ANEKKE:
EDIT:
Reference: Negativní
Název firmy: Sanace Vape s.r.o.
Kontaktní údaje: www.sanace-vape.cz
Druh práce: Kompletní rekonstrukce bytu (elektřina, koupelna, štuky, atd.)
Místo: Praha
Detaily: Po dokončení rekonstrukce mohu shrnout a potvrdit, že firmu NEDOPORUČUJI.
- Při provádění prací a vyúčtování jsem zjistila, že statický posudek a technickou část četl z firmy pouze ten, kdo práci naceňoval. Nikoliv ten, kdo práci prováděl. Vyúčtováno to, co nebylo provedeno.
- Křivá podlaha, která se dělala od základu nová, někde rozdíl až o 1,5 cm a více. Vyjádření podlaháře pana M. Dušičky - neřekli jsme, že chceme rovnou. Následně jsme dostali sice slevu, která ale po té, co jsem prošla celé vyúčtování dostala směšný rozměr. Za podlahu - materiál a práci si účtovali dvojnásobek skutečné rozhlohy podlahy. Pokud bych metry nekontrolovala, pak žádnou slevu nemáme pochopitelně a ještě si připlatíme.
- Chaos ve vyúčtování (ať náhodný nebo cílený whatever) opakovaně, žádná snaha o nápravu. Vyúčtování položek jinak než uvedeno v cenových nabídkách - samozřejmě dráž. Vysvětlení - den po odeslání CN změnili ceníky. Suma sumárum, mohli si přilepšit o 100 000, kdybych jim vyúčtování a to, kolik mám vlastně zaplatit nevypočítala sama. Účtování položek a prací, které nebyly dodány ani provedeny, dokonce i těch položek, které jsem si pořídila sama.
- Opakovaně jsem od stavbyvedoucího p. Chramosty a jednatele p. Řezníka slyšela - pro dobrotu na žebrotu, ve chvílích kdy jsem s něčím nebyla spokojená a připadala jsem si, jak kdybych je obtěžovala. To, že jdu ale na žebrotu já, jsem zjistila po vyúčtování.
- Ať už to byl záměr nebo prostě shoda nešťastných okolností, ve výsledku je to jedno. Firma není korektní, o korektnost se snaží pouze v případě upozornění na řešení problému jinou (právní) cestou.
Klíčová slova: přestavba, rekonstrukce, zednické práce, elektřina, koupelna