• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    AIJA
    AIJA --- ---
    WERKA:
    To byl někdo odtud, kdo si to pronajal! Před půl hodinou to ještě aktivní bylo:-)
    WERKA
    WERKA --- ---
    TERRYNKA: Mě zaujal ten šanon v koupelně a pak chomouty na poslední fotce.
    A když jsem na to teď klikla znovu, aby se podívala, za kolik to je (protože oslněna fotkami jsem tento detail přehlédla), tak už mi vyskakuje "nabídka není aktivní" :D Zřejmě už se našel šílenec, co si to pronajal
    AIJA
    AIJA --- ---
    TERRYNKA:
    Napadeno kutilem:-D Navíc teda je asi i úchyl.
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    MAKII: Ty jo, na první pohled mi to přišlo jako nedostavěná koupelna s čumící montážní pěnou ze všech možných míst. A ona je to dekorace!
    SADY
    SADY --- ---
    slavic vana, jak proste
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    MAKII: to kdyz uklouznes ve sprse, tak to doda potrebnej svunk, aby clovek vylitnul az z okynka ven
    KURE
    KURE --- ---
    MAR_TINA: no majitel domu ti umožní "získat" slevu na nájmu ;) :D
    KURE
    KURE --- ---
    MAKII: zřejmě kombinace feng shui a drog :D
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    MAKII: to byl dobrý a kvalitní matroš, který si vzal letošní distanční absolvent oboru zedník - obkladač.
    MIST
    MIST --- ---
    MAKII: chtela bych videt zbytek domu :D
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Ma to spad, o tom zadna.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MAKII: ten levý trojúhelník má funkci. Stéká po něm vody ze sprchy upevněné na umyvadlovou baterii.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MAKII: Na nyxu je na to klub, jmenuje se to tuším "Tvorba pod vlivem".
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    MAKII: ani me zadne uspokojive vysvetleni nenapadlo.
    MAKII
    MAKII --- ---
    TERRYNKA: Pořád nemůžu přijít na to, jak proboha mohlo vzniknout tohle..

DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    ZUZKAOU: myslis? Mam pocit, ze mi to vazne uskodilo na dusevnim zdravi uz jen z fotek, takze se obavam, ze by se najemnik zacal poptavat po benzinovem varici i jen po kratke expozici a bez ohledu na pohlavi. Mam nutkani jim napsat o vic fotek a poslat je tchyni.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DOBYTEK: to bude požadavek domácích co bydlí dole. A teda taky se bojí, že až se obyvatel toho bytu zblázní, tak ženská toho roztříská míň.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TERRYNKA: Představuju si, jak na Vysoké škole makléřské mají kurzy kreativního psaní, kde studenti vždycky vyfasují nějakou takovouhle nemovitost a musí k ní napsat co nejveselejší popis.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    MAR_TINA: tak napadlo me, ze vzhledem k tomu, ze to patri k baraku a pristup bude pres nejake spolecne prostory, tak treba tam jinak bydli jen osamela majitelka a nechce v dome chlapy. Ale zas kdyz vidim tu koupelnu, tak asi radsi nechci videt sklep...
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    DOBYTEK: mozna je ta cena nabidka pausalu vyplaceneho zene dostatecne otrle na to, aby tam bydlela?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam