ATUARFIK: hm, me to prijde celkem povedeny, az na drobnosti. Pusobi to kultivovane - nevim jak bydlej ti kdo to kritizujou, ale mam pocit ze to predstavuje spis horni tretinu obytnejch interieru nez interierovy peklo.
Co se mi nelibi je ta postel - pusobi jako takovy ty sklopny postele ktery se daji slozit do tech skrini okolo. To je zhruba opak toho o co bych se snazil ja.
Nelibi se mi ta sklenena industrial pricka mezi kuchyni a obyvakem, ponevadz se mi uz z principu predely mezi kuchyni a obyvakem nelibi, a ponevadz tahle materializace tam je uplne mimo. Vsadil bych kalhoty ze slo o prani zakaznice.
U knihovny v pracovne je skoda tech „praktickych“ plnych dvirek, ktery jsou presne tim elementem kterej nakladne vyrobenej nabytek na miru okradou o velkorysost knihovny a delaji z nej socikovej sektor, ale je to trochu fnukani na vysoky urovni.
Cerna digestor je trochu krec, ma to asi korespondovat s cernou varnou plochou, naja. Sam bych to tak nechtel ale nehty u nohou se mi z toho nerolujou. Udelal bych tam nerezovou kostku na kterou bych magnetama pripevnoval nejaky legracni veci ;)
Cely to pusobi zatim trochu nezarizene a nedopecene, kytky, koberce, obrazy, umeni vubec atd, ale to casem prijde.
Jo, a ta krypticka fotka exterieru teda prozrazuje vic nez se snazi zamaskovat - imho to zvenci neni nic moc, tam se ocividne neco nepovedlo. Ale i tak je to urcite porad jeste spis lepsi nez horsi priklad.
Za me sest z deseti.