• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    CUKI
    CUKI --- ---
    PETRUSCHKA: Au. Ta barva fakt sedne do lesa? Leda v nějakém projekčním programu. Takových nesmyslů bylo řečeno v článku a hlavně uděláno. Koupelnu bych nechtěl používat ani v létě. To klima tam musí bejt. A po zimě už stejně nebude. Ten záchod na fotce má sifon, hmm Vnitřek chatky mě zas tak neuráží, jen nechápu smysl toho počínání.
    JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    PETRUSCHKA: to je fakt hrůza. Chybí mi tam jen lapač snů s peříčky, žárovky na drátě a sójové bio mléko na stole.
    A zároveň tomu pořád něco krutě chybí.
    A kde teď vůbec bydlí ty blechy, co tam byly do přestavby? Chuděrky..
    KEB
    KEB --- ---
    PETRUSCHKA: mé ubohé oči... :⁠-⁠D
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    Opět jsem narazil na chaty snů. V TV jsem nebyl schopen to pojmout - rádobyvostří hipsta "arkitekti" mě znechutili totálně po pěti minutách. Jinak klasika. Z příjemně zavšivené trampské chaty vytvořili bydlenkovskou kornukopii, ze které by se zatetelila děloha nejedné předplatitelce měsíčníku Moderní žena/moderní byt. Jako korunní klenot tentokráte srací díra a sprcha za průsvitnou bakelitovou stěnou. Trempíci se nyní mohou, poté, co doštrykují prostírání z kukuřičného chrastí, povzbuzovat při sraní

Stará chata se zbavila letitých krámů, dostala i průhlednou koupelnu - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/bydleni/rekonstrukce/ceske-chaty-snu-rekonstrukce-chaty.A230406_112208_rekonstrukce_rez
    LLEENNTTIILLKKA
    LLEENNTTIILLKKA --- ---
    SPIKE411: Mě se líbí ten nápad, ale nemohla bych to mít takhle halabala, to by moje OCDnedalo, ale jako myšlenka dobrá
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MONIOUS: to jsem teď četla to je ten geometrický problém neperiodických dlažic, co teď místo nobelistů vyřešil důchodce!
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    TEKKET: Já ten kontext snad ani znát nechci.
    TEKKET
    TEKKET --- ---
    náhodný nález ze světa, takže bez kontextu...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    SCHWAB: Máš překlep ve slově toxická.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    CUKI: dřevotříska z Číny je exotická.
    CUKI
    CUKI --- ---
    SPIKE411: tvl, kde se dají sehnat ty jednocestné palety s exotického dřeva? Nikdy jsem takovou neviděl. Odkud se EKO-LOGICKY dopravují? :-)
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    SPIKE411: Jako věřím, že si to své zákazníky najde, myšlenka je to hezká, ale já bych to doma mít nemohl. Mně stačí dlaždičky s nahodilými vzory glazury. Tohle je už moc štěstí najednou.
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Ughhh…

JASMINOVA
    JASMINOVA --- ---
    KASUMI: Cením, že vyhověli přání nebohého dítěte a nainstalovali mu oprátku.

PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    ta podlaha je linorit do PVC
    :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    tedy podlaha mě dráždí nejméně, pak ještě strop je ok, ale vše mezi je děs :-D
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    SALVATOR: to je dost mozne.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KASUMI:
    TERRYNKA: Není to jenom vyluxovanej koberec, kde část vlasu je položená jedním směrem a část druhým?
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    BLOWUP: nerekla jsem zvlastni. Rekla jsem, ze me by z toho jeblo :-) Kombinace nizkych stropu a takovehle vymalby ve me vzbuzuje dojem krabice, pusobi to na me stisnene.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    TERRYNKA: co presne je zvlastni na vymalbe sten az pod strop?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TERRYNKA: Te podlahy jsem si vubec nevsimla 😂 to je strasny:))
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KASUMI: me by jeblo i z kombinace nizke stropy-vymalba zdi dotazena pod strop. Vysledny dojem je stisnena krabice.

Take nejsem schopna identifikovat co se stalo te nebohe podlahove krytine.

Velky spatny ve Velky dobry.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam