• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    MEJLA77: za mě je top ta falesna knihovna, to sem se fakt zasmal
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    KURE: Peklo to uklízet to určitě bude, ale to nejspíš majitelé dělat nebudou, taky asi nebudou chodit do kuchyně kolem té části, kde se otevírají dvířka do průchodu - fakt to nešlo vyřešit jinak? Osobně by mi vadila stěna napravo od dřezu - přijde mi logické mít špinavé nádobí na jedné straně a na druhé straně mít prostor na čisté nádobí, nebo klidně zeleninu, cokoliv... v té zadní části za průchodem je sice uprostřed, ale na obou stranách jsou jakési přístroje a u toho vpravo nevidím zásuvku...? Snad je schovaná za ním a nemusí ho kvůli zapojení přenášet :)
    Na ten hajzlík v patře nesmí najednou vejít dva lidi, jinak se umlátí dveřmi u umyvadla - on je to asi původně nějaký starý dům, tak tam asi nešlo něco jinak vyřešit, ale stejně mně přijde, že je tam dost "úzkých hrdel" - míst, kterými se bude blbě procházet a je to podle mě v těchto místech takové neergonomické a uživatelsky nepříjemné a přitom to muselo stát takových peněz... zlato všudemožně je asi otázka vkusu, nebo se to musí v určitých vrstvách, ale taky mě to iritovalo :)

Jinak tedy bazén super a líbí se mi i ta bílá koupelny, ale pár věcí je tam děsných :)

Jo a bar/klub bych si asi koupil někde ve městě, nechtěl bych tahat lidi chlastat a pařit u nás doma - klidně by ten koupený klub mohl být soukromý nebo mít soukromou část.

Ta posedlost mít všude televize mě ke konci už bavila a jen jsem si tipoval, kde všude ještě může být schovaná televize :)
    KURE
    KURE --- ---
    Inside a Seven Floor $95,000,000 PARIS Mansion With an Underground Pool
    https://youtu.be/YHaXs9LFUzY

tohle teda neni peklo, spíš opak :) maximálnš tak peklo leštit všechno to sklo a mramor :D

BLOWUP: kolem 25:00 je to samozabarvovaci sklo v koupelně.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    JASMINOVA: důkaz místo slibů - jeden ilustrační obrázek k příběhu že života.

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DIVER: to skoro vypada, ze by se dal u tebe udelat nejakej mejdan. Mista na sezeni dost, zadny fronty na zachod...
    DIVER
    DIVER --- ---
    ale teda má to zase nějaký drobný výhody, protože si ke mě ty židle každou chvíli jezdí půjčovat za drobnou úplatu kámoška rekvizitářka do filmů. ty už si zahrály tolikrát, že bych to nepřeplaval :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    JASMINOVA: o židlích mi ani nemluv!! já je kvůli vám i sobě asi půjdu spočítat. ale jen tak odhadem: deset v garáži (nemám auto, jezdím na kole:). čtyři v kuchyni, tři v obýváku, dvě v pracovně a asi tak pět až osm kusů nahoře v patře.

a fakt mě už několikrát napadlo, že se doma budu muset "odžidlit" :) ale zase jsou tam i takový ty geniální kousky jako tonetky.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TANKIE_: svého času mi to líto bylo, měla jsem v bytě pět židlí, jeden taburet a gauč a za den je všechny nestihla prostřídat. Ale to asi není ta správná odpověď na otázku.

Kyanid a Štěstí - Muž, který mohl sedět kdekoliv - Fénix ProDabing
    https://youtu.be/VHpCATSwJfo
    NIKDAS
    NIKDAS --- ---
    DIVER: akorát k danýmu záchodu s toaleťákem musíš od záchodu bez toaleťáku dojít jako krab
    DIVER
    DIVER --- ---
    já nemám nijak obří vilu, spíš docela malej domeček. ty tři záchody jsou tu více méně náhodou. ale miluju větu, kterou říkám hostům na otázku, jestli si můžou odskočit:

"doleva, doprava nebo nahoru" :)
    DIVER
    DIVER --- ---
    TRISSIE: to ne a matematicky to pochopitelně nevychází, ale prostě musíš udržovat zásobu na třech místech. výhodou je, že toaleťák skoro nikdy nedojde, protože někde nějakej vždycky je :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    DIVER: jako s tím třikrát víc toaleťáku... to si jdeš po jedné potřebě utřít zadek na každý záchod zvlášť? :-)
    DIVER
    DIVER --- ---
    SEDELAVLOKALE: to je právě to peklo! třikrát víc toaleťáku a třikrát víc údržby a čistění! a zrovna žádná holka, co by se o to starala :) a k tomu další tři kočičí hajzly. to už je občas přes míru, i když jsi zrovna někdo jako Big Lebowski :)
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    DOBYTEK: jo, to ma i tchyne damsky a pansky zachod. A dalsi znama to mela taky. Jen to, holky, stejne uklizej cely samy.
    DIVER
    DIVER --- ---
    DOBYTEK: no a to ještě v mojí pánské modré koupelně toužím po mušli na močení :)
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    DIVER: klozetu neni nikdy dost. Jako vyssi level mi kamaradka kdysi odhalila genialni koncept damske a panske koupelny a to ma taky neco do sebe.
    DIVER
    DIVER --- ---
    hele, já jsem to tak koupil - byla tu nějaká firma. ale odmítl jsem zrušit byť jen jediný záchod. tři už jsou Adidas :)
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    DIVER: to ti závidim. Neni pak člověku trochu líto, že má jen jednu prdel? 8)
    DIVER
    DIVER --- ---
    a mě se to docela líbí, protože jsem teď single a klidně si po baráku chodím nahatej a seru kde chci, protože mám tři záchody ve dvou patrech.

ovšem z těch luxfer bych měl možná trochu schízu :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    MEJLA77: tvl kezby! Na tu dvojplotynku narvanou do rohu na max panev neposadis....:-/
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KID_MCHUTT: tohle je to sklo ktery se da znepruhlednit, jak jsem psal, v hotelich uz celkem casto k videni :-)

Eastman meeting room
    https://www.eyrise.com/de/project/Eastman%20meeting%20room
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam