• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    NAVRY
    NAVRY --- ---
    ruskej vkus se nezapře
    Eggs in Epoxy! Amazing Table of Epoxy, Eggs and Beech! Стол из Эпоксидки, Яиц и Бука!
    https://youtu.be/3IuoU7DMU6k?t=825
    GECKO
    GECKO --- ---
    ETERNITY: tvl... kdyby to aspoň bylo rovnoběžně se sklonem střechy, ale takhle mi jdou oči šejdrem, jen se na to podívám
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    A protoze to - uznavam - neni uplne interier, tak tady jedna kolinska Marie Terezie

Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/byt/3+1/barchovice-barchovice-/2316696412#img=2&fullscreen=false
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Okno:)
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    neni to v interieru, ale tenhle napis (na kazdem baraku co postavi) je peklo

GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MAKII: drogy jsou spatne, aaano.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    BLOWUP: To je spíš do vegety. BTW, fotka je z pozemku jednoho příbuzného a našeho.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JASMINOVA: ok, to je trochu darwin metoda. Ono to jde teda i legalne, vlastne. Muj bejvalej barak, kde ted bydli ex je takovej pripad. Soused nad nama ve svahu si chtel kdysi davno postavit opernou zed aby mel kus zahrady rovnej, a aby se vyhnul nejakejm diskusim, tak si tu zed postavil s pomerne velkym odstupem od nasi hranice na svym pozemku, tim nam dal k uzivani asi 60m2 svy zahrady. Zed je jenom nizka, od ni je udelanej pomerne plochej nasep takze nakonec ty rovny plochy ani tolik neziskal.

Ted to ma pokracovani - ten dum koupil nekdo jinej, zboural ho, postavil na jeho miste ten samej (jo, nedava to smysl, ale tak se to stalo) a potom prisel za moji ex jestli by si mohl tu rovnou plochu trochu zvetsit. Na to jsou pomerne prisny predpisy a hlavne je nutnej souhlas souseda. Ta o nic takovyho nestala, takze mu doporucila at se obrati na me ze mu udelam projekt kterej bude jim obema vyhovovat. Takze jsem mu navrhl at proste zed necha stat tam kde je v puvodni vysce, ale at ten nasep udela mirne strmejsi. Ziska tim asi 100m2 dalsi rovny plochy, u my ex se nic nezmeni a za odmenu ze s tim souhlasi ji venuje tech 60m2 zahrady kterou uz stejne uziva.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    BLOWUP: vytržený geodetický bod ;)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    JASMINOVA: co presne na te fotce vidim?
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    BLOWUP: třeba tenhle, ale za ten si můžeš sednout až na dvě léta :D

FRENNET
    FRENNET --- ---
    PETRUSCHKA: takhle je resen jeden hotel v Ceskem Tesine u nadrazi. Nevzpomenu si jak se jmenuje, ale cele tri noci co jsem tam spala jsem z toho mela divnej pocit.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    BLOWUP: roztomilé :-)

jinak kamarád měl sprchový kout ve vstupní chodbě, takže každá návštěva musela být opravdu důkladně předem ohlášena. Ale to byl starý činžák, kde byli rádi, že nemusí srát do kýble a kydat to z okna
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PETRUSCHKA: jo, a ted me napada ze jsem vlastne uz jednou wc a dokonce i pisoar pro nekoho v loznici delal - byl to barak kterej jsem navrhoval a do jednoho bytu se nastehovali dva teplousove, a chteli mit v loznici polostenu s pisoarem aby kdyz jeden jde mocit mohl toho druhyho videt v posteli. Nekde bych nasel fotky. Akorat to teda bylo za tou polostenou a ne v prostoru, coz ovsem zvukovym i olfaktorickym vjemum nejspis je jedno.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    PETRUSCHKA: hm. Ja videl koupelnu o vymere asi 40m - to uz leckdo ma jako obyvak - kde bylo vsechno dvojmo, aby oba manzele meli kazdy svoje zarizovaci predmety. Dve vany, dve sprchy asi 1.5 x 1.5 m, samozrejme prosklene, dve veliky kamenny desky s umyvadlem, a jako vrchol dve toalety stojici ve volnem prostoru asi metr od sebe. Vsechno symetricky. Architekt kterej nam to ukazoval rikal, ze to je na prani majitelu, ze tam prej pak sedej vedle sebe a ctou si noviny.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    BLOWUP: zajímavé, že jsem nikdy neviděl takhle hrdě trůnit uprostřed obýváku hajzl
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLOWUP: hmm, v tom Brne je to vyhled cca 4 m a sousedi (pravda ve svahu), to uz je skoro more:)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: to je prave to "kdyz dva delaji totez"
    Tyhle interiery se vetsinou resej tak, ze postavis do prostoru vanu, nejlip pred prosklenou stenu. A paralelne s kratsi stenou prostoru postavis volne stojici stenu nebo polostenu za kterou je sprcha, umyvadlo a zpravidla i WC ;-) Ten prtousek u ty vany halt tu puvodni myslenku o velkorysosti zazdil jeste nez vubec mohla vzniknout, i kdyz ponechame stranou co presne moznost mit vanu v loznici krome sujetu na instagram prinasi.

Po me to chtel jednou jeden zakaznik pro svuj petihvezdickovej hotel, zkousel jsem mu vysvetlit ze otcem tehle myslenky je, ze se v te vane rachaj nejaky pohledny mlady zensky, a ze jeho cilovka jsou spis americky duchodci, nakonec to ale bylo jedno ponevadz jeho investora zavreli za nejaky podvody s kryptomenama.

ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    BLOWUP: Ona nakonec ta vana v koupelne je stylova a sprchac prakticky, zvlast, pokud se chystas natacet filmy, jen to umyvadlo praskle k vane mi tam furt nejak nesedi (a neexistence samostatne koupelny, ale to uz je jiny pribeh)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam