• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KAIRRApeklo v interiérech

Interiéry a exteriéry našich domovů v pekelném provedení + mírná diskuse.
    Klub je inspirován Módním peklem, pravidla platí podobná:

- Patří sem pekelné interiéry, nábytek, bytové doplňky a jiné ukázky nevkusu a nesoudnosti národa především českého.
    - Co je pekelné, je čistě subjektivní, takže už moc se těším na přišlápnutá kuří oka ;)
    - Prosím bez přehnaného chatu a flejmu, ale diskuse k věci je vítána.
    - další pravidla možná vyplynou z toho jak to tady půjde.

rozbalit záhlaví
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MEJLA77: Tvl! To je kreativita. A vaříte? :-)))))
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    KADERAS: to video je skvělé :D
    FJERTIL
    FJERTIL --- ---
    KADERAS: No co, párty chata na konci světa. Ale ta diskokoule mě dostala, to zase jo.
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: díky, ale porcelánový mě moc nebere. Jak říkám, kdyby byla skleněná varianta, tak po něm sáhnu. Už jsem ji někde viděl. Akorát jsou tam medvedíci dva
    TANKIE_
    TANKIE_ --- ---
    U nás Nora stráží účtenky, vizitky a můj nůž.

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    PRAASHEK: nevim, co je lepsi...zda bazenek plny kostkoveho cukru, tedy drogy, nebo bazenek plny popela a zvykacek...necht si kazdy zvoli, co je mu milejsi.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    SEDELAVLOKALE: chudák mědvěd se vykoupat a místo křišťálové vody vajgly, kouř a popel. Dokonce žvýkačka. *smutník*
    KEB
    KEB --- ---
    SEDELAVLOKALE: oceňuji duši byznysmena!
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    PETRUSCHKA: dnes jsem po dohode se SARGO zasla zjistit cenu a s panem jsem se zakecala, ukazalo se, ze ma jeste jeden popelnicek ve sve kancelari, ktery je aktivne pouzivany....takze rakovy real popelnicrk s patinou. Pry ho klidne taky proda :D
    PETRUSCHKA
    PETRUSCHKA --- ---
    SEDELAVLOKALE: takhle kdyby byl ve skle...
    SARGO
    SARGO --- ---
    SEDELAVLOKALE: ANO! :-D Za kolik je? :-D
    SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    Nepotrebuje nekdo popelnicek s medvedem? Prave spatren u nas ve starozitnictvi.

SARGO
    SARGO --- ---
    Absence jakéhokoli zábradlí vám přijde ok? To bych taky nepoužívala, a to jsou mi výšky šumák :-D
    FAITH
    FAITH --- ---
    MAR_TINA: Schodiky na mna posobia, ze ich zahaknes a az potom lezies hore, teraz su oprete o stenu, aby zaberali menej priestoru. To, ze su naboku a je na nich hromada zbytocnosti, tak je vidno, ze sa to umelecke dielo ani nevyuziva.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MEJLA77: je to hnusný.
    Je to nefunkční, protože vylézt po žebříku na zeď a do boku přelézat na postel je přesně to, co v noci nechceš.
    Taky je vidět, že to patro vůbec nepoužívají.

V kuchyňo-ratejně je vidět na zdi plíseň. Opravili jsme sklep, narvali do něj, co překáželo v domě, a chceme na tom vydělat.
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    MEJLA77: kovar byl umelec, umeleckeho elektrikare ale nesehnali. Mimochodem nam taky deal patro v byte umelecky kovar a odvedl znamenitou praci. Kdyztak dam kontakt.
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MEJLA77: spíš mi přijde šílené provedení toho světla...
    MEJLA77
    MEJLA77 --- ---
    MONIOUS: jo přehlédl jsem to od "uměleckého" kováře... no jako není to zázrak, ale vzhledem k tomu, že je to černé, tak mě to příliš neuráží :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam