• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    KLATIC: na démony woodoo panenku 😏
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    SALVATOR: jeste chilli papricky a limetky na zahnani demonu
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já bych tam pověsil kus uzenýho a pár klobásek. Hezky to provoní byteček a člověk to nemá daleko, když ho při sledování Jaromíra Soukupa Jaromíra Soukupa přepadne menší hlad nebo větší chuť. Jeřabiny vyhodit.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    DELIRIUM: vycpanýho sobola
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    MEJLA77: „Už je to 30 let, co mi pes doslova snědl ucho, ale jsem ráda, že se ho podařilo zachránit a vůbec nějaké mám, i když je celé přišité...,“ svěřila se podle Topky.sk na instagramu sexy brunetka. „Nemluvím ani o tom, že ve vlasech mám samé jizvy od zubů. Toto jste o mně nevěděli, že?“
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    ENKATT: krásný plot, slečny umí krásně pózovat, ale co mě překvapilo, že Veronice sežral pes ucho? V článku o tom nepíšou, víte někdo něco víc? :)

FRENNET
    FRENNET --- ---
    ENKATT: o nic jai meprisla, kategorie pery na fajku a proto si muzu rikat “spevacka”.
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    ENKATT: Normální tuctová kuchyň, kterou najdu v každý druhý novostavbě. Slečnu nikdo neupozornil na to, že se má převlíknout z noční košilky....
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    řekla bych, že luxusní kuchyň (o zbytku nemluvě) vypadá trochu jinak
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Narazila jsem na článek o pěveckém duu Twiins, o kterém jsem v životě neslyšela. Nicméně podstatné je, že tyto osůbky si pořídily luxusní hnízdečko!
    Zpěvačky Twiins: Společné luxusní hnízdečko! Zlaté kohoutky... | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-svetove-celebrity/720286/slovenske-zpevacky-twiins-spolecne-luxusni-hnizdecko-zlate-kohoutky-perletova-kuchyn.html

LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    BLOWUP: to bude opium B-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ETERNITY: haha, ja mam v koupelne jednu art deco apatykarskou skrinku, voni po ruznejch lecich taky doted :-)
    ETERNITY
    ETERNITY --- ---
    At se mi okal libi nebo ne, nepovazuju za rozumne chvilkove obdobi podridit celozivotni investici.
    Navic ma dite v dosahu pastelky uz nekolik let, mame navstevy s detma a jestli tam nekdy najdu obrazek, tak tu preklizlu (stenu) prisaham sezeru. Proste vi, ze tohle je pres caru.

No ale s drevenym oblozenim jste mi pripomeli kolegu, co jeho syn pracoval na lodi a nechal navezt na zahradu bedny, co se likvidovaly.
    Kolega si z toho udelal oblozeni. Jako krasne, ale v tech bednach se vozil rum. Pokud hodinu denne nevetraji, neni tam k preziti ani po patnacti letech:)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KAIRRA: tohle je zbroušená borovice natřená olejem (takže vyvolává dojem jiného dřeva) :-)

První fáze rekonstrukce okálu začala pod střechou | iMaterialy
    https://www.imaterialy.cz/rubriky/technologie/prvni-faze-rekonstrukce-okalu-zacala-pod-strechou_48542.html
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    Jo a březová pohledová překližka byla překvapivě drahé a nedostupné zboží, kéž by Hornbach!
    KAIRRA
    KAIRRA --- ---
    Máme v baráku stejné překližkové obložení, žijou s námi tři děti a zatím dobrý. Ale ok, děti už nejsou tříleté neřízené střely, ale školáci... Jinak je to navoskovaný a myje se to hadříkem, když na to občas něco prskne, po třech letech provozu zatím není poznat vůbec žádné opotřebení.
    K estetice - jo, podlahu a strop máme odlišený, taky mi v návrhu vadila jednolitost. A nemáme to obložení všude, jen v hlavním obytném prostoru a přes schodiště..
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    SAL: za mě dobrý
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    Mně osobně na tom vadí, že nejde úplně dobře rozlišit podlaha od stěny - mám silný astigmatismus a problém s prostorovým vnímáním a právě rozdílná podlaha mi pomáhá v orientaci, možná je to jen fotkami, ale jak to takhle splývá, asi by pro mě bylo peklo se v tom domě pohybovat. Tedy má výtka se netýká estetiky - docela se mi vlastně líbí kontrast mezi kuchyní a obývákem, spíš k tomu mám tuhle technickou výtku, ale chápu, že to je moje specifikum...
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Jen bych k okálu ze 70. let dodala, že není mnoho nekvalitnějších rodinných domů z té doby. Majitelé často řeší rekonstrukci tím, že celé okálové patro demolují a nechají jen tu betonovou podezdívku a staví znova. Když někdo okál má a není ve špatném stavu, má rekonstrukce smysl, ale rozhodně bych to nekupovala. Majitelé vědí, proč se ho zbavují.
    Jsou i jedinci jejich druhu, kteří nabobtnali a zvlnili se tak, že to toho nejde osadit nová okna.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    LUSINDA: Ok, takže tobě to přijde jako peklo, protože je riziko, že děti pomalujou stěny z překližky? Zkus se nad to povznýst, barák je zvenku rozumně sjednocenej bílou barvou, v podstatě esteticky-logická úvaha, interiér kopíruje styl majitelů, ale je poctivej a hlavně ta dýha je náročná na výběr a provedení, za mě dobrá práce. No a kde jinde to pořádně nabarvit než v koupelně/šatně, což jsou vlastně privátní samostatný místnosti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam