• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    Opět jsem narazil na chaty snů. V TV jsem nebyl schopen to pojmout - rádobyvostří hipsta "arkitekti" mě znechutili totálně po pěti minutách. Jinak klasika. Z příjemně zavšivené trampské chaty vytvořili bydlenkovskou kornukopii, ze které by se zatetelila děloha nejedné předplatitelce měsíčníku Moderní žena/moderní byt. Jako korunní klenot tentokráte srací díra a sprcha za průsvitnou bakelitovou stěnou. Trempíci se nyní mohou, poté, co doštrykují prostírání z kukuřičného chrastí, povzbuzovat při sraní

Stará chata se zbavila letitých krámů, dostala i průhlednou koupelnu - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/bydleni/rekonstrukce/ceske-chaty-snu-rekonstrukce-chaty.A230406_112208_rekonstrukce_rez
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    SPIKE411: Mě se líbí ten nápad, ale nemohla bych to mít takhle halabala, to by moje OCDnedalo, ale jako myšlenka dobrá
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MONIOUS: to jsem teď četla to je ten geometrický problém neperiodických dlažic, co teď místo nobelistů vyřešil důchodce!
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    TEKKET: Já ten kontext snad ani znát nechci.
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    náhodný nález ze světa, takže bez kontextu...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SCHWAB: Máš překlep ve slově toxická.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    CUKI: dřevotříska z Číny je exotická.
    CUKI
    CUKI --- ---
    SPIKE411: tvl, kde se dají sehnat ty jednocestné palety s exotického dřeva? Nikdy jsem takovou neviděl. Odkud se EKO-LOGICKY dopravují? :-)
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    SPIKE411: Jako věřím, že si to své zákazníky najde, myšlenka je to hezká, ale já bych to doma mít nemohl. Mně stačí dlaždičky s nahodilými vzory glazury. Tohle je už moc štěstí najednou.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ughhh…

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    KASUMI: Cením, že vyhověli přání nebohého dítěte a nainstalovali mu oprátku.

PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ta podlaha je linorit do PVC
    :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    tedy podlaha mě dráždí nejméně, pak ještě strop je ok, ale vše mezi je děs :-D
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SALVATOR: to je dost mozne.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KASUMI:
    TERRYNKA: Není to jenom vyluxovanej koberec, kde část vlasu je položená jedním směrem a část druhým?
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    BLOWUP: nerekla jsem zvlastni. Rekla jsem, ze me by z toho jeblo :-) Kombinace nizkych stropu a takovehle vymalby ve me vzbuzuje dojem krabice, pusobi to na me stisnene.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    TERRYNKA: co presne je zvlastni na vymalbe sten az pod strop?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TERRYNKA: Te podlahy jsem si vubec nevsimla 😂 to je strasny:))
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KASUMI: me by jeblo i z kombinace nizke stropy-vymalba zdi dotazena pod strop. Vysledny dojem je stisnena krabice.

Take nejsem schopna identifikovat co se stalo te nebohe podlahove krytine.

Velky spatny ve Velky dobry.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam