• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    QUIP: Fialové stoupačky!!!!!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    QUIP: z ty kuchyne bych mela ekvivalent morske nemoci z toho priserneho usporadani.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    CUKI
    CUKI --- ---
    QUIP: koupelna je tedy hodně cool. To seriové řešení baterií nevymyslíš. Rozvody EE už vůbec.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    QUIP: velmi oceňuju řazení fotek za sebou, konktrétně 11 s optimistickými nápisy o milující rodině a 12 s "vkusnými" schody do sklepa...
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    QUIP: prováns, pyčo
    QUIP
    QUIP --- ---
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/janov-janov-/1469654092#fullscreen=true&img=5

doporucuji i dalsi obrazky v tom inzeratu
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    JASMINOVA: Tuhle vanu jsem doma docenila az pote, co jsem mela nohu v sadrove dlaze, a nesmela jsem na ni 3 tydny slapaz, v lete...jinde bych se neumyla poradne.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    TERRYNKA: bydlela jsem rok a půl ve stejném bytě o kousek dál, v tom kontextu to vidím jako docela perspektivní řešení miniaturního prostoru a dokonce zvládli dát i pořádnou vanu do koupelny, což vidím taky jako výrazné plus, jen teda tento typ sporáku považuji za týrání uživatelů
    DIVER
    DIVER --- ---
    rohovou vanu jsem koupil s barákem. dlouho jsem si myslel, jak není veliká. pak jsme tam jednou zkusili dát trojku a skončil jsem na tom sedátku a máchal si jenom nohy :)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TERRYNKA: ta kdyby tam byla, tak je to super koupelna.

Jediná výhoda té vany je, že kdyby se po cca půl dni napouštění naplnila celá, měly by moje děti perfektní bazén na vodní pólo.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    JASMINOVA: ne, na tvem obrazku je to, co je pro me “monstrozni rohova vana”. Tady je neco takoveho:

http://m.ceske-vany.cz/zbozi-30080/santech-fox-asymetricka-rohova-vana/30385

Tu na obrazku od tebe mame v manzelove byte. 55m2, koupelna zabira zhruba tretinu jeho vymery, aby tam mohla byt tahle krava. Ano, CentralGroup :-)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TERRYNKA: myslíš tohle sedátko? Jinak zde přesně typ té koupelny...Central Group měl tehdy nějaký dobrý deal. Ta obr vana je i v jejich garsonkách.

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    MAR_TINA: hele, mám tam úzkou, ale prostě tu šířku 60 cm (respektive 58.5) neokecáš.
    Vymýšlela jsem to horem dolem, chtěla jsem oklepat dlaždičky z vany na jedné straně, ale musel by se zároveň předělat odpad a přívod vody, protože je tak geniálně, že bys to tam stejně nedala (30 cm od zdi a zboku).
    I tam třeba udělat nějaký zděný podstavec, aby to bylo jakoby nad vanou. Ale skončilo to prostě nasunutím šikmo, kam až to šlo a za ten celý cirkus otevřený regál...a každý den se na to několikrát díváš.
    Je to pravý interiérový peklo. Prostě věc, která není o hnusným gauči a záclonách, který snadno vyměníš, ale už o dost podstatný a prakticky neřešitelný chybě, kterou opraví jen banda dělníků.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    JASMINOVA: krasa. Z podobne debilniho duvodu mam slim pracku - do koupelny by se normalni vesla. Ale pracky klasicke hloubky a mnou pozadovanych parametru mely v dobe vyberu spotrebice 60cm siri, tedy stejne, jako maji futra dveri do koupelny…
    Kdyz jsem se stehovala do soucasneho bytu, stehovaky jsem o procpani tehdejsi pracky (59,8cm) temi dvermi prosila v slzach. Zvladli to. Nedlouho potom pracka vydechla naposledy a ja ji v zachvatu zurivosti z kopelny vyrvala sama.

Rohove vany jsou vubec hovadnost. Take tu jednu mame, ne rozmeru monstrozni klasicke rohove, ale takovou tu s tim sedatkem k hovnu, jehoz jedinym ucelem je zvetsovat siri vany. Do panelakove koupelny i-de-al-ni!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    JASMINOVA: máma má málo místa v koupelně a má nějakou super mělkou s předním. Ale šířka je těch skoro 60 cm.
    Asi bych o 1cm obrousila zeď. Říká někdo s koupelnou širokou 59 cm, kdo bude muset nechat dělat skříňku pod umyvadlo na míru.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TERRYNKA: naše koupelna neumožňuje jinou než úzkou pračku s horním plněním. Já odmítám používat jinou, než tu s předním.
    Mám ji tedy vedle mega rohové vany danou na koso, jako akt zoufalství a důkaz mé neochoty prát v zařízení, které podle mě patří na chatu. Pokaždé když se na to podívám, sere mě, že prostě chybí jeden jediný centimetr, aby se tam vešla normálně. A pak je tam teda ještě ta parádička, že jsou ventily zboku a ne zezadu, takže i kdyby ten centimetr nechyběl, nešla by tam dát.
    Byt paní architektky 👌.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    MAR_TINA: ja jsem uz v te dobe varila rada a s trochou snahy (minitrouba se dvema plotynkami nahore) jsem tam zvladla svickovou pro pet lidi. Bylo to pohodlne, to nemohu rici ;-)

Kazdopadne, pro jednu osobu byl ten byt prima a na dva roky v nem vzpominam rada. K vyhodam patrilo to, ze vyjma situaci, kdy jsem pres noc potrebovala ususit dziny, jsem v prubehu dvou tam stravenych zim nezapnula topeni. Ten byt je tak maly, ze na 20°C ho zvladly vyhrat byty okolni.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TERRYNKA: zase na co v garsonce vyvařovat na 4 plotnach. 2 jsou ok. Ale trouba by mi chybela
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    GENTIANA: ja to neobhajuji. Jen konstatuji, ze vymera te kuchyne je skutecne zoufala (a jako takova si zada zoufala reseni. V te me to byla absence sporaku, zde je to reseni “vse na koso”).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam