• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Zajímavá je i ta nika za schody, jen se tam asi špatně dostává, pokud ty schody nejsou posouvací... vybavil se mi při pohledu na fotky příspěvek
    BLOWUP:,který přesně vystihuje mé pocity.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    BLOWUP: jako jo, nadto u pulky fotek mi neni jasne, co je pred a co po
    KAIAFOX: to je to, co mi tam tak vadi, to je zbastlena rekonstrukce panelakoveho 3+1 v domku! :) Plus nejak nedavam ten nabileny strop, a cihly, a zidle...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    DOBYTEK: To by byl idealni priklad jak nekomu predvest, ze pokud jsou proporce v prdeli, muzes ten barak pozlatit a stejne to k nicemu nepovede.
    Pokud by teda ten dotycnej vedel co jsou proporce a dokazal by je vnimat.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    KAIAFOX: Jj, od čtvrté fotky je to průměrně zrekonstruovaný malometrážní byt v novostavbě.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    DOBYTEK: Provence tam nevidím, spíš narvali panelákovej byt do chatky. Spíš mě baví, že v takový metráži narvou do ložnice úplně naprd kravskou lenošku :D.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Libo-li Provence po cesku? Aneb co vznikne, kdyz se zkrizi chalupareni a kybl bile barvy. Na prvni pohled to neni tak strasne, ale kdyz se clovek zadiva poradne...
    Chalupu přestavěli na vysněné trvalé bydlení. Lino na stěnách je pryč - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/bydleni/na-navsteve/chalupa-chata-rekonstrukce-opravy-koupelna-kuchyne-pozemek-stavba.A220718_190733_dum_osobnosti_web?galerie=
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    Onehda jsme resili ty ploty, tady je to slusny kombo (je to sice inkluzivni lokalita, ale prave ta komunita tam celkem dobre funguje, nemela bych potrebu se zazdit, navic podle DG kobercu soudim, ze tam bydleli spis svetsti)
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/komercni/cinzovni-dum/ostrava-hrusov-na-liscine/1076241996#img=1
    DIVER
    DIVER --- ---
    ETERNITY: škoda, já toho ajťáka tipoval na chlápka a střídavě mu u toho záviděl a litoval ho :)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TRISSIE: Ja a medicka? Hrozna predstava! Medicky se porad neco ucily, prubezne, nazpamet, brrr...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ETERNITY: tys byla ajťák nebo medička? :-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    TRISSIE: Brno Manesky - ctyri a bez kuchynky (ta by se tam uz nevesla, stejne jako gauc a kolo ne). Ajtak a tri medicky. Nase spory byly na sticom.
    Muj prvni vlastni byt mel (cely, vcetne socialky a sklepa) 17 m^2.
    Ale nakonec.... kdyz clovek bydli s laptopem na metru ctverecnim, naco velky prostor.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JASMINOVA: tos měla nějakej luxusní pokoj, strojaři na těch 14m2 bydleli po třech! :-)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    DOBYTEK: mně to zas připomíná můj pokoj na Strahově (14m2). Vešla se tam malá kuchyňka, lednice, dvě postele, gauč, kolo, dva velké stoly, knihovna lack, dva peřiňáky (byly úplně k ničemu, ale nesměly z pokoje pryč) a celá stěna plná polic s knížkama, prádelní šňůra u stropu a v rohu byla defaultně vestavná šatní skříň. Od té doby je pro mě každý prostor velký. Do toho bugru se totiž musela vejít ještě spolubydlící :D
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    JAKE_UP: tohle stosovani nabytku me fakt dere, si vzdycky vzpomenu na prababicku, co mela ve dvanactimetrovem pokoji obyvaci stenu ode zdi ke zdi, gauc, dve kresla, podnozky, konferencni stolek, knihovnicku, stolek pod televizi, a na balkon se jel parkur pres nabytek.
    SITH
    SITH --- ---
    JAKE_UP: lavice jak z McDonalds :)
    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    MARIPOSA: Haha, tahle tvoje fotka (na který ta lednice vypadá tak dva metry hluboká) versus tahle, kde je vidět, jak neskutečně nahačmaný to v tý místnosti všechno je. Přijde mi, že investor si vysnil nějaký koncept a i když mu na něj chybí tak 40 metrů čtverečních, nehodlal se ho vzdát.

BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BLOWUP: no tak ze to tam nejakej pisalek takhle napise.. je to proste wc s bidetem pochybuju ze by tomu bylo jinak
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ROBOOTEK: ze je to bidet je napsany v popisu tech fotek. A jinak, no jak myslis :-)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ..ale sam bych to teda takhle nechtel to zas jo ;)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    KAIAFOX: vana v loznici v tomhle podani me taky prijde jako dost blbost

77WHITE: hele nekdy to proste investorovi nerozmluvis viz americky lednice.. ktery sou v dost pripadech proste neukliditelny resp. se do danyho prostoru vubec nehodej.
    Ja spis narazel na to ze z ty fotky na prvni pohled zprijde jak kdyz je lednice umistena nekde v obýváku mimo dosah kuchyne coz tomu zas tak neni.. ono je to daloko mensi nez se z fotek zda a taky pisu ze by se vesla vestavna vedle trouby.. ale jako uplnej totalni nonsense me to proste neprijde
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KAIAFOX: ještě chybí to otevřené úložiště nad postelí.
    1) není to pěkný
    2) bude to plný krámů a prachu a to vůbec nebude pěkný
    3) nedá se tam dostat - zkuste si dát schůdky nebo židli na postel a vylézt na ně
    4) ten bordel a prach, na který se nedá dostat, se bude sypat do postele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam