• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    PRGBEAR: Stačí říct, tou špicí uprostřed to půjde jako nic.
    PRGBEAR
    PRGBEAR --- ---
    DELIRIUM: ne. Ne. Nneee. Prosim vypichnete mi oci.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MONIOUS: to je přechod pro chodce, asi bych se pořád musel rozhlížet, jestli nic nejede :)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    jako jo, je to chata, ale uplne vidim, jak tu lednicku sundam z ty linky, az rychle otevru dvere, a poleju se varici polivkou, az ji budu vyndavat z ty mikrovlnky.. a to okno z boku, to uz je jen takovej bonus

Sreality.cz • reality a nemovitosti z celé ČR
    https://www.sreality.cz/detail/pronajem/dum/chata/brno-medlanky-turisticka/101459020#img=17&fullscreen=false

TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    DELIRIUM: to je vitrina, modlitebna, rakev, oltar a jiste mnohem vic.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    DELIRIUM: vitrína zároveň brousí žiletky
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    DELIRIUM: tohle je super vypíčenost :)
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FJERTIL: marjapano, to jako vazne? Delas novou kuchyn ale nezvladnes zaslepit diru po dverich?
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    DAVETESS: QUIP: Tak to děláš v momentě, kdy chceš někam píchnout kuchyňskou linku, ale soudruzi ti při stavbě paneláku někam nastrčili dveře, protože jim to přišlo jako dobrý nápad a zároveň nejsi ve stavu, že by sis je nechal zazdít.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    GECKO: taky jsem si říkal, že bych nechal jen ten zahradní domek a barák poslal k zemi :)
    QUIP
    QUIP --- ---
    DAVETESS: To je prece vydejni okenko do vedlejsi mistnosti. :)
    GECKO
    GECKO --- ---
    DAVETESS: To je první co mě napadlo, ale já si představoval vychtaný pákový mechanismus a skřínku na kolečkách, takže se při otevření dveří skřínka odsune :). Soudě podle stavy všeho ostatního to tak ale skoro jistě není.
    DAVETESS
    DAVETESS --- ---
    QUIP: To za tou linkou, jsou dveře? Dají se otvírat a po přelezení pultu se dá dostat do vedlejší místnosti? :-)
    GECKO
    GECKO --- ---
    PISTA1: To je antikoncepční půdorys.... mě krom toho zaujaly ty kumbaly všude... a provedení detailů na těch fotkách naznačuje, že ten barák bude děsný bastl. IMHO co má cenu pozemku...
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    ponechal bych barvu barvou, konečně to jse dá přemalovat, i když to bude hodně brstev aby to překrylo...
    Ale jako vážně se do ložnice v prvním patře musí přes dva děcáky?
    To je ta pravá zrůdnost.
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    QUIP: asi by me ani neprekvapilo, kdyby tam ta neonova hranice kolem pozemku byla i v realu :D
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    STARE_CASY: Me ta fialova pripomnela spis takovy ty teploussky interiery elektroaut od Mercedesu, podsviceny fialovejma ledkama.

Ta milujici rodina imho uz neexistuje, jinak by to neprodavali.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    QUIP: Fialové stoupačky!!!!!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    QUIP: z ty kuchyne bych mela ekvivalent morske nemoci z toho priserneho usporadani.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam