KURE: Peklo to uklízet to určitě bude, ale to nejspíš majitelé dělat nebudou, taky asi nebudou chodit do kuchyně kolem té části, kde se otevírají dvířka do průchodu - fakt to nešlo vyřešit jinak? Osobně by mi vadila stěna napravo od dřezu - přijde mi logické mít špinavé nádobí na jedné straně a na druhé straně mít prostor na čisté nádobí, nebo klidně zeleninu, cokoliv... v té zadní části za průchodem je sice uprostřed, ale na obou stranách jsou jakési přístroje a u toho vpravo nevidím zásuvku...? Snad je schovaná za ním a nemusí ho kvůli zapojení přenášet :)
Na ten hajzlík v patře nesmí najednou vejít dva lidi, jinak se umlátí dveřmi u umyvadla - on je to asi původně nějaký starý dům, tak tam asi nešlo něco jinak vyřešit, ale stejně mně přijde, že je tam dost "úzkých hrdel" - míst, kterými se bude blbě procházet a je to podle mě v těchto místech takové neergonomické a uživatelsky nepříjemné a přitom to muselo stát takových peněz... zlato všudemožně je asi otázka vkusu, nebo se to musí v určitých vrstvách, ale taky mě to iritovalo :)
Jinak tedy bazén super a líbí se mi i ta bílá koupelny, ale pár věcí je tam děsných :)
Jo a bar/klub bych si asi koupil někde ve městě, nechtěl bych tahat lidi chlastat a pařit u nás doma - klidně by ten koupený klub mohl být soukromý nebo mít soukromou část.
Ta posedlost mít všude televize mě ke konci už bavila a jen jsem si tipoval, kde všude ještě může být schovaná televize :)