• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Během cest také velice rádi fotografují a svoje fotky pak pouští v televizích rozmístěných po domě,!!!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TRISSIE: taky to není časák o bydlení, ale laciný bulvár, který nám nechávají ve vestibulu kancelářského domu zadarmo a nikdo si to nebere.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Zajímavá je i ta nika za schody, jen se tam asi špatně dostává, pokud ty schody nejsou posouvací... vybavil se mi při pohledu na fotky příspěvek
    BLOWUP:,který přesně vystihuje mé pocity.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    TRISSIE: ja nevim, mne to i architektonicky prijde jako desna kuca, ty mrnave pokoje, desive dlazby a obklady, divne tvary, zadne pohodli ci zazemi, to co maji pod temi schody vubec nechapu, a ta kuchyn... Ze vseho nejvic mi to pripomina takove ty nestastne podnajmy ultrachudych vychodnich pristehovalcu, co jich na par metrech zije spousta, nikdo tam dlouho nevydrzi, ale snazi se to zabydlit par kousky veci, co maji. No je to cele takove smutne, tak snad aspon ty deti nekdy pusti na zahradu.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    jinak teda podle článku za barák a kuchyň nemůže, to stavěli její rodiče. Na ní už je pak ten vnitřní nábytek, barvy a bordel.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Ta kuchyň mi připadá jako těsně před předáváním bytu - napůl už je vyklizeno, ale ještě tam musíme pár dní fungovat.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRISSIE: Dokážu si ten bordel odmyslet, ale i tak je to tragédie. Zbourat a postavit něco jinýho...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DOBYTEK: ale dalo by se, kdyby to dostali do ruky šikovní stageři... ale měli by dost práce, no :-)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JASMINOVA, KAIAFOX: někdo onehdá někde (možná nějaký mateřský klub nebo domácnost) popisoval, jak probíhalo u nich doma focení interiéru do časopisu. Že naběhla banda profíků na staging, vyprázdnili všechny viditelné plochy a otevřené skříně a místo toho naskládali dekorace z vlastních zdrojů, vyměnili interiérové textilie, aby všechno ladilo (a všechno bylo světlý, což je barva elegantní, leč s malými dětmi absolutně neslučitelná), nastavěli kytky v květináčích i vázách, nafotili, sbalili a zmizeli. A výsledkem jsou fotky bytu, který vypadá úchvatně a "normální lidi" si pak říkají "no tam musí bydlet nějaká superžena, že tam má s dětma takhle naklizeno a ty světlý polštáře, to by u nás vydrželo deset minut".

Jako pochopila bych ne-stagované fotky, pokud by šlo o rozhovor s ní, na téma "takhle teď žiju, když mám malé dítě, jsem úplně normální ženská, co má zapomene v koupelně láhev s jarem, když předtím čistí odolnou skvrnu před praním". To by mi ve finále vlastně bylo sympatický, protože pak by si člověk mohl říct "jo, jsme na tom všichni stejně". Ale to by musel být článek - upřímná prezentace zpěvačky bez pozlátka.
    Pokud má jít o prezentaci domu, tak očekávám ten staging a ne nákupní tašku z LIDLu zapomenutou pod schodama.

Já osobně bych s tou taškou v pozadí nefotila ani rodinný momentky (a může mě čert vzít, když fotí muž a tohohle si nevšimne a neodklidí to pryč ze záběru).
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    MALATI: jako jo, meli fotit zahradu, protoze ten barak je fakt tak leda komplet zborit a postavit znovu
    MALATI
    MALATI --- ---
    TANKIE_: Ale mají nádhernou zahradu.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TRISSIE: Hele, ona je prostě taková šmudla.. piksla hrášku a tuňáka na zemi pod policí s hrncema... Eh, nemám slov.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TRISSIE: Já furt nechápu, proč ten šílenej dům ukazovala a proč to někdo publikoval. V tom není špetka inspirace. Jen bordel a "chatařina".
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ATUARFIK: něco jako krabička od sirek? :-)
    ale jinak jar přinesli z kuchyně, tam není:

ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    TRISSIE: Ta je tam kvůli měřítku. Jen pořád přemýšlím, jestli je to litrovka nebo ta menší, poloviční.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ATUARFIK: a uklidit tu flašku jaru?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    JASMINOVA: Že se teda ještě navážím do té koupelny, ale... to nemohli před focením ten umatlanej zapranej ručník alespoň narovnat?
    GECKO
    GECKO --- ---
    JASMINOVA: Tohle je zhmotnělá noční můra... teda spíš ranní, řachnul bych se tam do hlavy úplně pokaždý.

Zase ale oceňuju, že použili dřezovou baterii a tak je někde konečně vyfocený umyvadlo, kde by se skutečně daly umýt ruce, kdyby se k němu teda dalo dostat.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ..PRAKTICKY A JEDNODUŠE!! :D)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    ATUARFIK: nevejde.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam