• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    QUIP
    QUIP --- ---
    DAVETESS: To je prece vydejni okenko do vedlejsi mistnosti. :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    DAVETESS: To je první co mě napadlo, ale já si představoval vychtaný pákový mechanismus a skřínku na kolečkách, takže se při otevření dveří skřínka odsune :). Soudě podle stavy všeho ostatního to tak ale skoro jistě není.
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    QUIP: To za tou linkou, jsou dveře? Dají se otvírat a po přelezení pultu se dá dostat do vedlejší místnosti? :-)
    GECKO
    GECKO --- ---
    PISTA1: To je antikoncepční půdorys.... mě krom toho zaujaly ty kumbaly všude... a provedení detailů na těch fotkách naznačuje, že ten barák bude děsný bastl. IMHO co má cenu pozemku...
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ponechal bych barvu barvou, konečně to jse dá přemalovat, i když to bude hodně brstev aby to překrylo...
    Ale jako vážně se do ložnice v prvním patře musí přes dva děcáky?
    To je ta pravá zrůdnost.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    QUIP: asi by me ani neprekvapilo, kdyby tam ta neonova hranice kolem pozemku byla i v realu :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    STARE_CASY: Me ta fialova pripomnela spis takovy ty teploussky interiery elektroaut od Mercedesu, podsviceny fialovejma ledkama.

Ta milujici rodina imho uz neexistuje, jinak by to neprodavali.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    QUIP: Fialové stoupačky!!!!!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    QUIP: z ty kuchyne bych mela ekvivalent morske nemoci z toho priserneho usporadani.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    CUKI
    CUKI --- ---
    QUIP: koupelna je tedy hodně cool. To seriové řešení baterií nevymyslíš. Rozvody EE už vůbec.
    STARE_CASY
    STARE_CASY --- ---
    QUIP: velmi oceňuju řazení fotek za sebou, konktrétně 11 s optimistickými nápisy o milující rodině a 12 s "vkusnými" schody do sklepa...
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    QUIP: prováns, pyčo
    QUIP
    QUIP --- ---
    Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/rodinny/janov-janov-/1469654092#fullscreen=true&img=5

doporucuji i dalsi obrazky v tom inzeratu
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    JASMINOVA: Tuhle vanu jsem doma docenila az pote, co jsem mela nohu v sadrove dlaze, a nesmela jsem na ni 3 tydny slapaz, v lete...jinde bych se neumyla poradne.
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    TERRYNKA: bydlela jsem rok a půl ve stejném bytě o kousek dál, v tom kontextu to vidím jako docela perspektivní řešení miniaturního prostoru a dokonce zvládli dát i pořádnou vanu do koupelny, což vidím taky jako výrazné plus, jen teda tento typ sporáku považuji za týrání uživatelů
    DIVER
    DIVER --- ---
    rohovou vanu jsem koupil s barákem. dlouho jsem si myslel, jak není veliká. pak jsme tam jednou zkusili dát trojku a skončil jsem na tom sedátku a máchal si jenom nohy :)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TERRYNKA: ta kdyby tam byla, tak je to super koupelna.

Jediná výhoda té vany je, že kdyby se po cca půl dni napouštění naplnila celá, měly by moje děti perfektní bazén na vodní pólo.
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    JASMINOVA: ne, na tvem obrazku je to, co je pro me “monstrozni rohova vana”. Tady je neco takoveho:

http://m.ceske-vany.cz/zbozi-30080/santech-fox-asymetricka-rohova-vana/30385

Tu na obrazku od tebe mame v manzelove byte. 55m2, koupelna zabira zhruba tretinu jeho vymery, aby tam mohla byt tahle krava. Ano, CentralGroup :-)
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    TERRYNKA: myslíš tohle sedátko? Jinak zde přesně typ té koupelny...Central Group měl tehdy nějaký dobrý deal. Ta obr vana je i v jejich garsonkách.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam