D.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MOODYCAT: Ne, nevyndam, má 250°C ;).
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KAIAFOX: Vyndam litinak, vnorim chleba, dam litinak do trouby, co tam mas dal :)?
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    MOODYCAT: Jak na co... rozhodně ne na ponoření chleba do dutch oven/litiňáku, to bych si musela vzít štafle :D.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    FRENNET: No mamka si to udelala v byte a mit troubu ve vysi oci je uplna lahoda :). Kdyby to tak slo u me, udelam si to taky, lec moje kuchyn je malinka. Komfort se fakt zvysil nekolikanasobne.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Hlavně v troubě mívám věci, které jsou široké, těžké, neskladné... a horké. Potřebuju to vyndat a co nejdřív někam položit na povrch, který snese vysokou teplotu.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MOODYCAT: jo a proc nema troubu u varne desky. Asi varim proti proudu, ale kolikrat davam maso v hrnci ze sporaku do trouby nebo opacne. Chodit s tim po kuchyni je na rozbiti huby a vyliti obsahu na dite/psa/kocku.
    A ted to tak praskaj vsude! Chapes?! Vsude!!
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    FRENNET: Jakoze proc si nekdo neda doprostred kuchyne vysokou obri skrin jako krava? Sacuju, ze to proste nevypada pekne. Kus linky - bum skrin - kus linky.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MOODYCAT: no ano, ale proc?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    FRENNET: Ja to videla zatim jenom u trouby, co se dava vysoko, a tam je to celkem logicky, protoze ta vysoka skrin byva vetsinou nekde na kraji, uprostred linky asi nebude.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Mam dotaz. Proc jsou ted trouby v kuchynich umistovany na uplne jinem konci nez varna mista? Trouba na jednom konci, trouba na druhem. Ma to nejaky bonus? Za mne je to peklo, chodit s rozpalenym hrncem po kuchyni.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ETERNITY: ještě jsem si vzpomněl na tohle z polskich humoru tady na nyxu od ID STANIIIK...

GECKO
    GECKO --- ---
    FRENNET:
    PLOMBDENTIST:
    MAR_TINA: On je tam vidět na fotkách plot... končí to skoro hned pod trampolínou. 1000 m2 není na první pohled málo, ale s takhle rozlehlým domem to zase kdovíjaká výhra není. Pod tím jsou další dvě 100m parcely jiných vlastníků a ty horní navíc mají zapsaná věcná břemena chůze a jízdy a vedení, takže z těch 1000m2 ubíráj docela podstatný kus protože je tak evidentně řešený přístup k těm spodním... Jen ta louka za tím (vlevo) zatím nevypadá, že by se plánoval zastavět, ale pod tím vzniká další satelitní městečko.

Jinak mě se líbí barák a pozemek vedle (vpravo).
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    MEJLA77: "snadno jej otrete houbickou". Hm. Mozna by to chtelo potah na potah?
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    [IF_ @ VEGETA NÁRODA aneb Kurva, komu máš věřit, než své mámě!] - ve vegetě je krásná interiérová vychytávka - potah na pračku...
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    PLOMBDENTIST: aha! Po tehle informaci mira nadseni klesa!
    MAR_TINA: ja tam taky vidim Plocha zahrady:1002 m2, jako zas tak marne to nebude, neco vykosis, neco das na zahonky, zbytek minisad. No ja myslim, ze tam fakt nikdo nebydli a tohle tam narval dizajner a je to na oko, ne na bydleni. V te jedne koupelne je nedodelany sprchac. A kdyby za to nechteli takovou dardu, tak bych to brala
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PLOMBDENTIST: a to není špatná velikost. Nejspíš pod ním ještě něco postaví.
    Když k tomu připočteme dobrou orientaci domu a možnost předělat příčky, právě proto, že jsou z ytongu, dům se mi líbí.

prezenční fotky teda ukazují pěkné peklíčko. Nedostavěný dům zakydaný ozdobička, které přivezla realiťačka. Možná by byla pěkná zábava hledat na fotkách z jedné realitky stejné předměty v různých stavbách.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PLOMBDENTIST: ale můžeš si vyškrábat kružítkem poličky, kde chceš.

FRENNET: částečně souhlasím, ten dům má potenciál. Ale bojím se, že zahrady k němu patří jen co je v růžovém ráměčku na fotce.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MOIRAIN: ja jsem asi divná, ale mně se to líbi tak jak to je. Vadí mi ta montažní pěna a v jednom pokoji nedodelaný obklad ze sádroše a pak samozrejme špinavej bazén.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam