• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRAKKABÍLÝ ŠVÝCARSKÝ OVČÁK - aneb lední medvědi sem!
    Klub pro rodiče a přátele všech bílých ovčáků na Nyxu. Přijďte se pochlubit, sdílet informace a zkušenosti. Fotky vítány, můžem kdyžtak domluvit i nějaký sraz :-)
    rozbalit záhlaví
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: včera jsme si byli pro poslední pigáro (teda za týden ještě tetanus) takže na něj už plánuju cvičák. Ale zatím fakt super, samozřejmě teda přichází do puberty, takže třeba odvolání je někdy problém, ale učenlivej je nesmírně, co se týče pochopení toho co po něm chci. Ale já jsem nikam dál pak nepokračovala, takže zůstáváme u sedni, lehni, ke mě, pac, štěkej a ven (to když ho potřebuju vykopnout z boxu od koně nebo když kydám a plete se mi).. a u nějakýho jakýho takýho základu chození u nohy. Nicméně včera ho viděla kamarádka co dělá s čubou záchranařinu (a ví že my bychom chtěli taky) a zkoušela, jestli když něco chce, tak člověka vyštěká (což mu teda jde velmi dobře, bohužel, řekla bych, páč mě takhle budí že si chce hrát :) a byla nadšená, páč on opravdu jakmile něco držíš co nutně potřebuje si sedne a začne :))

Jinak ač je to mírně OT, házím video, na který se nemůžu vynadívat :D
    Gryson Mi-Ji (malinois) při tréninku záchranařiny ve věku od 8 do 16ti týdnů - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=usYjA9ntIIA&list=UUmNGLi5R4D2ZbJ4ZdsWfigw&index=4&feature=plcp
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: to je na mě? :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: perfektni :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    jinak jsi psala jak se ti pes uzasne zatim cvici a tak? nejake podrobnosti?
    SRUBKA
    SRUBKA --- ---
    Tak fajn, předbežně to vypadá, že bych mohla. Píšu si teda 17.3. do diáře. :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    mezitim doufam ze se jeste nekdo prihlasi :-)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    ok, hodim sem reminder cca tyden pred
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: píšu :) ale je potřeba kopat systematicky už pár dní před tím, ať si na tu dobu třeba nedomluvím trénink nebo tak :D
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    ja to tu pripomenu :-) zapis si to zatim do diare :-)))
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: ah, tak on je ten seminář už příští víkend :DD tak v tom případě by to 17 mělo jít, jen je potřeba aby do mě někdo předtím kopnul :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    vyzkoumej, bylo by prima kdyby nas bylo vic...a kdyby se jeste pridala Srubka tak mate i bilou steneci dvojku na blbnuti :-))
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: hmm, tušila jsem.. jdu zkoumat kdy že to v tom březnu je :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SIRRIL_NEMESIS
    SIRRIL_NEMESIS --- ---
    DRAKKA: co to je za den? :) Tuším že někdy v tom termínu máme je nějakej seminář na kterým jsem chtěla být, ale jestli ne, tak se přidáme :)
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    17.3. Venceni ve Stromovce - zatim jdu urcite ja s Freyou a id Shaika s Chari (to je ta mala krizenka viz obrazek dole v auditku).
    Cas: od cca 14/15h dokud se nam bude chtit :-)
    Kdo se jeste prida?
    NOITA
    NOITA --- ---
    Máme 3 myšičky
    DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    stromovka podruhe, tentokrat i s bso Lokim

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    pro vsechny agilitacke belousky a jejich priznivce letos probehne uz 5.rocnik Specialu BSO v agility!!! My jezdim do Sezemic pravidelne a vzdycky je to tam moc prima - vyborna organizace, prima lidi, skvele a levne obcerstveni :-) Takze nevahejte.

Vice info zde http://agility.tym.cz/view.php?cisloclanku=2012020601

DRAKKA
    DRAKKA --- ---
    SRUBKA: no prima. ja to mam teda do stromovky aktualne asi hodinu, takze to neni uplne na nejake moc caste venceni, ale urcite se na nekdy domluvime :-)
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    Uzasny Arnostek, hafan zdejsiho ID MONCHICHI
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam