• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JASMINOVA: tos měla nějakej luxusní pokoj, strojaři na těch 14m2 bydleli po třech! :-)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    DOBYTEK: mně to zas připomíná můj pokoj na Strahově (14m2). Vešla se tam malá kuchyňka, lednice, dvě postele, gauč, kolo, dva velké stoly, knihovna lack, dva peřiňáky (byly úplně k ničemu, ale nesměly z pokoje pryč) a celá stěna plná polic s knížkama, prádelní šňůra u stropu a v rohu byla defaultně vestavná šatní skříň. Od té doby je pro mě každý prostor velký. Do toho bugru se totiž musela vejít ještě spolubydlící :D
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    JAKE_UP: tohle stosovani nabytku me fakt dere, si vzdycky vzpomenu na prababicku, co mela ve dvanactimetrovem pokoji obyvaci stenu ode zdi ke zdi, gauc, dve kresla, podnozky, konferencni stolek, knihovnicku, stolek pod televizi, a na balkon se jel parkur pres nabytek.
    SITH
    SITH --- ---
    JAKE_UP: lavice jak z McDonalds :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MARIPOSA: Haha, tahle tvoje fotka (na který ta lednice vypadá tak dva metry hluboká) versus tahle, kde je vidět, jak neskutečně nahačmaný to v tý místnosti všechno je. Přijde mi, že investor si vysnil nějaký koncept a i když mu na něj chybí tak 40 metrů čtverečních, nehodlal se ho vzdát.

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BLOWUP: no tak ze to tam nejakej pisalek takhle napise.. je to proste wc s bidetem pochybuju ze by tomu bylo jinak
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ROBOOTEK: ze je to bidet je napsany v popisu tech fotek. A jinak, no jak myslis :-)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ..ale sam bych to teda takhle nechtel to zas jo ;)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    KAIAFOX: vana v loznici v tomhle podani me taky prijde jako dost blbost

77WHITE: hele nekdy to proste investorovi nerozmluvis viz americky lednice.. ktery sou v dost pripadech proste neukliditelny resp. se do danyho prostoru vubec nehodej.
    Ja spis narazel na to ze z ty fotky na prvni pohled zprijde jak kdyz je lednice umistena nekde v obýváku mimo dosah kuchyne coz tomu zas tak neni.. ono je to daloko mensi nez se z fotek zda a taky pisu ze by se vesla vestavna vedle trouby.. ale jako uplnej totalni nonsense me to proste neprijde
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAIAFOX: ještě chybí to otevřené úložiště nad postelí.
    1) není to pěkný
    2) bude to plný krámů a prachu a to vůbec nebude pěkný
    3) nedá se tam dostat - zkuste si dát schůdky nebo židli na postel a vylézt na ně
    4) ten bordel a prach, na který se nedá dostat, se bude sypat do postele.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    KAIAFOX: (Jako nechci to tady moc dřenit a je hezký, že si lidi vymýšlí do interiérů různý věci, ale teda od jistého věku a tělesné povislosti vylézání z vany není estetický zážitek jako v romantickém filmu..)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    ROBOOTEK: Pořád je to lednice mezi knihama (což mi, nejen profesně, připadá jako největší dmnc, kterou jsem kdy viděla).. a dělat z 90m bytu sídlo, kdy máš vanu v ložnici, ještě hned naproti dveřím, takže o omyly stylu "jejda, trapas" nebude nouze, prostě lol. Ostatní už tu bylo napsáno požehnaně.
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    ROBOOTEK: ocividne ta kuchyn neni tak mala aby se tam full size lednice nevesla, takze to vypada spis na tezkej ustupek klientum nez nejakej chytrej krok architektu. Pokud byla nouze o uloznej prostor, vizualne a pravdepodobne i provozne lepsi by bylo tu uzkou cast knihovny zaskrinkovat pro ucely kuchynskyho skladovani a lednici dat do kuchynsky sestavy. Takhle to je pest na oko i bez ryby…
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    KURE: děkuji.
    KURE
    KURE --- ---
    ANNONKA: "kompakt" je plastová deska. místo 2-3cm tlustý dřevotřísky je to 6-10mm tlustej plast.
    ANNONKA
    ANNONKA --- ---
    Co je "kompaktová knihovna"?
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    MARIPOSA: jak ste prisli na to ze to je jen bidet?? to ze to nekdo hloupe napsal do textu?? ..sou to normal 2 wc třeba s rimless bidetovou sprškou.
    ad lednice v knihovně.. ono to takhle akorát divně vypadá protože je to focený rybím okem ale ta kuchyň není tak velká. Lednice je vpodstatě hned u kuchyně viz půdorys (ano možná by se vešla namísto počítám potravinky vedle sloupu s troubou a MW ale než míst "potravinku v knihovně přijdfe mě tohle lepší umístění pokud někdo chce volně stojící.

za mě jste spíš konzervy..

ve zmíněném studiu nepraciji ani s nima nemám nic společnýho :) jen mě přidjde vaše kritika trochu mimo ale 100 lidí 100chuti.. nemusí se zamlouvat všechno všem nicméně do pekla bych tohle úplně neřadil
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OMNIHASH: by se mohlo oběsit?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    JASMINOVA: Chci vidět variantu PO vytvořenou podle těch instrukcí. Ale do Znojma kvůli tomu nakupovat nepojedu, takže smůla.
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    JASMINOVA: Ted strasne potrebuju videt, k jakemu interieru se to vztahuje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam