• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SALVATOR: některé z nich mají jen funkci obraz zvuk a nehřejí.
    CUKI
    CUKI --- ---
    MEJLA77: Právě, že je to jen jako, kdyby se někdo víc snažil nebo tam pozvali nějakého řemeslníka co se tím zabývá mohlo to být v úplně jiné kategorii.

ATUARFIK: Tvl, v takovém bytě máš přece full servise. Tam máš služebnou, která to přinese z Michelinské restaurace a v plivátku si jen umeje ruce, před servírováním každého chodu. :-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    NIEKT0: Dobrej je ten plivátkovej dřez v kuchyni - v tom se snad nedá umýt ani lžička.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    CUKI: za trpaslíka je sleva, bez něj by to stálo víc :D

Takovou spoustu mramoru a skříňky se zlatými lemy a křišťálovými úchyty a vůbec spoustu zlatých detailů IMO nejspíš neměli, pro mě je ten ďábel v detailu, jinak souhlasím, že kdyby tam nebylo tolik zlata a pár dalších vypíčeností - třeba ten hadr nad postelí, tak by to mohl být docela pěkný interiér.
    CUKI
    CUKI --- ---
    NIEKT0: S trpaslíkem bych to za tu cenu tedy nechtěl. Ale všimli jste si někdo toho odrazu v zrcadle v koupelně? :-)
    MEJLA77: Tyhle byty ve své době takovou výzdobu měli, takže to bych moc nehanil. Jen to celé vpadá jako parodie. Ten elektrický krb a výzdoba. Kdyby to byli alespoň dobové kousky...
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    SALVATOR: fakt ne tolik aby to nejak afektlo to piano. Ten umely krb s umelym ohnem je hnus na entou to zas jo :))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    HNILOB: Jako že krb na elektriku nehřeje?
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    SARGO: je to moc krásné, pokud je to v Petrohradu, u nás mi to tak krásné nepřijde :)
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    SALVATOR: krb na elektriku bude imo ok.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MONIOUS: To bude Velmi dobře temperovaný klavír.
    SARGO
    SARGO --- ---
    NIEKT0: No páni. :-D
    Ale peklem bych to asi nenazvala hele. Až na pár okrašlovacích předmětů, ze kterých podezřívám realitku, jak moc jsou tam jako pěst na oko, a řekněme ten krb (ale tady mě tohle řešení výječně tolik nepohoršuje) - ono je to tak bezvadně konzistentní a pěkně to do sebe zapadá... :-D
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    NIEKT0: jako tohle je genialne debilni :D

NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    KCE
    KCE --- ---
    k vestavne pracce pridam jeste 1 (slovy: jeden) radiator
    KCE
    KCE --- ---
    MAKII
    MAKII --- ---
    MALATI: Takhle si navrhl svůj vysněný dům jeden můj čtvrťáček. Ale teda v barvách Dukly..
    MALATI
    MALATI --- ---
    Já si tu stránku snad bloknu...

77WHITE
    77WHITE --- ---
    MONIOUS: V kuchyni nikdy nechces varic uplne na hrane / v koute. Do tech 25 cm na boku se ti tak akorat vejde hrnec na odlozeni, protoze druhou stranu mas pravdepodobne rozbordelarenou. Osobne bych tam dal ctyrplotnu, ale chapu zamer, neni to tak debilni jak to nyx prezentuje:)
    MARTYYNO
    MARTYYNO --- ---
    MAR_TINA: jinak ja si prave koupil podle tohodle testu taky aeg asi 15, flexi zonu ani nema, coz mi po precteni toho textu prave ani nevadilo a je to presne takova ta vec ktera je dobra akorat tak na marketing a prodat temer tu samou desku akorat s touhle funkci o par tisic draz :)
    MARTYYNO
    MARTYYNO --- ---
    MAR_TINA
    SAYUZ: citace z dtestu:

"Nepříliš flexibilní zóny
    Rozložení tepla jsme zkoumali i na tzv. flexi zónách. Jako flexi zóna se označuje místo na varné desce obdélníkového tvaru, které by podle výrobců mělo umožňovat použití většího množství hrnců nebo nádoby s jiným než kruhovým dnem.

Rovnoměrnost distribuce tepla jsme testovali na kovových plátech o velikosti flexi zóny, které jsme potřeli tukem a posypali vrstvou bílé mouky. Plech jsme nechali zahřívat na nejvyšší stupeň, až dokud většina moučného povrchu neztmavla. Hodnotili jsme rovnoměrnost zabarvení mouky, které názorně vykreslilo, kudy vede flexi zónou teplo.

Výsledkem této zkoušky bylo poznání, že ve skutečnosti nejde o opravdové flexi zóny, ale spíš jen o dvě plotýnky propojené jakýmsi mostem (viz fotografie na protější straně). Všechny modely s flexi zónou proto od nás z této disciplíny odešly s dostatečnou."

nezminuji se tu o tech drahych, nejdrazsi v tomhle testu je pod 20k, takze to jsem cetl asi nekde jinde nebo si to blbe pamatuju...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam